Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu eikctl.rsc dosyası silinemedi belirtilmemiş hata diyor ve üzerine diğerini kopyalayamıyorum, neden acaba?
  • Yeter yaw bu ne sevgidir, karşılıklı iltifatlar jestler falan. Kıskanıyorum walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 28 Mart 2005, 13:37:48 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim o dosya sistem dosyası olduğundan ve kullanıldığından silinemez ve üstüne yazılamaz normal şartlarda.ancak mmc card readerla direk mmc ye atabilir ve e:\system\data ya kopyalayıp üstüne yazabilirsiniz.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 14:32:47 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

SMeaGoLLuM>

dostum sevgimiz karşılıksız.ve sende dahilsin tabiki.o yüzden kıskanma lütfen :D . bu ince espri için teşekkür ederim.

SAYGILAR...
  • @smeagullum @Protochip ile çok güzel sohbetlerimiz oldu msn' den. Gerçekten saygıdeğer ve hoş sohbet bir arkadaşımız. Ağzından bal damlayan böyle bir kişiye de iltifat edilir dimi ama? Latifen için de teşekkürler. Ama aslında bizim buradaki herkes için tavrımız aynıdır, buna sen de dahilsin tabii ki. Senin yazılarını da ben özenle takip ediyorum.
  • Protochip arkadaşımla uzun uzun konuşma fırsatım olmadı ama dediğiniz gibi birisi olduğundan hiç şüphem yok. Forumdaki yazılarını ve çalışmalarını büyük bir zevkle ve takdirle takip ediyorum. Dediğiniz gibi benimki sadece latife.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 28 Mart 2005, 14:01:19 >
  • @protochip maalesef üzerine USB kablosu ile Beyaz renk olanı yüklediğim halde hala siyah renkte. 3 defa denedim. Her seferinde aynı hatayı verdi ve 2 defa tamam' a bastım ama sonuç değişmedi.
  • Adnan Abi, card readerın varsa bunu rahatlıkla yapabilirsin. Eğer yoksa telefondan hafıza kartını değiş deyip, tamama basmadan bilgisayardan tekrar kopyalamayı dene. Büyük ihtimalle olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: adozcelik

@protochip maalesef üzerine USB kablosu ile Beyaz renk olanı yüklediğim halde hala siyah renkte. 3 defa denedim. Her seferinde aynı hatayı verdi ve 2 defa tamam' a bastım ama sonuç değişmedi.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim bu şekilde yazması lazım çünkü bende bu yöntemle değiştirdim.neden olabilir bu sorun diye düşünüyorum.ancak eğer çevrede başka bir symbian tel varsa sizin mmcyi ona takıp bu dosyayı göndererek üstüne yazabilirsiniz.ben tekrar çözüm bulmaya çalışıyorum şu anda...

SAYGILAR..
  • @smeagullum, Tamam bir de o şekilde deneyeyim, maalesef card reader' im yok. @Protochip aslında dediğin gibi olması lazım ama uğraşıp hallederim bi şekilde.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim sizden çok özür dilerim.ancak bende şimdi yeniden siemens data suite i kurdum ve bende de aynı hatayı verdi.zannediyorum bende mmc card reader üstünden atmışım.tam hatırlayamayıp yanlış yazdım ve sizide uğraştırdım.çok çok özür dilerim...maalesef ya mmcreader üstünden yada başka bir telde sizin mmcye kopyalarak olucak ancak...başka bir yöntem bulursan yazıcam...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 14:34:32 >
  • Tamamdır abisi, sorun yok, olmazsa böyle kullanırım.
  • @Protochip, bu Skineditör' de Menü İkonlarını değiştirmek için neler yapmalıyız? Yani menu_folders.mbm 'in içeriğini nasıl değiştireceğiz? Yeni ikonlar için jpg formatında ikonlara uygun Klasör resimleri mi koymak gerekir? Yoksa başka özel formülü mü var yada bunları bir yerden download mu etmek gerekir? Bunun için Iconwizard' ı kullansam olur mu? Bu konuda en başta neler yazmışsın ona baksam daha iyi olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 28 Mart 2005, 16:32:36 >
  • PROTO devam harikasın ellerine ve beynine sağlık.
    buarada bi Mclaren edition tema haketmedimi SXciler nedersin?
  • protochip baba ne oldu benim korn temalrı acaba
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abi skineditor de ikonları değiştirmek için hazırlanmış ikon dosyaları gerekli.bu konuda bir çalışma yapıcam.menu_folders.mbm içeriğini ise topic de bulunan themebattler derlemesi sayesinde değiştirebilirsiniz.ayrıca ilk sayfada 2-3 tane menu_folders.mbm dosyası vermiştim.onlarda işinize yarayabilir.daha derli toplu hale getiricem bu ikon konusunu.iconwizard programıyla sisteme yüklü programların ikonları değiştirilebir.birde sysiconz paketi var topicde.o da sistem dosyalarını ikonlarını değiştirmeye yardımcı oluyor.

Technics

tabi neden olmasın.hemen bu akşam eklenicek mclaren teması.

dj_shady®

istediğiniz temalrı hazırladım fakat ftp ye login olamadığım için size yollayamadım.zannediyorum şifre değişti yine.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 19:30:14 >
  • Hey PROTOCHIP,

E:sounds/digital dosyasında mp3lerin arasında DES4A.tmp.xxx,DES65C.tmp.xxx,DES9.tmp.xxx dosyaları var.Bunlar nedir?NE işe yarar.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

Crime>

bu dosyalar temporary dosyalar.zannediyorum kablo ile dosya gönderirken bazı kereler hata oluşmuş ve yarım kalmış aktarım.bu sebeple sistem bu dosyaları tam silmez yada silemez ve bu şekilde adlandırır.güvenle kaldırabilirsiniz.sonuçta bu dosyalar silinebir dosyalardır.

SAYGILAR...
  • arkadaslar bugun telefonla mesaj gonderirken telefon kitlendi ve mesajın gonderildigini gosteren ekranın ustunde cıkan ısaret oylece kalıverdi.Sımı ve bataryayı cıkarmama ragmen o ısaret hala orada.Format atmam onerildi ama acemi oldugum icin cekınıyorum.Hard reset yaparsam mmc yi sılermıyım ya da hard reset format anlamına mı gelıyor?Bu sorunu nasıl cozebilirim?Ayrıca hard reset ya da format mı artık neyse garanti kapsamı dısında kalmasına neden olmuyordur umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 28 Mart 2005, 19:58:32 >
  • teşekkürler dostum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.