Bildirim
svcHOST.exe nedir SİLİYORUM !!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aferin silde bidaha internete gireme
herşeyde microsoftun ajanı yakında bu ajanlar evinize de girer!
Svchost.exe önemli bi dosya diyorum gerisini anlatsamda anlamayacaksın.
Svchost.exe adında virüste var ama eğer gerçeğini silersen internete giremezsin.Restore yapman gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre123123 -- 10 Temmuz 2007; 23:24:06 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Emre123123
aferin silde bidaha internete gireme
herşeyde microsoftun ajanı yakında bu ajanlar evinize de girer!
Svchost.exe önemli bi dosya diyorum gerisini anlatsamda anlamayacaksın.
Svchost.exe adında virüste var ama eğer gerçeğini silersen internete giremezsin.Restore yapman gerekir.
Ne kızıyorsun yav bilmemek ayıp mıKafaları da iyice karıştırdın bu arada. Aynı isimde bir de virüs varmış :) Nasıl ayırdedeceğiz şimdi. Gerçi ben onu scvhost.exe vs. gibi isimler kullanıyor diye biliyordum ama. Neyse arkadaşım. svchost.exe sistemin çalışması için gereklidir. Silersen söylendiği gibi sorrunlar yaşarsın. Ama taklitlerinden sakın. Söylediğim gibi bir harfi değiştirerek yutturmaya çalışan virüsler var.
-
Sisteminizi güncel bir antivirüs programıyla taratınız..İçiniz rahat etsin. -
Zaten silemezsin, restartlanır sistem. Çalıştır; Services.msc den kontrol et servisleri. Ms Agent'a dikkat.. -
Öncelikle emre nick li arkadaşı tebrik ediyorum forumu süper kasıyo
+1 sırf senin için silecem onu bakalım bağlanamıyomuyum net e
Bunun dışında o exe ile alakalı bişi görmüş olabilirim. çökmüş pc lerden birinde
o sebepten soruyorum. sakata gelmeyemYok dosyaya kıl oldum de 1 bağlantı kurmaya çalışıyo.
-
sıstemde arattım vırus ama svchost mudur nedır onu bulmadı..kımıne gore vırus kımıne gore sıstem dosyası... -
Virus değil kesinlikle. Svchost windowsun temel servis dosyasından biridir, ağ bağlantıları da bu servisi kullanır, yanlıs yönlendirmeyle (kötü niyetli) sistemi kilitler. -
Svchost virusunu hemen hemen her antıwırus kolayca bulabılıo o nendenle silmeyin warsa virus kurun bi antiwirus eger yoksa dıgerlerını ellemeyn... -
svchost exe
arkadaşlar zone bunları yakalıyor da benim vista orijinal sistemi açınca 10saniye kadar etkinleştirilmedi yazıyor sonra kendi kendine düzeliyor,sorun svchotlardanmı kaynaklanıyor sizce nasıl düzeltebiliriz?işte kanıtları 30sn.arayla çekilmiş iki resim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 11 Temmuz 2007; 13:11:47 >
-
virüs olan SCVHOST dur SVCHOST değil. (2. harfe dikkat)
SVChost sistemin çalışması için gereklidir, boşuna uğraşmayın onunla
siz eğer SCVhost görürseniz panik olun...
zaten görev yöneticisini açarsan 4-5 tane svchost çalıştığını görürsün.
bunlar sıkıntı yapmasın sende. -
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
virüs olan SCVHOST dur SVCHOST değil. (2. harfe dikkat)
SVChost sistemin çalışması için gereklidir, boşuna uğraşmayın onunla
siz eğer SCVhost görürseniz panik olun...
zaten görev yöneticisini açarsan 4-5 tane svchost çalıştığını görürsün.
bunlar sıkıntı yapmasın sende.
benim demek istediğim bunlar sistemin parçası olabilir,güvenlik duvarının bunları tehdit olarak görmesimi sorun yaratıyor ürün etkinleştirmede böyle gariplikler oluyor?sizce bunun sebebi nedir.orijinal vista yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 11 Temmuz 2007; 13:26:08 > -
Siz eğer güvenlik duvarınıza bir programın internete bağlanmasını bloklatırsanız güvenlik duvarınız da o prgram her internete bağlanmaya çalıştığında bunu bir güvenlik sorunu olarak kaydeder.Oysa Güvenlik duvarınızın her uyarısı gerçekten de bir güvenlik sorunudur diye bir kural yoktur. -
dostum svchot exe için zone benden izin istemedi yaw,yani ben bloklamış değilim,tanıdığım uygulamalara izin verdim zaten ama svchostu zone her gün 3-4 kere yakalıyor bende ürün etkinleştirme ile ilgili sorunun bundan mı kaynaklanıyor onu araştırıyorum -
kusura bakmayın arkadaşlar ama bişey soracam..2gün önce pc ye panda 2005 antivürüs prog.yükledim(yüklemez olsaydım )(baktım sistemi bayaa kasıyor hatta donduruyo bende hemen reset attım ama atmaz olaydım
)..(s
pc acılıyo sonra kendi kendine restart çekiyo (2 kere oldu)bende fişi çektim 10 dk.falan açtım pc yi şöyle bi uyarı geldi svchost.exe bulunamadı diye.. şimdide c sürücüsüne tıkladığım zaman copy.exe windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin uyarısı geliyor yardım ederseniz sevinirim....... -
sistem geri yükleme yap düzelir,antivirüs olarak nod32 kur,sorun olursa pm'den ulaş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X