Şimdi Ara

sygic navigasyon yazılımı 1 lisans alana 2.si ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
4
Favori
9.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İgo kadar dandik bir program daha görmedim..500 bin nufuslu bir büyük şehirdeyim..Burada bu yazılım 100 metre ötesini dahi bulamıyor..Herşeyi yanlış yapıyor.Rezalet ötesi.Her yerde övülmesini de anlamış değilim..İstanbul gibi birkaç büyük şehir haritaları üzerinde ayrıntılı çalışılmış olabilir.

Sycic igoya göre çok daha tutarlı ancak onda da eksiklikler var.
  • bada için almak isteyen ile ortak olurum
  • arkadaşlar android için aldım. yarı fiyatına indirim kodunu verebilirim. Edit: Indirim kodu verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resvo -- 3 Ocak 2013; 20:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

İgo kadar dandik bir program daha görmedim..500 bin nufuslu bir büyük şehirdeyim..Burada bu yazılım 100 metre ötesini dahi bulamıyor..Herşeyi yanlış yapıyor.Rezalet ötesi.Her yerde övülmesini de anlamış değilim..İstanbul gibi birkaç büyük şehir haritaları üzerinde ayrıntılı çalışılmış olabilir.

Sycic igoya göre çok daha tutarlı ancak onda da eksiklikler var.

İç anadolu nerdeyse hiç yok sygicte. Mesela ürgüp veya urgup diye aratın nereyi bulacak. Bizim köy sygicte haritada bir nokta ve isimden ibaretken igoda bütün ara ve toprak yolları var. Aksine igo anadoluda ve küçük şehirlerde başarlı. Aslında igo demeyelim de başarsoft haritası diyelim. Aynı haritayı kullanan başka uygulama varsa o belki daha iyidir. iGO bende çok kasıntı ve ağır çalışıyor. S3 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Aralık 2012; 15:17:28 >

• İos için indirim var mı ki acaba? 40 lira olarak gözüküyor Itunes'da. Eskiden ne kadardı bilen var mı? Ben aslında her zaman İgo'yu daha başarılı bulmuşumdur fakat kararsız kaldım şu an.
  • ya arkadaşlar biz bugun satın aldık arkadaşla bir alana bi bedava die ilkını ben yükledim ikinci lsans kodu maile gelen kodu arkadas giriyo fail diye uyarı veriyor. girmiyor yanı bununla ilgili bilgisi olan yada ulaşmama gereken numara yada mail bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • kampanyanın son günü.
    satın aldım isteyen olursa 27 tl'ye lisans kodunu verebilirim.
    İndirim kodunu yollayacağım. kendiniz satın alırsınız.
    Ekleme:
    Lisans Verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzihh -- 5 Ocak 2013; 20:49:18 >
  • POI sayısı çok az, tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msf37

ya arkadaşlar biz bugun satın aldık arkadaşla bir alana bi bedava die ilkını ben yükledim ikinci lsans kodu maile gelen kodu arkadas giriyo fail diye uyarı veriyor. girmiyor yanı bununla ilgili bilgisi olan yada ulaşmama gereken numara yada mail bilen varsa yardımcı olabilirmi

ikinci kod indirim çekilir.tekrardan alışveriş yapıp, kodu ödeme sayfasındaki kısma yazıp para ödemeden almış olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 8 Şubat 2013; 11:13:26 >
  • 12.1.3 kullanmaktayım s3 minide ama yönlendirme sesleri çok az yükseltme imkanı varmıdır
  • 12.2 versiyonu çıkmış. Oldukça iyileştirmişler.
    Bu sürümdeki yenilikler:
    ➤Map update
    ➤Improved map design
    ➤Three Alternative Routes to choose from
    ➤Sharp Curve Warnings to keep you safe
    ➤Junction View to understand intersections
    ➤Notifications for navigation in background
    ➤Avoid street or ro**** easily
    ➤Route cancels automatically when you near your destination and put app in background
    ➤Lock screen rotation for bikers
    ➤Change Font Size in menus
    ➤Favorites and History with more details
  • Arkadaşlar indirim döneminde bizde 2 arkadaş anlaşıp aldık.
    Güncellemeyi de yaptık çok güzel çalışıyor.
    fakat bugün (07.02.2013) telefonda
    % 25 offer time limited full gibi bir şey çıktı...
    reklam mıydı yoksa benim programın süre sınırlı mı olduğunu
    gösteriyordu anlamadım...

neyse sorum bizim bu programın lisans durumu nedir?
    programa baktım ama bununla ilgili net bir bilgide bulamadım.
    varsa bu nerde yazıyor?
    ben süresiz lisans ve süresiz güncelleme diye biliyordum...
    yanlış mı biliyorum? yoksa güncelleme yaptığımız için yeniden key mi girmeliyiz?

Ek: şimdi aldığım linkteki bilgiye baktım süre limitsiz ve bedava güncelleme yazıyor...

(Sygic GPS Navigation Offline for Android - Türkiye
    Time unlimited license for Android. Free updates for app, maps and POIs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fucar18 -- 7 Şubat 2013; 21:02:39 >
  • Arkadaslar bu sygic nasil okunur bilen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ddeğilmi ya fiyatlar. zaten ömür boyu ücretsiz çoğunda
  • ne gerek var internette beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Orijinalden alıntı: 532

Kullandığım en güzel navigasyon programı.

+1

igo kullandınız mı?

aslında program, yani arayüz gerçekten güzel, janjanlı, ama haritası çok yetersiz. büyük şehirler neyse de, bununla türkiye'yi filan gezmeye kalkmayın, kaybolursunuz. haritası basarsoft olmayan yazılımlardan pek bir şey beklemeyin. teleatlas ne navteq şu an basarsoft'un çok gerisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Orijinalden alıntı: 532

Kullandığım en güzel navigasyon programı.

+1

igo kullandınız mı?

aslında program, yani arayüz gerçekten güzel, janjanlı, ama haritası çok yetersiz. büyük şehirler neyse de, bununla türkiye'yi filan gezmeye kalkmayın, kaybolursunuz. haritası basarsoft olmayan yazılımlardan pek bir şey beklemeyin. teleatlas ne navteq şu an basarsoft'un çok gerisinde

Bugün Van'da Polis Evi yazdım ve sonuç çıkmadı, şaka gibi..
    ankara'da çok başarılı iken burada çuvalladı, size katılıyorum..

• Kampanya bitti mi
  • Avrupa için bilmem de Türkiye'de kullanmak için alınmaz. Daha doğrusu pek randıman alınamaz. İnanmayanlar veya konuyla ilgili bilgi almak isteyenler forumun "GPS Navigasyon" bölümünde konu açıp tecrübeli arkadaşlara sorabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.