Şimdi Ara

Symbian belle resmi olarak çıktı.Navifirmde ve nokia suite de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rehberleri program otomatik yedekliyor. fakat son arananlar ve mesajlar siliniyor.
  • biri bellenin artılarını yazarsa çok iyi olacak annada olmayan veya olupta geliştirilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkomanyax

quote:

Orijinalden alıntı: berkomanyax

bende henüz gelişme yok. şaşırdım.

Symbian belle resmi olarak çıktı.Navifirmde ve nokia suite de

Arkadaşlar hard format attım daha sonra suite'den anna yükledim, daha sonra yeniliyorum hala güncelleme yok diyor?
    yardımcı olabilecek var mı?

benim c6-01 de henüz güncellemeyi görmüş değil :/

• C6-01 kullanıyorum Nokia Suite güncellemeyi gördü ama vodafone cepnet paketiyle 300mb Belle dosyalarını indirmem mümkün değil bi internet cafeye gitmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 8 Şubat 2012; 10:53:42 >
  • nokia suiteyi tamamen sil ve tekrar yükle. sonra telefonu tak. ben aynısını yaptım. güncellemeyi gördü.
  • video düzenleme diye bir yenilik var. fotograflardan video yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewcm

video düzenleme diye bir yenilik var. fotograflardan video yapabiliyorsunuz.

sanırım belleden önce o menülere hiç girmemişsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayin_e

quote:

sen belleyi yükle bir bak. o zaman ne dediğimi anlarsın :)
  • quote:

nokia suiteyi tamamen sil ve tekrar yükle. sonra telefonu tak. ben aynısını yaptım. güncellemeyi gördü.

bunu denedim hala görmüş değil, ne telefondan ne de nokia suitten güncellemeyi görmüyor, güncellemeyi kurabilen arkadaşlara bir sorum olucak telefonda fark edilir derecede bir hızlanma oluyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yayin_e

quote:

sen belleyi yükle bir bak. o zaman ne dediğimi anlarsın :)

valla hocam dün geceden beri deniyorum 3. aşamada bağlantı kopuyo. keşke yükleyip baksam da vaay adam haklıymış diyebilsem:)
  • arkadaşlar ovi suite ile kuramayanlar navifirm programyla indirip,phoenix programyla yükleyebilirsiniz.Nasıl yüklendiği ile ilgili olarak google açıp ''phoenix ile belle yükleme'' yazın.başka bir site linkini buraya yazamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 8 Şubat 2012; 13:14:48 >
  • anna ya göre belle oldukça başarılı. melodileri bile annadan farklı. mail programı farklı. wifi tarama bölümü daha şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

arkadaşlar ovi suite ile kuramayanlar navifirm programyla indirip,phoenix programyla yükleyebilirsiniz.Nasıl yüklendiği ile ilgili olarak google açıp ''phoenix ile belle yükleme'' yazın.başka bir site linkini buraya yazamıyorum.

güncellemeyi bu şekilde yapsak, garanti dışına çıkma gibi bir durum oluşur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atimu

quote:

arkadaşlar ovi suite ile kuramayanlar navifirm programyla indirip,phoenix programyla yükleyebilirsiniz.Nasıl yüklendiği ile ilgili olarak google açıp ''phoenix ile belle yükleme'' yazın.başka bir site linkini buraya yazamıyorum.

Bana telefoncu yazılım hiçbir şekilde garantiyi etkilemez demişti. Rootlarken bozdugum 5800(açılmıyodu) parasız garantisi bozulmadan onarıldı garantiden. Telefon açılmıyor diye verirsiniz yaparlar bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

quote:

Orijinalden alıntı: atimu

quote:

Bana telefoncu yazılım hiçbir şekilde garantiyi etkilemez demişti. Rootlarken bozdugum 5800(açılmıyodu) parasız garantisi bozulmadan onarıldı garantiden. Telefon açılmıyor diye verirsiniz yaparlar bişey olmaz

Bunu bende duymuştum.telefoncu arkadaşım bunun garantisini vermişti.Ayrıca cihaza hangi biçimde firmware atıldığını servis anlayamaz,farklı birşey yokki.

• Aynen öyle, siz garanti bozulcak diye değil de telefon gidince ne kadar sürede gelicek onu düşünün bence
  • Aman telefon garantiye gitsin ya bu zaten 3. Gidişi olacak para iadesi için başvuru yapacagım sonrada :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.