Şimdi Ara

swatch saatlerde cam temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni swatch aldım fakat camı çok çiziliyor.çizikleri gidermenin bir yolu var mı?bana aldığımda yerde temizlik yapılıyor falan dediler ama camı mı anlamadım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Swatch Saat Camı Temizliği ve Çizik Giderme

Swatch saatinizin camını temiz tutmak, saatinizin şık görünümünü korumanın önemli bir parçasıdır. Ancak zamanla, çizikler ve diğer lekeler camın şeffaflığını bozabilir. İşte Swatch saat camınızı temizlemek ve çizikleri gidermek için adım adım bir kılavuz:

Swatch Cam Temizliği:

• Yumuşak bir bez kullanın: Saat camını temizlerken sert veya aşındırıcı bezler kullanmaktan kaçının. Mikrofiber veya pamuklu yumuşak bir bez idealdir.
    • Sadece su kullanın: Camı temizlemek için deterjanlar veya kimyasallar kullanmayın. Su, çoğu lekeyi ve kiri temizlemek için yeterlidir.
    • Nazikçe silin: Bezi saat camının üzerine nazikçe bastırarak dairesel hareketlerle silin. Kir ve lekeleri temizleyene kadar bunu tekrarlayın.
    • Kurulayın: Camı temizledikten sonra, temiz ve kuru bir bezle kurulayın.

Swatch Saat Camı Çizik Giderme:

• Küçük çizikler için: Küçük ve yüzeysel çizikler, saat camı için özel olarak tasarlanmış çizik giderme macunu ile giderilebilir. Macunu çizik üzerine uygulayın ve bir mikrofiber bezle dairesel hareketlerle parlatın.
    • Derin çizikler için: Derin veya daha görünür çizikler için profesyonel bir saat tamircisine danışmanız önerilir. Onlar, çiziği gidermek için özel ekipman ve tekniklere sahip olacaktır.

Swatch Ücretsiz Cam Temizleme:

• Swatch mağazalarında genellikle ücretsiz saat camı temizleme hizmeti sunulur. Saat camınızda önemli çizikler veya lekeler varsa, profesyonel bir temizlik için mağazayı ziyaret etmek en iyisidir.

Saat Camındaki Çizikleri Giderme:

• Saat camındaki çizikleri gidermek için her zaman yumuşak bezler ve nazik temizleyiciler kullanın.
    • Derin çizikleri gidermeye çalışmayın, profesyonellere bırakın.
    • Plastik saat camları, cam camlara göre çizilmeye daha yatkındır, bu nedenle daha dikkatli temizlenmelidirler.

Swatch saat camınızı düzenli olarak temizleyerek ve çizikleri uygun şekilde gidererek, saatinizin uzun yıllar boyunca en iyi şekilde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • herhangi bir bayiisine git.. ücretsiz yapıyorlar.. garanti süresi geçmiş olsa bile..ben ne zaman tesadüfen önünden geçsem temizletmeden geçmem .. son cümle tuhaf oldu..
  • çizik falan kalmıyor demi temizledikten sonra?zaten çok derin çizikler değil.hafif.

peki ne kadar sürüyor temizleme?

çok kolay çiziliyor sanki cam ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm3589 -- 25 Eylül 2008; 10:47:04 >
  • Aslında swatch saatlerin camı kristal dir. Kolay kolay çizilmez. Swatch bayisine git, temizlet, fazla sürmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

çizik falan kalmıyor demi temizledikten sonra?zaten çok derin çizikler değil.hafif.

peki ne kadar sürüyor temizleme?

çok kolay çiziliyor sanki cam ya.

çiziğin tamamen geçmesi imkansız.. ama önceye nazaran daha iyi tabii.. 5 dakikada biter..
  • ama benim çizikler öyle çok ufak çizik.tamamen kaybolmaz mı yani?
  • büyük ihtimal kılcal çiziklerdir..fiziksel çizik diyelim.. bunun çözümü camın değişmesi olur. değer mi bence değmez..ama silme ile az da olsa farkı görürsün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sprey Boya Markası ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aralar yaptırıyam bakalm temizlensin nasıl olucak.ya en sevmediğim şeydir.saatın camının çizik olması.cep telin camın çizik olması.pc nin ekranın çizik olması.çok sinirimi bozar bunlar.

ayrıca birşey sorucam benim cep telefonumda da var çizikler.o çiziklei biraz da olsa nasıl temizleyebilirim.kapağı 60 ytl dediler bende kapak almadım.
  • saat için bunu diyemeyeceğim ama cep telefonu için kılıf kullan derdim.. tabii kullanmaya başlamadan önce.. şimdi yapabilecek bişey yok.. çok takıntılı isen kapağı değiştireceksin.. ama 60 ytl vermeye değmez.. kaç sefer telefonun ekranına bakıyorsun..

ama monitör deseydin işte burada dururdum.. devamlı baktığım nesnenin çizik olmasına gıcık olurum..

ama saat ve telefon çokda önemli değil.. temizlet ve güle güle kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

saat için bunu diyemeyeceğim ama cep telefonu için kılıf kullan derdim.. tabii kullanmaya başlamadan önce.. şimdi yapabilecek bişey yok.. çok takıntılı isen kapağı değiştireceksin.. ama 60 ytl vermeye değmez.. kaç sefer telefonun ekranına bakıyorsun..

ama monitör deseydin işte burada dururdum.. devamlı baktığım nesnenin çizik olmasına gıcık olurum..

ama saat ve telefon çokda önemli değil.. temizlet ve güle güle kullan..

aynen ya çizik olunca sinir oluyorum.gözüm hep onu görüyor.takıyorum kafaya.neyse saati temizletiyim.zaten öle çok çizik yok.neyse sağol kardeşim

• plastik camlar için de aynı şey geçerli mi?? benim swatch saatimin camı plastik, çok küçük çizikler mevcut onun için yapabilecek bişey var mı yoksa sadece camlar için mi geçerli bu temizlik.
  • Kaliteli safir tarzi malzeme kullansalar kolay çizilme olmaz ama kullanmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobiller için "Far çizik giderici ve yenileyiciyi" az miktar pamuk üzerine döküp hafif bastırarak dairesel hareketlerle silin, çizik çok derin değilse pırıl pırıl olur...
    Yaptım oldu
  • Swatch zaten ssaat değil mi ne diye ingilizce yazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Swatch zaten ssaat değil mi ne diye ingilizce yazdın

Ssaat olabilir ama saat değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umbrella Corporation

quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Swatch zaten ssaat değil mi ne diye ingilizce yazdın

Ssaat olabilir ama saat değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.