mage olarak oynamak istiyorumda itemleri çok pahalı..en iyisi archer olarak oynamak
save yok mu 3. turnuvada elendim
Neden pot alamıyorum
Beyler bu sapana bir çare var mı??
Hasta oldum.. Hile gibi birşey yahu..
En kral balta bende sapanla dağılıyorum..
Yemişim böyle oyunu 13-14 level olduk yenildik en baştan başlıcaz
valla abuzittin bir bu 2 hayatımda oynarken zevk aldığım ender oyunlardan
beyelr save söyliyorum Church adındaki tukkana girin sap alta save var 40 gold alıyor şerefiszondan yaptırın savinizi ii oyunlar
gayet zevkli bi oyun
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
beyelr save söyliyorum Church adındaki tukkana girin sap alta save var 40 gold alıyor şerefiszondan yaptırın savinizi ii oyunlar
SAveden geri nasıl getircem ya savelediydim onu ama gitti
Ya site açılmıyo bende :s Oyunu çok severim ama site açılmıyo
Kardeş rapide atarmısın yada olan birisi rapide atsın bende site açılmıyo :/
quote:
Orjinalden alıntı: NuTeRX
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
SAveden geri nasıl getircem ya savelediydim onu ama gitti
Yardım et kardeş
oyun save lenmıyor bıldıgım yazıyor ama yenılınce bıtıyor gucler soyle
strengh artırırsanız saldırdıgınızda enerjınız daha az azalır dovusurken uyumak zorunda kalmazsınız ve balta topuz kullanabılırsınız
agility daha hızlı yurumenızı ve yenı kılıçlar oklar almanızı sağlar
vitality enerjı tupunun kapasıtesını buyutuyor
magica buyu kullanmanızı ogretıyor
stamına saglıgınızın artmasını saglıyor
carısmada ıse bagırınca adamın puanı dusebılıyor bıde elbıse alırken ındırım yapıyorlar mac kazanıncada karızmadan daha fazla para alıyorsunuz
benden sıze taktık agility 15 yapın gerı kalan puanlarınızı atack defans strengh dagıtın sonra ok ve uzun klıcı alın ılk basta oklayın rakıbınızı ama hep kafasına atın govdesıne degıl kılıçlada artık oklarınız bıtınce gırın olaya sytson oglunuda soyle yenın kafasına ok atın gucunu azaltın ama okları engelleyebılıyor cakal sonra kılıcla saldırın orası baya zorluyor adamda anormal guclu sılah var onuda yendıkten sonra baska bır turnuva var ona katılıyorsunuz o turnuvada mavı elbıselı bır sampıyon var onuda yenmek ıcın sureklı vurmaya calısın ondada delı guclu bır ok var adamı mahvedıyor onsan sonrakı turnuvada ne var bende bılmıyom ondan sonrakı turnuvada ılk macta yenılıp elendım
skil pointsleri nasıl daıtalım arkadaşlar
arkadaslar oyunu emuledende bulabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
bendede site açılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ocisun
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
bendede site açılmıyor
Evet site açılmıyor.
Ya dandik bir oyun.. O kadar bölüm geç en baştan başla.. E o zaman nedir o save parası öşür vergisi mi??
Tmm sonunda açıldı site ama para toplayamıyom ben yahu en dandiğinden bi sapan aldım bide en dandirik bıçaklardan tournamentte ilk adam öldürdü beni :/ hiç armour alamıyorum tabii diğer şeyleride
Kudurdum kafayı yedim ben böyle oyunun ilk başta ne güzel ilerlediydim