Şimdi Ara

Sword Art Online (2012) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
19
Favori
70.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Sword Art Online'ın kısa olmasının sebebi, ve bütün olayların A1 picturesla hiçbir alakası yok. Açıklayayım:

    Sword Art Online yarışma için yazılmış bir kısa hikayeler serisi olarak başladı. Böyle olunca Kirito'nun hikayesinin kısaca başlayıp kısaca bitmesi gerekiyordu. Yarışmadan sonra ise yazar Kawahara Reki internet romanı olarak devam ettirdi seriyi. Light novel olarak uyarlanana kadar da öyle devam etti.

    Progressive yeni başlayan bir roman serisi değil, ama 2012 yılında orjinal 1. ve 2. kitap yerine kullanılması mümkün değildi pek.

    Bu arada yazılan her salakça/sapıkça gözüken şey birebir kitaptan alınmış. Her saçma olayda kitabı açıp bu kadar kötü hatırlamıyorum deyip yanılıp kapattım kitabı alicizationda.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Demek pek çok aşamadan geçti bu senaryo. Senaryonun detayında ise iyi şeyler olduğu gibi kötü şeyler de var. Progressive artıları ve eksileri ile nasıl olacak acaba? Şahsen merak ediyorum. Sao kötü yanları olsa da içine çeken bir dünyası var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sword Art Online (2012)

    Sword Art Online Alicization War of Underworld 2. Sezon
    Bölüm sayısı: 11

    Bu sezon da bitmiş. Animenin bittiğini duyar duymaz açtım. İzlemeyen varsa diye spoiler içine alıyorum yine de. Şu sahneyi görmek için ne kadar bekledik var ya. Bu sezon beklediğimden farklı çıktı. Sezonun yarısı kötü yarısı iyiydi bence. Bazı şeyleri çok uzatıyorlar. Kirito'nun
    6. bölümde uyanması gibi.
    Yoksa aslında güzel bir hikaye de çıkmış ortaya. Ama artık alicization serisinin bitmesi iyi oldu bence. Yeterince uzamıştı. Geri kalan uzun bir spoiler yorum olacak. 😁



    Eskilerden baya kişiler gördük. Yuna'nın gelmedi, Eiji'nin gelmesi neydi öyle? Şok oldum. Nereden geldiniz siz? 😂 Ggo'da PoH'un adı geçmişti ama gerçekten hikayeye dahil olacağını düşünmemiştim. Vay arkadaş o da geldi hikayeye. Baya da uğraştılar onunla. Herkese nefret tohumu ekmesi falan. 1. Sezondan da bir ayrıntı öğrendik. PoH meğer kendi söylemiş karargahının yerini. Ne psikopat adammış be. Biz de bi ajan haber aldı sanıyorduk. Ama ajanları da vardı sonuçta. En son PoH'un cesedi kayıptı. O konuyu yarım bıraktılar.

    Kayaba seni de unutmadık. İlk başta robotun içine girdi. Sonra ne yaptı bilmiyoruz. Kayaba'nın hayaleti internette cirit atıyor buna alıştık. Ama Kirito'nun hayaleti ile bir araya gelirse sahi neler olabilir bilmiyoruz. Ultron olmasın da 😂 bak o konu da yarım kaldı.

    Accel world animesini bilen bilir. Orada da zaman hızlandırması geçiyor. Sao ile aynı evrende geçen bi anime. Hatta dikkatli izlerseniz bi sahnede Kirito'nun sesi bile var. Zaman hızlandırma nasıl tehlikeli bir şey. Ama sevdiğin ile 200 sene beraber kalmak, dert yok, tasa yok. Süper ya. Gerçi neler oldu bilmiyoruz ama o 200 yıllık hafıza da gitti be. Güzel anılar olmuştur. O 200 seneden bi sezon daha çıkardı 😂 Asuna da fena ha. Ariagato sayanora diyor. Sachi'nin sözüydü unutmadık onu da :))

    Yalnız şöyle bir şey var ki dram sahneleri hiç olmamış. Hiç ama hiç olmamış. Ölenler npc. Ben niye üzüleyim ki? Şimdi npc değil yapay zeka diyen olabilir. Yine aynı sonuçta insan değil. Ölmesine üzüleceğim yapay zeka olsaydı bu Yui olurdu ancak. İlk sezonda onu iyi işlediler de geri kalan için hiç öyle üzülmedim. Dram sahnelerindeki müzikler bile etkilemedi. Dram konusunda olmamış kısaca.

    Kikuoka öldü la. Ciddi ciddi öldü. Derken ölmemiş 😂 gerçekten inanmıştım ha. Yalnız o adamda sıkıntı var. Ordu diyor, yapay zeka diyor. Sonuçta o da kötü adam. Hep iyi yanlarını gördük. Tam kötü yanlarını görecekken anime bitti be.

    Son bölümde uzayı görünce, dedim ne oluyor. Yoksa mecha animesi mi olacak? Girmediği bi orası kalmıştı Kirito'nun 😂 neyseki öyle bir şey olmadı.


    Son bölüme güzel replikler de koymuşlar ha. Bu kadar izledin al bu da sana ders olsun der gibi. 😁 Ama sevdim: Bazen kaybolmuş hissetsen bile, pişmanlıkların olmadan yaşamaya çalış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yeni film çıkıcakmış galiba konusu vs nedir bilen var mı galiba asuna ana karakter olucak ve ilk sezonlardan görseller de vardı


    edit:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD_A_MAN -- 16 Kasım 2020; 15:4:8 >
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt

    Novelleri okumadım ama ilk sezodaki aincrad bölümleri daha detaylı işlenecek ve asunanın karakter gelişimi daha fazla gösterilecek diye biliyorum. Bu film ile de giriş yapıyolar heralde yeni sezona.

  • SAO Progrresive gelecek ama o geçmişe yönelikmiş, ilk sezonu daha detaylı işleyeceklermiş. Peki War of Underworld'den sonra hikayesi devam edecek mi? Yoksa oradan sonrası yok mu?

  • Progrresive filmi bence güzel olmuş film çıktıktan 2 sene sonra izleyebilmek kötü oldu tabii...

  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.