Şimdi Ara

Sygic yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VEGA560 markalı bir gps cihazı aldım. İçinden SYGIC yazılımı çıktı. Bende bunu güncellemek için resmi programından güncelleme yaptım ve Türkiye haritasını da içine ekledim. Güncelleme yaptığım 4 ülke haritası içinden silindi. Daha sonra güncellemeyi iptal edip eski haline getirdim; bu yapmama rağmen 4 ülke haritası hala yok. Sonra tüm ülkeleri kendi programından güncelleyip makinayı yeniden açtım bu sefer içinde hiçbir ülke haritası yok.
    Bir hafta sonra Macaristan' dan Türkiye'ye geleceğim. Macaristan-Sırbistan-Bulgaristan ve Türkiye haritalarına ihtiyacım var. (Diğer ülkelere de ama acil değil)
    Windows CE yazılımı olan bir SYGIC programı kurulu naviasyon cihazında ama hiçbir harita yok.
    Bu konu da yardımlarınızı bekliyorum. Başka bir program kurulumu içinde fikir verebilirsiniz yada SYGIC ten nasıl bunları temin edebilirim.
    Sistemden çıkan tüm dosyalarını tekrar dahili bellek hafızasına koydum fakat fayda yok!
    Güncelleme yaptığımda başarılı olarak görünüyor. Cihazı bilgisayara bağladığımda tüm ülke haritaları dahili bellek hafızasında görünüyor fakat cihazı çalıştırdığımda harita yok hatası veriyor.
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

Önceden teşekkür ederim sizlere
    Yiğit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Outlook Hakkında Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.