Şimdi Ara

Sxe Injected 8.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sXeInjectedSetup.8.0.exe (5.44 MB) buyrun beyler link. (Bekleme yok, Şifre girmek yok)

Ayrıca sorun yaşarsanız Sxe Injected Log Analiz sayfasına log gönderebilirsiniz. Ben ilk denememde sorunsuz bir şekilde Sxe Injected 8.0 kurdum ve oyuna bağlanabildim.

Ayrıca sunucunuzdaki Sxe Injected Linux yazılımı için gerekli olan dosyalar sxei_80_lin.zip (147 KB)

Yazılımın güvenirliği ile ilgili konuları başka topicden devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 22 Ağustos 2009; 3:14:37 >

• Eyv SaoL
  • Bende hata veriyor.Tam oyunu açıyorum sxe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor yazıor.
  • 8.0 cıkmasına geç bile kalınmıştı..
  • Bugün maçların tadına varalım.Yarın için pek umutlu değilim.
  • Hayırlı olsun.
  • 8.0 mı :S 7.9 çıktı mı ki yoksa direk 8.0 mı anlamadım la bişey bide boyutu niye çok büyük ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.6 EXE
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı Olsun Ne Diyelim.7.9 Çıkmadan 8.0`a atladılar.

EDiT: Windows Vista Service Pack 2 deki Sorun Düzeltilmiş Sorunsuz Çalışıyor Allah`a şükürler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 22 Ağustos 2009; 12:45:51 >
  • İşe yarasın da varsın 60 mb olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Bende hata veriyor.Tam oyunu açıyorum sxe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor yazıor.

İşletim Sistemin Ne.AntiVirüsün Engelliyordur büyük ihtimal.Birde 64 Bit Sistemlerde deneyen varmı sanırım gene çalışmıyor 64 Bit Sistemlerde
  • arkadaşlar bende de hata veriyor sxe i açıyorum o sırada ekran donuyor ve mavi ekran çıkıyor "machine check expension" hatası diyor. sonra siliyorum tekrar yüklüyorum o sırada açıyor ama daha sonra tekrar aynı hatayı veriyor. antivirüsüm kaspersky ama yükleme işlemince ve açma işlemince antivirüsü kapatıyorum. işletim sistemim xp sp2
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Bende hata veriyor.Tam oyunu açıyorum sxe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor yazıor.

İşletim Sistemin Ne.AntiVirüsün Engelliyordur büyük ihtimal.Birde 64 Bit Sistemlerde deneyen varmı sanırım gene çalışmıyor 64 Bit Sistemlerde

64 bit için en baştan yazılması lazım zaten. Yani iki tane sXe indirme linki verilir.
  • quote:

quote:

Şu anda bütün işletim sistemleriyle uyumluluk var (Vista 64 bit dışı)

• quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

quote:

quote:

Şu anda bütün işletim sistemleriyle uyumluluk var (Vista 64 bit dışı)

Yanlışın var. Hiç bir işletim sisteminin 64 bitinde çalışmaz.

• Çözdüm sorunu1 kere res attım sonra hata vermedi
  • Arkadaşlar Sxe Injected 8.0 FIX 2.0 yayınlanmış hemenZaten hep böyle oluyor.Çıkmaz Çıkmaz sona ard arda çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 24 Ağustos 2009; 12:18:14 >
  • indirmenizi tavsiye etmem sorun verdi bende
  • Bugünde Sxe Injected 8.0 FIX 3.0 yayınlanmış yarında FIX 4.0 çıkar yada 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 25 Ağustos 2009; 13:06:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.