Yorgun musunuz? Zamanınız mı az? Yoksa pencere temizliği sizi ürkütüyor mu? Cevabınız evetse, cam silme robotu aradığınız kurtarıcı ürün olabilir. Bu yenilikçi cihazlar, pencerelerinizi zahmetsizce ve mükemmel bir şekilde temizlemenizi sağlarken size zamandan ve enerjiden tasarruf ettiriyor. Peki en iyi cam silme robotu hangisi? Sizler için fiyat ve kullanıcı yorumlarını göz önüne alarak oluşturduğumuz listemizde her bütçeye uygun cam temizleme robotu tavsiyeleri bulacaksınız. Eğer kirli camlardan veya onları sürekli temizlemekten bıktıysanız işte sizin için derlediğimiz Peki en iyi cam silme robotu önerileri:
Cam silme robotu yorumları dikkate alındığında; en iyi cam temizleme robotu markaları sıralamasında Xenon, Groove, Karcher ve Xiaomi Huut öne çıkıyor. 2025’te satın alınabilecek cam silme robotu önerileri olarak ise Groove Max, Xenon Smart Elo ve Xiaomi Hutt DDC55 modelleri uygun fiyat, kalite ve olumlu kullanıcı yorumlarıyla tavsiye ediliyor.
1️⃣ Xenon Smart Elo Cam Temizleme Silme Robotu
Xenon Smart Elo, hem ev hem de ofis temizliği için ideal olan en iyi cam temizleme robotu. Cam temizleme işini risksiz ve basit hale getiren robot, hafif, kurulumu ve kullanımı kolay. Xenon Smart’ın yapay zekâ teknolojisi, biyomimetik tasarımı, AI sensörleri, güçlü motoru ve emiş gücü sayesinde farklı kalınlıklardaki cam yüzeyleri kolayca temizleyen Elo Akıllı Cam Silme Robotu’nu ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Xenon Smart uygulaması ile telefonunuz ya da tabletiniz üzerinden isterseniz de uzaktan kumandasıyla kontrol edebilirsiniz. Cam silme robotu, cam yüzeylere yapışmasını ve hareket etmesini sağlayan yüksek emiş gücüne sahip. Cam yüzeyde hareket ederken iz bırakmadan, kir ve tozu yakalamak için tasarlanmış yüksek kaliteli mikrofiber bez ile tozu ve kiri siliyor. Çift su haznesi ve çift yönlü ultrasonik nozulu ile kiri ve lekeleri gevşetmeye yardımcı olmak için bezi nemlendiriyor. 1,3 kg ağırlığa ve 2100 Pa emiş gücüne sahip olan robot, yüksek güçlü vakumlama teknolojisi sayesinde çift camlı pencerelerde de kullanılabiliyor. Robot, güç kaynağına bağlı olarak çalıştığı için tekrar tekrar şarj etmeniz gerekmeden ihtiyacınız olduğu süre çalışabiliyor. Temizlik yaparken elektrik kesintisi yaşanması ya da güç kaybı durumunda ise acil durum bataryası sayesinde en az 40 dakika daha çalışıyor.
Yüksek emiş gücü
3 farklı çalışma modu
Kenar algılama
Kumanda ve telefondan kontrol etme
Ultra sessiz çalışma
İkili düşme koruma
Tüm pencereler için uygun
Kesintisiz güç sistemi
Başlangıç pozisyonuna dönme
Çift yönlü su püskürtme
2️⃣ Groove Evora Max Cam Temizleme Silme Robotu
Cam temizleme robotu tavsiye isteyenlere önereceğimiz bir model de Groove Evora Max. Groove Cam Temizleme Robotu, cam yüzeyi eşit şekilde ıslatarak etkili temizlik sunan püskürtücüye sahip. Zemin yönü, püskürtme ve başlat/durdur dahil tüm işlevleri kumandayla zahmetsizce yönetebiliyorsunuz. Geliştirilmiş akıllı güvenlik sensörleri sayesinde robot, pencere kenarlarına zarar vermeden yaklaşıyor ve yüzeyi çizmeden temizliyor. Akıllı mod seçenekleriyle camın en uç köşelerine kadar ulaşıyor. Bezleri kolayca çıkarılıp yıkanabiliyor. Cam silme robotu, çerçeveli, çerçevesiz veya çift cam fark etmeksizin duşakabin, ayna, mermer, fayans, her türlü yüzeyde mükemmel temizlik yapıyor.
