Şimdi Ara

SwiftKey Klavye ve Premium Tema Paketi Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
6.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süreli mi yoksa sonsuza kadar mı ücretsiz bilmiyorum ama siz yinede indirin hemen

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Ocak 2019; 10:57:40 >

• Trial olanı kaldırmışlar marketten, ikisini birleştirmişler be programı uygulama içinde satın almalı şekle getirmişler. pek ücretsiz denemez gibi. ama **** bakalım :)

Ama klavye olarak swype + dragon 'u öneririm. Türkçe kelime tamamlaması vs gayet başarılı.
  • süresiz bedava diye okudum, önceden alanlara tema vs alımında kullanılacak $5 hediye edeceklermiş.

giderleri de NSA karşılayacak diyorlar, sonuçta her yazdığınız bilgiyi toplamanın daha rahat bir yolu olamaz :)
  • Zaten bir süredir ücretsizdi sanırım. Ancak bugün mail geldi 10 tane temayı ücretsiz indirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

süresiz bedava diye okudum, önceden alanlara tema vs alımında kullanılacak $5 hediye edeceklermiş.

giderleri de NSA karşılayacak diyorlar, sonuçta her yazdığınız bilgiyi toplamanın daha rahat bir yolu olamaz :)

aynı şeyi Google keyboard'da yapıyorki ha ona gitmiş ha buna ne fark eder
  • Apk olarak kurmustum baya önceden guncelleme almiyorum ama gayette basarili stabil program tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler nasil yazıyorsunuz bununla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım nasıl olmuş

Evet güzel yazıyor

• oha swift klavyeyi parayla mı satıyorlardı?

• 21. yydayız, swype varken diğerleri yalan
    +
    programa para mı verilir
  • Deneyelim güzele benziyo.
  • daha önce illegal kullanıyordum ücretsiz olunca orijinali ile güncelledim
  • Touchpal kullanıyordum. Klavye çok güzel özelleştirmeleri şahane ama kelime tahmin yok denecek kadar kötü.
    Ondan önce Swype kullanıyordum oldukça hoşuma gitmişti.

Tahmin olarak Swiftkey, kullanım rahatlığı olarak Swype diyorum ben.
  • bana cok gereksiz program gibi gozukuyor. belki kullanmadigimdandir ama ne farki olacak ki.

• swype da şöyle bi güzellik var, deneme sürümü bitince datayı temizliyosunuz, deneme süreci de sıfırlanıyor :) gerçi bu şekilde olunca kaydedilmiş kelimeler de siliniyor ama yine de güzel.
  • Note 3 'e gerek var mıdır arkadaslar ?
  • Swype'ı daha çok seviyorum ama bunu da denesin insanlar.
  • Swype varken diğerleri tıraş.

• hep kürekli kullandığım halde bugün teşekkür edip ücretsiz tema falan yollamışlar
  • "Swiftkey Keyboard önceden yazdıklarınıza dayalı kelime tahminlerini geliştirmek amacıyla SMS mesajlarınıza erişim istemektedir"

Şu android uygulamalarının her şeyimize erişmek istemelerinden nefret ediyorum .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.