Şimdi Ara

SWATCH SAATLERİN PİLLERİ NE KADAR GİDER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
13.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar geçen bahar (2006)da swatch almıştım ama sanıyorum pilli bitti.Bu saatlerin pilleri çok uzun değilmi?kullananlar bi yardımcı olabilir mi acaba?

• Yok mu yaw swatch kullanan biri
  • Sen saati alırken içindeki pile baktın mı? Hayır.
    Saatçi içine dandik pil koymuş olabilir..
    Normalde iyi saat pilleri çok uzun gidiyor.
  • bend vardı geçen sene camı kırıldı attım bi kenara öle o saatin pili 8 sene olmuştu bitmemişti.
  • Birader saati swatch bayiden aldım ve benim saatin dışında yüzlerce marka saat vardı eğer böyle bişiy olsa bütün saatlerin pillini değiştirirGarantisi devam ediyo acaba garantiye versem bi faydası olur mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: panasonic

Sen saati alırken içindeki pile baktın mı? Hayır.
  • Önce bir pili değiştir, hala çalışmıyorsa garantiye..
    ama swacth'lar açılmıyor..ne yaparlar bilmioyurm..
  • Eywallah neyse artık baktırca.Sağ ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hucumkedi

Birader saati swatch bayiden aldım ve benim saatin dışında yüzlerce marka saat vardı eğer böyle bişiy olsa bütün saatlerin pillini değiştirirGarantisi devam ediyo acaba garantiye versem bi faydası olur mu?
    quote:

swatch saat kullanırım, benim saatim Swatch Renata Battery 397 kullanıyor, Renata markadır, 397 de pil boyutdur, saatim Nabab serisi pili 5 seneden fazla gider, hatta çok daha fazla gitme ihtimali var, ben saati 4 yıl önce aldım geçen ay pili bitti fakat aldığımda nezaman pil takmışlardı bilemem önemli olan şimdi taktıktan sonra nekadar gideceğidir, aynı şekilde sen aldığındada yeni pil yoktur, 5 lira birşey zaten, orjinal swatch bayiinden al pili, markası Renata

• Babama 7 yıl önce, babalar gününde almıştım. O günden bugüne tık demeden çalışıyor.
  • benim de 3 yıl oldu sanırım pil değiştirmedim daha
  • Eywalla birader alırken aklımda olacak fiyatını da söylediğin iyi oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

Birader saati swatch bayiden aldım ve benim saatin dışında yüzlerce marka saat vardı eğer böyle bişiy olsa bütün saatlerin pillini değiştirirGarantisi devam ediyo acaba garantiye versem bi faydası olur mu?
    quote:

swatch saat kullanırım, benim saatim Swatch Renata Battery 397 kullanıyor, Renata markadır, 397 de pil boyutdur, saatim Nabab serisi pili 5 seneden fazla gider, hatta çok daha fazla gitme ihtimali var, ben saati 4 yıl önce aldım geçen ay pili bitti fakat aldığımda nezaman pil takmışlardı bilemem önemli olan şimdi taktıktan sonra nekadar gideceğidir, aynı şekilde sen aldığındada yeni pil yoktur, 5 lira birşey zaten, orjinal swatch bayiinden al pili, markası Renata

• rica ederim,
    fiyat sabittir heryerde 5 liradır, olurda biri fırsatçılık yapmaya kalkarsa dikkat et,
    pilini kendin sök, zaten çok basit bir sistemi var, tamir olmadığından al taraf komple bütündür, sadece pil yeri çevirerek açılıyor, götür o pili aynısından al tak, neden kendin tak diyorum, orada çalışan kızlar saat konusunda çok beceriksiz oluyor, birtane çevirme işi için tornavida falan ne varsa girişiyolar,
    quote:

Eywalla birader alırken aklımda olacak fiyatını da söylediğin iyi oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

quote:

• Ben de irony modelinden almıştım;iki sene dolmadan bitmişti;saatçini dediği kronometereyle fazla oynarsan çabuk yer pili

SWATCH SAATLERİN PİLLERİ NE KADAR GİDER?
  • Saati alalı 1 sene oldu ve dün pili bitmiş.Pili dışarıda duruyor,değiştirmek kolay.Saatte battery 394 yazıyor.Bayisinde değiştirsemde kızlara yaptırmam.
    Bedava pil değişim günlerinede denk getiremedim
    Pil garanti dışı ama dandik bişey değil ki.
    Fiyatlardan haberi olan var mı?(Bilmiyorum diye kitlemesinler)
  • Saati kullanman pil tüketimini değiştirir. Yukarıda arkadaşında yazdığı gibi krono çok pil harcar. Normal şartlarda (krono vs tüm fonksiyonlar düzenli olarak kullanıldığında) 2-3 yıl rahat gider.
  • Birader niye kastın bu kadar benimde swatch saatim var gittim swatch bayisine 8 liraya pilini değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

Birader niye kastın bu kadar benimde swatch saatim var gittim swatch bayisine 8 liraya pilini değiştirdim.

Pilin ömrümün sonuna kadar yeteceğini düşünmüştüm
    Neyse artık yarın gidip değiştireyim.

ekleme:1 dk da değiştirildi.8tl tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 19 Eylül 2011; 23:19:59 >
  • swatch bayisinden saatin pilini değiştireli 1 sene olmadan yine bitti. benim swatch'ın piline baktım 394 yazıyor.
    10 TL'ye değişiriyorlar.
    Deal extremde 10 tane pil $2,5

sizce çinden alıp takıyım mı saatime. Saate zarar verirmi çin malı pil.
    zarar vermezse her halükarda çin pilleri de bir sene getirir :)

• Avm'lerdeki swach mağazalarında ücretsiz değiştiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setirekli kullanıcısına yanıt
    bu doğru mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.