Arkadaşlar biri bana Counter Strike 1.6 nın çalıştırıcısını link olarak dosya.tc ye yükleyebilir mi?(Rapidsharede 10 sefer cektigim icin rapid izin vermiyor.)change game yapıyorum bu seferde sxe calısmıyor.
http://files.csource.ru/cs/cs16full_v7.exe
Buyrun v7 İsterseniz v26 filan da link verebilirim
ya bende varda hl.exe üzerinden calısıyor dırekman cs olarak calısmıyor
Zaten HL.exe üzerinden çalışır counter strike oyunu.
Eğer ki direkt Half Life açılıyorsa, o zaman oyunun kısayolunun sağ tıklayıp özellikler diyceksiniz, HEDEF kısmına, " işaretinden sonra şunları ekliyceksiniz...
-console -game cstrike -nomaster
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Zaten HL.exe üzerinden çalışır counter strike oyunu.
Eğer ki direkt Half Life açılıyorsa, o zaman oyunun kısayolunun sağ tıklayıp özellikler diyceksiniz, HEDEF kısmına, " işaretinden sonra şunları ekliyceksiniz...
-console -game cstrike -nomaster
iste bunu demeye calısıyordum half life acılıyor change game yapıncada sxe deaktive oluyor
Resimde kırmızı ile çizdiğim yerlere dikkat etmeyin, hedef kısmı böyle olmalıdır cs şeklinde açılması için.
Hl.exe'den masaüstüne kısayol oluşturup sağ tıkla - özellikler
Sonrasında Hedef kısmına bunları yazın.
arkadaşım cok saqol +rep wermek istedim ama böyle forumlarda pek işim olmaz benim bu nedenle rep nasıl weriliyor bilmiyorum öqretirsen sewe sewe weririm
ya kardeş banada lazım. bağzı hileler " .../valve/cstrike/cstrike.exe " dosyası istiyo. cstrike klasöründeki cstrike.exe dosyasını bana upload edersen çok sevinirim.
lütfen yukarıdaki açıklama işe yaramıyor benim için.
1- cstrike.exe içinde trojan var. 2- hile istemek, paylaşmak yasaktır. 3- hile içinde de trojan var adam bedava size program mı yazar sandınız. 4- hile yaparak birşey kazanamazsın. 5- Sxe Injected cstrike.exe kullanmına izin vermez (sebep 1 de yazıyor) 6- Yukarıdaki açıklama dediğin hepimizde işe yarıyor. Hiç birimiz hile yapmıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme