Şimdi Ara

Symantec'de sular durulmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nortona giydiren arkadaşlar 2010 versiyonuyla beraber adam gibi çalışan bir yazılım olduğunu bilmiyorlar tabi, kuruyorum ve varlığını bile unutuyorum. herşeyi otomatik, sorunsuz ve düzgün yapan bir yazılım oldu.
    pahalı olduğunu ben de kabul ediyorum, sabit 30 dolara internet security satsalar sürümden kazanırlardı en azından.

• Bilgisayara norton gireceğine virüs girsin daha iyi diye bir espri vardı bir zamanlar.

• bilgisayara format attıktan sonra süre doldu diye lisansı kabul etmeyen antivirüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 6 Nisan 2014; 23:49:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton kaldırdıktan sonra Defender devreye girmiyordu artık ne çakallıklar yaptıysa. Ama hallettim, sandıkları kadar saf değilim. Sonraki 2 ay falan da amma yalvardılar e-mail ile nolur alın falan diye. Hadi len ordan dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse her oem ürününün driver Cd'sinden çıkar. Virüs pc'ye girer tüm kaynakları sömürür fakat bizim program yan gelir yatar bir de üstüne üstlük utanmadan lisans için para ister. Vay efenim niye batıyoruz sorusunun yanıtıdır bu. Herhalde şirket CEO'su bile kendi yazılımlarını kullanmıyordur. Kullansaydı bu hallere gelmezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 7 Nisan 2014; 2:30:53 >
  • Norton internet security 2014
  • Symantec gibi bir firmaya laf atanlar 500 pc ve üzeri bilgisayarlarda etkin koruma ve yönetim için kaspersky mcafee de dahil olmak üzere bana bir tane program söylesinler kâfi.

Norton pc yi yavalatıyor

savsatası da geçmişte kaldı. Eskiden kernel i çalıştırmakta bile güçlük çeken win98 sonrasında kendi kendine şişip yavaşlayan xp dönemlerinde suç norton a atılırken kimse adamların %99,4 lük virüs yakalam faaliyetlerinden bahsetmiyordu.

Symantec şuan dünyanın en iyi 3 antivirüs programından biri ve kurumsal olarak geniş yönetim ağında tek.

Symantec kolay kolay batmaz. Zarar açıklayabilirler ama bu batacakları anlamına gelmez. Zira Symantec 360 yerine ucuz bir paket sunup sadece virüs taraması yaptığında birşeyler yakalasın internet güvenliği, siber koruma veya sonar koruma sağlamasın diye bir ürün çıkartmadığı sürece de son kullanıcı tarafından ilgi görmeyecektir.

Bizzat ben bile kişisel bilgisayarıma antivirüs alacağım zaman fiyata bakıyorum çünkü bilgisayarımda önemli bilgiler ve kritik işler yapmıyorum. Bu yüzden işimi görecek ucuz antivirüsleri tercih edebiliyorum.
    Yoksa norton360 ın sağladığı korumayı diğer yazılımlarla sağlamaya çalışsam belki de daha pahalıya gelecektir.

kafalardaki ön yargıyı kırmak oldukça zor. Ama şuan SEP kullanan birisi olarak çoğu yazılımdan çok daha az kaynak yediğini ve çok daha etkin bir korum sağladığını söyleyebilirim.

• Norton kadar güzeli var mı yaa, Siz o sayfaya sakıncalı bu sayfa kötü yazılım içeriyor diye o sayfayı açmayan antileri programdan mı sanıyorsunuz. Gelene geçene virüs var diyip dur dedikten sonra babamı koy o da dur der tipe bakıp.
    KS i savunmuş adam, git bak bakım güncelleme dosyalarının boyutuna . 1 yılda yaklaşık 700-800mb falan güncellemiştir. Hayırdır lokal xp falan mı kurdun. Arsa falan mı satın aldın.
    Nortonun tek beğenmediğim yönü yeni bir uygulama kuracağın zaman internete bağlanıp dosyayı analiz etmesi ( eğer int yavaşsa bu süre uzun oluyor ve benim desteklesem de en rahatsız olduğum nokta ).
    Boş boş atmayın. Fiyatı pahallı o doğru ama diğerleri ile karşılaştırınca fiyatı olan yerde. Kaldı ki benim gibi önyüklü pclerden satın alırsınız 17.90liraya 3 PC için. Hem cebiniz hem kafanız rahat olur.

He bu arada yaklaşık 5 lisans hakkım var, isteyene paylaşabilirim. ( ücreti ödeyeceksiniz, ben anahtarı vereceğim., ya da hesabı geçici olarak paylaşacağım siz satın alıp anahtarlarınızı kullanacaksınız.)
    Şu an aktiftir tüm hesaplar. Birini gösteriyorum.

