Şimdi Ara

SYM Fiddle II yeni başlayanlar için ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
10.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uzun araştırmalar sonucu Honda PCX 'e karar vermiştim , ancak hiçbiryerde sıfırı olmadığı için ve 2.el almak istemediğim için, tekrar bir araştırmaya girdim ve SYM Fiddle II 125 aldım.

3875 TL'ye bonus karta 18 taksitle aldım. beyaz renkte aldım
    plaka masrafları:
    muameleciye 275 TL
    sigortası 251 TL
    muameleciye vereceğinniz vekalet 70 TL

4500 TL civarına geldi yani.

ilk motorum. gayet keyifli birşeymiş. haftasonu komple gezdim.

özellikle araçlar kırmızı ışıkta dururken senin onların yanından en ön sıraya geçmen büyük bir zevkmiş :) (otomobil kullanırken bu duruma uyuz oluyorum)

SYM Fiddle hakkındaki sorularınıza açığım ...

• Selam benim dördüncü motosikletim SYM Fiddle alalı da bir ayı geçti.
    Gerçekten çok keyifli bir motosiklet.
    Siyah renk olarak aldım. İlk bakışta tek kötü yanı bence gri renk selesiydi onu da dayanamadım siyah karbon fiber görünümlü kırmızı çift dikiş deri ile değiştirdim şimdi görünüş olarak çok daha iyi oldu
  • evet ben de onu beğenmedim
    benim sele siyah renkte. aslında sütlü kahve yaptırmak istiyorum
    nerde döşettiniz? ve ne kadar tuttu?
  • Bostancı köprüsünden sanayiye girmeden yukarı doğru çıkarken ismini hatırlayamadım ama bakar söylerim.
    İşçilikleri çok başarılı olan bir yer normalde araba ve minibüs işi yapıyorlar deri direksiyon vb.
    Deri ve işçilik dahil 150 TL tuttu
    Kadıköy'de normal bu işle alakası olmayan bir koltuk döşemecesine sormuştum 100 lira işçilik istemişti sadece
  • iyiymiş

bence değer
    esas amacım ayak koyduğumuz siyah yer var ya orayı da seleye kaplattığım renkte yapmak.

http://www.scooter-infos.com/guide-achat-2214-sym-fiddle-50.html

burdaki gibi.

ilk çıkan fiddle'lar böyleymiş ama şimdi ne yazıkki böyle değil.
  • O parçaların bulunup getirilmesi gerekebilir.
    Boya ile ne kadar başarılı olur benim arkadaşlara bir sorayım ben bir pcx de görmüştüm kırmızıya boyamıştı o parçaları ama ileride o boyanın atma ya da akma riski çok olabilir
  • evet haklısın
    ama denemekte fayda var diye düşünüyorum çok pahalı değilse :)

gerçi ben motordan çok zevk aldım , muhtemelen seneye sym GTS 250 evo'ya geçerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da sukuter sevdirdi meret :)
    Benim de seneye iki ihtimalimden birisi GTS diğeri de Xmax
  • Hayırlı olsun.
    Motor güzel bende bunlardan arıyorum.Bulunduğum şehirde bir tane buldum ama siyah renkte ben beyaz istiyorum o yüzden sıfır mı alsam diyorum ama arada 1000 tl fark var.Kafam karışık.
    Rodaj bakımı, 5bin 10 bin bakımı falan ne kadar tutuyormuş?
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bu plaka masrafları neden bu kadar tuttu? Geçen ay arkadaşım da sıfır motor aldı ve sigorta plaka vs. hepsi toplam 370 tl falan tutmuştu.
  • @omeraydn
    teşekkürler
    zorunlu trafik sigortaları daha önce daha da ucuzuş. orda bir yanılma oldu açıkcası. ama ben geçen ay motor alacakken araştırdığımda yine 500 falan tutuyordur. motora ve şehire göre değişiyor bu fiyatlar

@thekurufasulye
    teşekkürler.
    ilk 300 km'de bakım yapılıyo ve 25 Tl imiş. sonra 1000-3000-9000 onların fiyatlarını almadım ama değişiyor dedi.
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.Sigorta fiyatları da amma da artmış.

2008'de kanuni classic125 scooter'ıma kocalianz'dan 25tl'ye sigorta yaptırmıştım,nerden nereye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 10 Temmuz 2013; 11:58:04 >
  • merhaba,

bu motoru kullanan arkadaşlar kaç kilosunuz?

Ben 100 kiloyum.(hedefim 88-90 a kadar zayıflamak.) 180-182 boyum var. eşim çok çok nadir biner.
    niyetim işe bu motorla gidip gelmek. gidiş - geliş 15-20 km. takım elbiseli.

sizce bana uyar mı? bir de tüketim değerlerinizi ölçtünüz mü hiç?
  • Gibi düşün.
     SYM Fiddle II  yeni başlayanlar için ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 10 Temmuz 2013; 17:40:06 >
  • iyimiş, iki tane alayım ben. takım elbise ile uyumlu olsun :)

@thekurufasulye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goosfraba43

merhaba,

bu motoru kullanan arkadaşlar kaç kilosunuz?

Ben 100 kiloyum.(hedefim 88-90 a kadar zayıflamak.) 180-182 boyum var. eşim çok çok nadir biner.
    niyetim işe bu motorla gidip gelmek. gidiş - geliş 15-20 km. takım elbiseli.

sizce bana uyar mı? bir de tüketim değerlerinizi ölçtünüz mü hiç?

açıkcası takım elbiseyle binilebilecek bi alet.

ben 85-86 kiloyum ve boyum 1.75

bence size normal gelir. ayrıca kilo verme işinizi motorla daha kolay yapabilirsiniz :)

bence hafif heyecan ve adrenalin olduğu için ben de kilo verecem :)
  • Eşiniz kızmazsa olabilir.
  • Normalde gözüm commuter ya da ss lere kayiyor ama takim elbise işi bozuyor.

Heyecan muhakkak olacaktir. Açikcasi sehir icinde araba surmek keyif vermedigi icin de biraz motor istiyorum.

Hangi forumu okusam motor bagimlilik yapiyor diyorlar. Bu sefer de üstünden inemezsek sikinti olur. Umarim ters etki yapmaz da daha fazla kilo almayiz.

Denizli de oturuyorum. Bir surucu kursu buldum. 500 tl ye ehliyet isini hallediyorum ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goosfraba43 -- 11 Temmuz 2013; 0:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten bağımlılık yaptığı doğru
  • Aldığınız motorda önünde cam var mı? Bugün sym ye gittim baktım kırmızı da ön cam vardı ama beyazda yoktu.
    Acaba daha takmamış olabilirler mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.