4200 Pa emiş gücünde vakum sistemi
Telefondan ve kumandadan kontrol
Akıllı mod seçenekleri
Sessiz temizlik
İki yönden eşit su püskürtme teknolojisi
Entegre UPS sistemi
Her köşede lekesiz temizlik
360 derece hareket kabiliyetine sahip premium temizlik bezleri
3️⃣ Xiaomi Hutt DDC55 Akıllı Cam Temizleme Robotu
En iyi pencere silme robotu arıyorsanız Xiaomi Hutt DDC55 tam da aradığınız ürün. Yapay zeka ile planlanmış rota, yüksek emiş gücü, uyku modu ve elle silinmiş gibi temizlik yapabilme yeteneği olan Xiaomi Hutt DDC55, cam, fayans, ahşap kapı ve diğer pürüzsüz yüzeylerle uyumlu. 650mah batarya kapasitesine sahip olan ürün, 20DK'lık kesintisiz bir kullanım sağlar kullanım sırasında batarya tükense dahi camdan düşmüyor. Yaklaşık 65dB gürültü seviyesine sahip olan ürün 1 m2 alanı 3dk'da temizleyen en iyi cam silme robotu Xiaomi Hutt DDC55, 2 saatlik bir şarj süresi ile bataryası tekrar %100 doluma ulaşıyor. Cam silme robotu kullanıcı yorumları göz önüne alındığında Xiaomi Hutt DDC55 sıklıkla tavsiye ediliyor.
Cam, fayans, ahşap kapı ve diğer pürüzsüz yüzeylerle uyumlu
Xiaomi Hutt DDC55 Kullanıcı Yorumları 💬
✍🏻 Kesinlikle her evde olması gereken bir ürün. İlk önce tavana kadar olan dolap ve aynalarımda denedim. Sonuç mükemmel. Duvarımın bir kısmı çok lekelenmişti ve orda da sonuç mükemmel bayağı temizledi. Banyo fayanslarında denedim pırıl pırıl oldu. Son olarak cam ve açılır kapanır balkon camlarında denedim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
✍🏻 Her eve lazım olan bir alet. Bu kadar iyi beklemiyordum. Camlar pırıl pırıl oldu. Köşeler biraz kalsa da o çok sorun değil. Elle temizlediğimden daha iyi temizliyor.
4️⃣ Kärcher WV 2 Black Edition Cam Temizleme Makinesi
Karcher, en iyi cam temizleme makinesi markaları arasında. Kärcher WV 2 Black Edition Şarjlı Cam Temizleme Makinesi, elektrikli su emiş özelliği sayesinde su izi bırakmadan camlar pırıl pırıl yapıyor. Pencere, fayans, ayna, duşakabin gibi tüm pürüzsüz yüzeylerde kullanıma uygun. Tek şarjla 35 dakikaya kadar çalışıyor, 75 adede kadar camı temizliyor. Aç/kapa düğmesine entegre LED ekranından cam temizleme makinesinin şarjının olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz. Kirli su deposu, gerektiğinde hızlı ve kolay bir şekilde boşaltılabiliyor. Yüzeyin genişliğine göre büyük veya küçük başlık mevcut.
Yasomi Perimax, ev, ofis ve showroomlar için en iyi cam silme robotu modelleri arasında. Çift su tankı sistemi ve 3000Pa güçlü emiş gücü sayesinde camları derinlemesine temizliyor. Otomatik su püskürtme özelliğiyle inatçı lekeleri kolayca çözüyor, mikrofiber temizlik bezleri ile cam yüzeyleri çizmeden parlatıyor. Tek dokunuşla seçilebilen Otomatik, N, Z ve N+Z yolu temizlik modlarıyla her ihtiyaca uygun temizlik sağlıyor. Çerçevesiz camlarda dahi akıllı sensörleri ile düşmeyi önlüyor ve güvenli temizlik sunuyor. Pencereler, banyo aynaları, mermer yüzeyler, fayanslar ve cam masalarda rahat temizlik için cam silme robotu arıyorsanız, Yasomi Perimax YV509 modelini öneririz.
Çift su tankı ve otomatik sprey sistemi
3000 Pa emiş gücü
Elektrik kesintisiz koruması ve güvenlik halatı
Uzaktan kumandayla kontrol
Akıllı çerçevesiz algılama sensörü
Kompakt ve hafif tasarım (1.5 kg)
Geniş kullanım alanı
6️⃣ Hobot 2S Dual Cam Temizleme Silme Robotu
Hobot 2S Dual, en pahalı cam silme robotu olsa da bunun nedenlerinin arkası dolu diyebiliriz. Hobot 2S Dual, ultrasonik püskürtme nozulları, suyu 15μm ince sis partikülleri halinde nebülize ederek su lekesi bırakmadan temizleme sağlıyor. Güçlü emiş gücüne sahip olan Hobot 2S Dual, rakiplerinin aksine köşe temizleme performansında da iddialı. 1 m2 alanı 2,4 dakikada temizleyebilen ürün otomatik kenar algılama özelliğine sahip ve akıllı rota planlarını uygulayabiliyor. 4,5 metre uzunluğundaki emniyet halatı ile gelen Hobot, UPS güç sistemine de sahip. Akıllı telefondan kontrol edilebilen ürün, ayrıca sesli kontrol ve OTA güncelleme desteğini de sunuyor.
