Şimdi Ara

Sweizger Project RPG Yönetici Ekibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok muhteşem RPG'ye imza atan Sweizger Project birliği olarak aramıza deneyimli yöneticiler arıyoruz.Başvuru için: www.sweizger-project.tr.cx

• muhteşem rpg lere imza attık demişsin abartmışsın biraz :) free domain kullanıyorsunuz hala
  • hadi paraları yok diyelim ki bunca 'muhteşem rpg' ye imza atmışlar senelik 23milyonu veremiyorlar neyse hadi yok diyelim bari forumu profesyonel kurun gitmişiniz hazır forum sitesinden kurmussunuz.

bide başvuru kısmına başvuru kendi kendine yaptıgınız çok belli oluyor silin bence:D

quote:

Sweizger Project'in yaptığı RPG'lerden herhangi birinde oynadınız mı ?:
    Tabiikide.RPG'lerinizin hayranıyım.
  • RPG'lerimizi görmeden konuşmayınız.Siz daha iyisini yapın ? Paralı sitelerimizde var.

quote:

bide başvuru kısmına başvuru kendi kendine yaptıgınız çok belli oluyor silin bence:D

Böyle düşünüyorsanız gerçekten yazık = )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 29 Mart 2010; 10:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

hadi paraları yok diyelim ki bunca 'muhteşem rpg' ye imza atmışlar senelik 23milyonu veremiyorlar neyse hadi yok diyelim bari forumu profesyonel kurun gitmişiniz hazır forum sitesinden kurmussunuz.

quote:

Sweizger Project'in yaptığı RPG'lerden herhangi birinde oynadınız mı ?:
    Tabiikide.RPG'lerinizin hayranıyım.

bu arada grafiker tasarım programı diye bir şey olmaz :)

• Kral sizsiniz devam edin.Daha dünkü çocuklar yahu = )
  • Ben bu ekip içine girmektense, oyunlarına katılmayı tercih ederim. Acele bir Orta Dünya Rp'si yaparsanız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekip toplanınca güzel bir RPG yapılacaktır =),teşekkürler.
  • Naber Semih. Uğraşma yav, her zaman birileri köstek olmak zorundadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Naber Semih. Uğraşma yav, her zaman birileri köstek olmak zorundadır.

=)
  • Bana yaptığınız RPlerden birinin linkini verebilir misiniz?
  • Sanırım benim de katılım mesajı göndermem, laf etmeye çalışan kişilere ders olmuştur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Sanırım benim de katılım mesajı göndermem, laf etmeye çalışan kişilere ders olmuştur...

Laf eden kişiler zaten RP'ye 1 hafta önce başlamış kişilerdir,teşekkürler =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Birçok muhteşem RPG'ye imza atan Sweizger Project birliği olarak aramıza deneyimli yöneticiler arıyoruz.Başvuru için: www.sweizger-project.tr.cx

Daha önce birkaç rol oyununuzda bulundum, fakat bırakın "Mükemmel" olmasını, vasattan öteye gidemedi benim için.Rol yapmaya yarım satır, hiçbir edebi öge olmaksızın gelişi güzel yazıyordu çoğu kişi,yöneticiler de dahil, bu da insanları oyundan soğutuyordu.Hiç bir şekilde oyunda sıra veya gerçekçilik yoktu.Örneğin bir zombiyle karşılaşmış polisin rolü "Elimdeki levyeyi alıp zombinin kafasına vurmuştum.Zombinin kafası patlamıştı.Bunun üzerinde bütün zombiler üstüme gelmeye başlamıştı.Hepsinin bağırsaklarını deşip oradan ayrıldım" gibisinden DM hiç takılmaksızın yazılıyordu.İşte bu yüzden, doğru düzgün roleplay öğrenmedikçe, en azından oyuncularınıza öğretmedikçe vasadı bile geçemeyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Sanırım benim de katılım mesajı göndermem, laf etmeye çalışan kişilere ders olmuştur...

aman tanrımmmm Sauron gelmişşşşşşşşşşş kaçın olum kaçın lan..
    abi bu işin içinde sen varmıydın ya biz bilmiyorduk varoldugunu bilseydik öyle dermiydik

böyle çıkışlar yapmayın gençler yazık ediyorsunuz kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Birçok muhteşem RPG'ye imza atan Sweizger Project birliği olarak aramıza deneyimli yöneticiler arıyoruz.Başvuru için: www.sweizger-project.tr.cx

Daha önce birkaç rol oyununuzda bulundum, fakat bırakın "Mükemmel" olmasını, vasattan öteye gidemedi benim için.Rol yapmaya yarım satır, hiçbir edebi öge olmaksızın gelişi güzel yazıyordu çoğu kişi,yöneticiler de dahil, bu da insanları oyundan soğutuyordu.Hiç bir şekilde oyunda sıra veya gerçekçilik yoktu.Örneğin bir zombiyle karşılaşmış polisin rolü "Elimdeki levyeyi alıp zombinin kafasına vurmuştum.Zombinin kafası patlamıştı.Bunun üzerinde bütün zombiler üstüme gelmeye başlamıştı.Hepsinin bağırsaklarını deşip oradan ayrıldım" gibisinden DM hiç takılmaksızın yazılıyordu.İşte bu yüzden, doğru düzgün roleplay öğrenmedikçe, en azından oyuncularınıza öğretmedikçe vasadı bile geçemeyeceksiniz.

Gerçekten DM yok mu ?

• Tabikide DM var.

Ayrıca herkes rp yapmaya profesyonel olarak başlamıyor. Öyle yazan kişiler acemi kişiler oluyor ve zaten daha sonra kendilerini uyarıp rp'sını geçersiz kılıyoruz..

Bu arada aşağıda gördüğünüz en sonki rp projemizden bir mesaj. Adminler 2 satır yazıyor diyen arkadaşlarımızın görmesi için koyuyorum..

''Kadim Kolyeler Senaryosu

Öncelikle senaryoyu anlatayım, eski çağlardan kalma kadim kolyeler olduğu bilinmektedir.Dünyaya toplam 3 tane gönderilmiştir fakat şu an sadece 1 tanesinin halen Dünya üzerinde olduğu kesindir.Bu bir kolye ateş kolyesidir.Sahibine üstün refleks ve ufak çaplı ateşleri yönetme yeteneği vermektedir.

Amaç
    Bulunması gereken 2 nesne vardır, bu nesnelerin ne olduğu hakkında bilgi verilmeyecektir.2 nesne farklı bölgelerdedir ve farklı tehlikeler ile çevrilidir.

Grup
    Maceracı grubu en az 3 , en fazla 5 kişi olacaktır.Grubun başına her türlü tehlike gelebilir.Grup tüm ihtiyaçlarını (silah, doktor vs.) kendisi karşılayacaktır.Silahlar marketten alınacak, gerektiği yerde gemiler korsanlardan satın alınacaktır.

Yol Haritası

Yola çıkış Tihr köyünden yapılacaktır.Tihr köyünden ormana geçilerek Barbar köyüne ulaşılacaktır.Bundan sonraki yolunu grup kendisi belirleyecektir.

Kara ve Deniz bağlantıları şöyledir.

Gidecekleri yolu grubun seçmesine karar verilmiştir.

Parçaların nerede bulunacağı belli değildir.''

• http://residentevil-rpg.bossforum.org/forum.htm

Bu rp tekrar açılsa hiç fena olmaz.
  • residentevil-rpg yakında açılacaktır.Ancak bir tarih veremeyeceğim.Yazın açılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.