Symantec'de sular durulmuyor

3 kişi birleşip bi tane alabilirsiniz.Kişi başı 5.96 tl ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 7 Nisan 2014; 10:19:12 >

• bilgisayarına norton kurulu gelen herkesin, "evlerine ateş düşsün" diye el kaldırırdığındandır. düşünün ki insanlar recovery çektikten sonra ilk işleri bu karın ağrısından kurtulmak.

• Sayın Mesut Çevik,
    Bu şekilde yanlı haber yapılmasının önüne geçerseniz, sevinirim. Donanım haberin güvenilir bir teknoloji sitesi kalması dileğiyle...

Not: Yanlı yazılan ifade: "bunun üzerine yazılımlarının yeni tehditleri tespit etmede yavaş kalması" sizinde bildiğiniz gibi AV-Comparatives sonuçlarında farklı güvenlik modülü testlerinde Symantec daima en iyilerden biri olmuştur...Norton benim şirketim değil ancak yanlı habere karşıyım diğer sitelerden farkınız olmalı :)

• Evet, Symantec yazılımları eskilerde sistemi çok kasardı ama 2010 ve sonraki sürümlerde köklü değişikliklere gidildi ve Norton piyasadaki en hafif güvenlik yazılımlarından biri konumuna geldi. Burda kötüleyen kişiler de genelde çok eskilerde kalan tecrübelerinden bahsetmişler. Şu an için Norton'un tek kusuru retail fiyatlarının pahalı olması. Bunu da internet kampanyalarını takip ederek aşabilirsiniz. Geçen sene Türkiye sitesi NIS 2012 - 3User/1Pc keyini 12 liraya sattı. Yine geçen sene Amazon.com'da aynı keyi 10 dolara satıldı. Aslında marketlerdeki retail ürünler de böyle uygun fiyatlara satılsa herkes alıp kullanır ve "çok kasıyor yaaa" efsanesi de yıkılmış olur.
  • Bence en iyi virüs programı

• Nortona hızlı diyenin bilgisayarı yüksek donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Comodo bile nortonun bulamadığı virüsleri buluyor. Onun bulamadığını da başkası buluyor. İşin içinden çıkılması çok zor.
    Ya linux a geçecez ya da mac lere

• Kaspersky gibi dinozoru savunanlar varya k.çıma gülüyorum onlara.
    Norton u kullanmadan yorum yapanlar nasıl da belli. Norton eskiden belaydı 8-10 sene önce ama 2010 dan beri program tamamen değişti ve boşta 5-6mb ram kullanıyor. Güncellemesi sessiz sedasız, kasmıyor, arayüzü çok kullanışlı, virüs tespiti ve ince ayar seçeneği fazla...Kaspersky Norton un 8-10 sene önceki halinda....yani kendisi virüslerden zararlı..

• symantec firmasını hiç ama hiç sevmem bulduğum yerde kökünü kazırım ama her ne kadar beğenmesem de kötü görsem de symantec olmazsa yada başka firmalar olmazsa rekabet olmaz rekabet olmazsa da tekel oluşur. tekel oluştuğunda ise tekel kimdeyse onun istedikleri olur ama rakipleri olursa kafasına göre parayı veren düdüğü çalar diyemez. symantec yılların firması ben 2003 versiyonundan beridir her versiyonunu görüp kullanarak denedim ama symantec maalesef gelişime açık bir firma değil arkadaşlar eğer açık ise neden belli başlı firmaların ürettiği antivirüsler gibi çok can alıcı özellikler ile donatılarak koruma sağlanmıyor ?? örneğin kurumsal cephe de tam 8 yıldır tık yok yaw yuh artık web filitresi yok detaylı sistem managment yok raporlama yok ( raporlama derken virüs olayı değil kullanıcı faaliyet raporlaması ) bu omurganın baş bileşenleri olmadıktan sonra düz antivirüs yazılımının ne anlamı kalıyor ki zaten diğer firmalarda yapabilmekte bu işi. bireysel ürünleride aynı şekilde sıkıntılı güvenlik duvarı aklına estiği zaman çalışıyor aklına estiği zamanda ne yaparsanız yapın rule olarak illa benim dediğim diyor bu kadar agresif ve saçma bir mantıkla gittiği sürece symantec daha çok kaybeder.

• Bundan sonra bence şirketler güvenlik yazılımı konusunda ince noktalara ve ayrıntılara dikkat etmese prim yapması ve rehabet görmesi zor.."Norton gibi"..

• Hp laptop aldigimda kurulu gelmişti. Biraz kullanıp sonra kaldirmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.