Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar temalar çok güzel ellerinize sağlık.

Bu Auto pilot progu çalıştırmanın yöntemi nedir?Timhat onu sitesine koyduğuna göre çalışıyor.Nasıl yapıcazda simkartsız çalışacak?Kısayoluna tıklayınça desteklenmeyen özellik yazıyor.Kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 29 Mart 2005, 11:43:23 >
  • hareketli screensaver yapıp themelere koysak uygunmudur yada nasıl yapılır

• mmc alacamda 1gb stormax mmc nasıl sizce kullanıpta bir sorunla karrşılaşan varmı?

• SEVGILI ARKADASLAR,

redbulll>

lütfen mmcyi telefonda formatlayıp denermisin.bakalım formatlama başarılı olucakmı.sonucu yazın ona göre devam edelim çözüme.

timhat>

teşekkürler.

tehlike>

teşekkürler

Technics>

teşekkürler.

dOnEpeZil>

çncelikle teşekkürler.zannediyorum bu program hakkında yanlış bilgiye sahipsiniz.autopilot bir nevi telesekreter ve çağrı engelleme programıdır.ve simkartsız kullanılacağını düşünmüyorum
    sizin zannediyorum system tools programı sizin işinize yarayacak.zira flight mode yani uçuş modu özelliği ile ilgileniyorsunuz.eğer yanlış tahmin ediyorsam özür dilerim.

hakaneke>

tabiki yapabiliriz.animasyonlar gif formatında ve 176*208 büyüklüğünde olursa çok güzel gözüküyor.zaten sizin ekledğiniz gif de çok ama çok hoş.ellerinize sağlık.mmc kart konusunda marka olarak bir fikrim yok ancak sx1 2gb mmcleri bile desteklemektedir.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 29 Mart 2005, 16:59:44 >

• Teşekkürler @Protochip, bu Skineditör' de kullanabileceğim Iconlardan bir zip dosyası yapabilirsen sevinirim. Yada daha kolay ne yapabilirsen. Benim yapmak istediğim Klasör Iconlarını ve Rehber, Mesajlar gibi Klasörlerin Iconlarını değiştirmek.

Bu arada Mclaren Teması süper olmuş onu da hemen yükledim. Benim için özel yaptığın tema da çok güzel olmuştu. Teşekkürler.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim beğendinize çok sevindim.isteğiniz üzere aşağıya iconları ekledim.iconları skin editor içinden yükleyip istediğiniz programa atayabilirsinz.her bir icon iki dosyadan oluşmaktadır.bir kendisi yani renkli hali ve diğeri mask yani icon arka fonunu şeffaf yapmak için kullanılan dosya.seçtikleriniz bu şekilde telefona gönderip skin editor içinden istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

SMART LAUNCHER ICIN ICONLAR(SKIN EDITOR ICINDEN DEĞİŞTİRİLECEK)

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SMARTLAUNCHERICONS.zip

SAYGILAR...

• @timhat güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.
  • İlgine Teşekkürler @Protochip. Hemen deneyeyim.
  • Kesinlikle doğru tahmin ediyorsun dostum.Buralarda biyerlerde okumuştum sen beni uyardıktan sonra tekrar baktımki o topiktede yanlış yazılmış.Çok teşekkür ediyorum.Psiloc System Tools dan bahsettiğini şimdi anladım.Maalesef bizim telefonlarda uçak modu yok ve telefonda öyle durumlarda gerçekten aranıyor.

Tekrar teşekkür ediyorum.Şimdi onu kurup deneyeceğim saol.

dOnEpeZil>

çncelikle teşekkürler.zannediyorum bu program hakkında yanlış bilgiye sahipsiniz.autopilot bir nevi telesekreter ve çağrı engelleme programıdır.ve simkartsız kullanılacağını düşünmüyorum
    sizin zannediyorum system tools programı sizin işinize yarayacak.zira flight mode yani uçuş modu özelliği ile ilgileniyorsunuz.eğer yanlış tahmin ediyorsam özür dilerim.

SAYGILAR...

• mmc yi aldığımda telefonda formatladım fakat her dosyayı atmasına rağmen install klasörünü formattan sonra atmadı bu yüzden de hep c ye kurmaya çalışıyor programı
  • SEVGILI ARKADASLAR,

redbull>

sorun ilginç.normalde programları kurarken system sorar nereye install edileceğini.gerçi bu programdan progrma değişebilir.bazıları direk c ye kurulur ve seçim imkanı vermez.ancak sizinki gibi bir sorun ilk kez duydum.peki telefonu formatlamayı denedinizmi? tel kapalıyken *# tuşalrı basılı bir şekilde teli açın ve 5 saniye bekleyin.üstte bir bar çıkacak ve format başlayacaktır.bakalım formatlayınca düzelicekmi?

SAYGILAR...
  • formatlayında sadece c mi formatlanıyor ve birde rehber gidiyormu? rehber gidiyo ise nasıl koplayabilirim başka yere?
  • @PROTOCHIP @adozcelik sizde saolun!
  • SEVGİLİ ARKADAŞIM PROTOCHIP

Senin sayende su siyah SX1 im biraz olsada renklendi Tema olayını kaptım yani
    Insallah ilerde kendi temalarımı burada sergileyecem.

Bu arada Acılıstaki kocaman carpi X isereti bendede cikti ( yukledğim temayi yoneticiden kaldirmaya calistim ), makine acilmiyordu *# ile format atincada ayni sekilde kocaman bir carpi duruyordu ekranda.

Bende patch siz bir FW-15 yukledim ve makina acildi...

neyse yardimi olabildiysem mutlu bana

Kolay gelsin..
  • SEVGILI ARKADASLAR,

Fordon>

öncelikle teşekkür ederim.açılışta çarpı işareti çıkmasının nedeni sizin yazdığınız gibi temayı yöneticiden kaldırmaya çalışmanız olmuş.şunu belirtmek isterimki buradaki temalar aslında birer system dosyaları topluluğudur ve kurulmuş bir program gibi düşünülmemelidirler.yapmanız gereken her temayı kurduktan sonra e:\system\install altında temayla aynı ismi taşıyan uninstall dosyasını silmektir.bu sayede her temayı yeniden kurabilir ve system dosyalarının silinmesi önleyebilirsiniz.tema yapmak isteyişinizde çok memnun edici.zira bu benim en büyük isteğim.herkes uğraşıp birşeyler yaparsa çok daha güzel temaları yakalıyabiliriz.sonuçta benimde esinlenmem bir yere kadar oluyor.bazen insan duraklıyor ve aklına birşey gelmiyor.ileride çalışmalarınızı görmek dileğiyle...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 6:21:17 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

redbull>

evet formatlayınca c yani telefon hafızası silinir ve rehber ne yazıkki gider.ancak contacts manager gibi rehber backuplama programlarıyla bu sorunu aşabilirsiniz.

SAYGILAR..
  • SEVGILI ARKADASLAR,

netten derlediğim sinyal ve batarya gösteleri:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SINYALBATARYA.zip

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:09:11 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:51

PARTY BY PROTOCHIP...

party.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan party.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası PARTYSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından PARTY ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/PARTY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:34:34 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:52

AMIGAv3 BY PROTOCHIP...

amiga.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan amiga.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası AMIGASCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından AMIGA ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/AMIGAv3.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:37:01 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:53

BU TEMA timhat ARKADAŞIMIZA İTAAF EDILMİŞTİR.

BRITNEY BY PROTOCHIP...

britney.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan britney.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası BRITNEYSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından BRITNEY ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/BRITNEY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:40:12 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.