✍🏻 Biraz yavaş olması dışında her şey çok iyi. Silinmesi tehlikeli yüksek kat oturanlar için bence muhteşem kolaylıklı bir ürün. Keşke daha önce alsaydım.
✍🏻 Ürünün gerçekten bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Cam balkonum pırıl pırıl oldu. Telefon uygulaması da Türkçe yapılabiliyor. Bu arada kullanım kılavuzunda yazdığı şekilde kullanmaya özen gösterin. En iyi performans öyle alınıyor.
7️⃣ Bosch Glassvac Cam Temizleme Makinesi
Elbette cam temizleme için her zaman robotlar kullanışlı olmayabiliyor. Bu bağlamda sizler için en iyi cam silme makinesi olarak Bosch Glassvac modelini öneriyoruz. Evinizin iç ve dış camlarını rahatlıkla temizlemenizi sağlayan Bosch Glassvac, dar alanlarda dahi kolay kullanım için kompakt tasarıma sahip. Bu akülü pencere süpürgesi, otomotiv sektöründeki mevcut Bosch uzmanlığını kullanırken patentli "power protection plus" lastik kaplama da çizgi ve lekesiz temizlik sunuyor.
Bosch Automotive lastik kaplama
Kompakt tasarım
Tek bir şarj 30 dakika kullanım
Geniş aksesuar seçeneği
Ayna, cam, fayans ve banyo için uygun
Sessiz çalışma
İz bırakmadan temizleme
Bosch Glassvac Kullanıcı Yorumları 💬
✍🏻 Ürünü evin camları için almıştım ve gayet güzel verim aldım. Bunun yanında sıfır aracımın kaportasında denedim ve en ufak bir çizik bırakmadan da aracımı yıkama sonunda kuruttu. Yani bu ürün sadece evin camlarında değil aynı zamanda arabanın kaporta ve camlarında da yıkama sonrası gönül rahatlığıyla kullanılabilir.
✍🏻 Senelerdir alıp almamak konusunda kararsızdım, alıp denedikten sonra keşke daha önce alsaymışım dedirtti. Diger marka ile arasında kalmıştım bosch tercih ettim çekim gücü vs gayet başarılı. Artık en sevmediğim cam silme işini ışık hızında yapıyorum.
8️⃣ Arnell Cambaz Active Cam Silme Robotu
Cam temizleme robotu yorumları dikkate alındığında Arnell Cambaz Active, öne çıkan modellerden. Arnell cam silme robotu, EasyCL6.0 gelişmiş yapay zeka sistemi ile donatılmış. Çift başlıklı döner tekerleri ve akıllı kenar algılama sensörleri sayesinde her türlü cam yüzeyde etkin temizlik sağlayabiliyor. Akıllı uzaktan kumandalı su spreyi ve yol otonom sistemi sayesinde, camları silmekle kalmıyor, su püskürterek mükemmel temizlik sunuyor. En zor kirleri bile kolayca temizlemesini sağlayan 2800 PA emiş gücüne sahip. Çift taraflı sprey ve su enjeksiyon şişesi gibi ek özelliklerle temizlik daha da kolay hale geliyor. UPS sistemi sayesinde elektrik kesintilerine karşı 20 dakikalık koruma sağlıyor. Ayrıca, güvenlik halatı (4m) ve çarpışma sensörü gibi özelliklerle donatılmış.
Gelişmiş yapay zeka sistemi
Yüksek güvenlik ve kullanıcı dostu tasarım
Akıllı uzaktan kumandalı su spreyi ve yol otonom sistemi
En iyi cam silme robotu listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Her bütçeye uygun en iyi cam temizleme robotu markaları ve modelleri ile zenginleştirdiğimiz içeriğimiz sayesinde cam temizleme bir dert olmaktan çıkacak. Daha güvenli ve sağlıklı bir temizlik sunan bu ürünler sizlere zamandan tasarruf etmenizi de sağlıyor.
Cam silme robotu alırken dikkat edilmesi gerekenler 📌
Cam silme robotu satın almayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalar bulunuyor: