|
SWM G01 ve G01F Türkiye'de! 922 bin TL'ye C-SUV

-
-
Önüne Ford sticker ı tak satış rekoru kır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar çok para verip teknolojik oyuncakla doldurursan o kadar riske girersin. Manueli alınır geçilir.
-
Çinliler kadar sahtekar bir millet yok.
Araç tasarımı Ford, isimi VW'den.
Bunu Golf diye alan cahil çok olur.
-
Vikipedi'ye baktım isimlendirme BMW kasa kodundan geliyormuş. Üretici Çin'deki BMW ortağıymış.
-
En az 25 ilde satış, servis, yedek parça hizmeti yoksa hepsinden uzak durmak gerek. İki tane showroom ile iş yürütene çüş demek gerekiyor
-
Esinlenmiş olabilirler bunun sahtekarlık ile ne ilgisi var . Artık çoğu araç birbirine benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Göğüslük Opel -
Ben de Ford'a benzettim...
-
Tasarımını çok beğendim. 920bine bedava bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi düşünsene dolar 15 e düşmüş
-
Dikkat et yarın 30'a çıkmasın da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G01F ismi tesadüf veya özel farklı bir isim değil, resmen GOLF gibi görünsün diye yapmışlar.
-
922 bin tl lik aracı bir görmek lazım. mümkünse bi tur atmak lazım.
elbette satış sonrası yedek parça, usta vb. bulmak da en büyük eksi yönlerden.
ancak genel toplamda ucuz araçlara ihtiyacımız var. bu işleri destekliyorum şahsen.
-
İsminin golf şeklinde görülmesi çabası olduğuna inanmıyorum.
Bir de adı golfe benziyor diye almak isteyen çıkacağına da inanmıyorum.
Araç Türkiye'de sadece ilk etapta İstanbul ve Ankara'da satış ve servisi olacakmış.
Zaten ilk etapta sadece 600 araç satılacak şeklinde duymuştum satış durumuna göre servis ağını genişletmeyi düşünebilirler çünkü sadece iki ilde bu işi yapmak yürütülebilir bir durum değil.
Aynı araç İran'da KMC A5 olarak satılıyormuş.
Benzer şekilde İtalya'da da Cirelli 3 olarak satılıyormuş. (Ne yani bu da pirelliden mi rol çalmak için böyle verilmiş.)
Çok araştırma şansı bulamasam da İtalya'da satılan Cirelli 3 lerde LPG li versiyonlarının olduğunu gördüm.
Büyük ihtimalle fabrika çıkışı şeklinde satışı olabilir.
Ülkemizde de direk fabrika çıkışı LPG'li modelleri satış hızını arttıracaktır bence.
Aracın fiyatları güzel gibi ama çinlinin karşısına direk çinli çıkıyor.
Ne kadar kendisi de tartışmalı olsa da Chery ya da MG daha makul bir seçenek olabilir.
30'una kadar Ankara Başer Otomotiv'de var sanırım ama gidip görmek nasip olmadı.
Zaten mevcut gelen araçlarda da vites sisteminin ülkeye gelecek versiyonlardan farklı olması da düşündürücü.
Yine de takip edilmeli bence.
En Beğenilen Yanıtlar

Önüne Ford sticker ı tak satış rekoru kır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X