Şimdi Ara

svchost.exe dosyası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
64.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu svchost.exe denen şeyle başım dertte devamlı9 işilemciyi zorluyor ve hiç durmuyo bunun bir çaresi yokmudur bi yardım edin lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

arkadaşlar bu svchost.exe denen şeyle başım dertte devamlı9 işilemciyi zorluyor ve hiç durmuyo bunun bir çaresi yokmudur bi yardım edin lütfen.

Up..
    YArdım gereklı cıdden.CTRL + ALT + DEL yaptıımda işlemler de bı suru SVCHOST dosyası var.Bıde benım CPU kullanımı %65 ve %85 arası gidip gelıo.Nedır bu SVCHOST ???
  • Konuyla lakalı Microsoftun Windows XP'deki Svchost.exe'nin Açıklaması

Başlangıçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini oluşturmak için kayıt defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe'nin birden çok örneği aynı anda çalışabilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir, böylece Svchost.exe'nin nasıl ve nerede başlatıldığına bağlı olarak farklı hizmetler çalışabilir. Bu durum, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayıklama olanağı sağlar.

Devamını
    burdan okuyabilirsin.
  • Alıntı

Services Bölümünden İşinize Yaramayacak Svchostları iptal edebilirsiniz. ama Tavsiye edilmez :) Microsoft Tavsiye etmez. ama biraz incelerseniz işinize yaramayanları bulabilirsiniz. Örnek olarak
    C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalService

Bu Saati gösteriyor.. Buna benzer bir çok servis var. dikkatle inceledikten sonra kapatabilirsiniz. eğer anlamıyorsanız. bırakın çalışsın. Yada uzman birisinden Yardım alarak yapın. iyi çalışmalar.
  • yardımlarınız için teşekkür ederim bu dosyayı silsek ne olur sistemden ne işe yarar bu melen şey.
  • silmeyin bence.. bilgisayarınızda arka planda çalışan servis dediğimiz uygulamalara ev sahipliği yapıyor.

bulmanız gereken hangi servis işletim sisteminizde sizin istemediğiniz şekilde çalışıyor ve cpu kaynaklarınızı tüketiyor.. yani yukarda microsoft sitesinden alıntı yapılan mesajda belirtildiği gibi uygun hata ayıklama yolunu denemenizi öneririm..
  • ya arkadaşlar diyin bana bi çare da yiyecem kafası neyi açarsam açayım işilemci zorlanıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format atarsan düzelir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Format atarsan düzelir büyük ihtimalle.

attım ama düzelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Format atarsan düzelir büyük ihtimalle.

attım ama düzelmedi.

Sende virüs olabilir ve tekrar tekrar bulaşıyor da olabilir bir ağdan veya bilgisayarındaki yedekleme (D , E gibi partisyonlardan) diskinden. Bazı virüsler kendilerini servis gibi çalıştırmayıda becerebilmiş durumdalar.

Şahsen bir svchost a yerlemiş işlemciyi bi %0 bi %99 yapan virüsle karşılaşmıştım direk fiziksel zarar için yazılmış melet. Çözümü bulamadım formatla kurtulmuştum.

Dosya adını svchost yapan aptal virüslere lafım yok =)

Birde HelpSrv gibi adı olan bişey vardı Yardım ve Destek miş kilitlenmeye ve aşırı yüklenmeye neden oluyordu ve çok yardımcı oluyordu Allah var. Nette araştırdım windows servisi imiş ve kapatılabiliyormuş kapattım kurtuldum vbas 6.0 kurarken eksikliğini farketti ama sonradan hiç ses etmedi

Neyse çok konuştum ben bir film atıp yatayım

• Görev yöneticisinden bir ekran görüntüsü atarsan daha iyi yardımcı olacağız. Virüs mü değil mi daha rahat anlaşılır.
  • işte resim

svchost.exe dosyası?
  • Antivirüs ve anti spyware ile bilgisayarnını tarattır.

İnternet gücenlik kısmından yardım alabilrisin.
  • dostum otomatik güncellemelerini kapat bi kaç gün öyle takıl eğer virüs kapmamışsan sorunun düzeldiğini görüceksin aynısı bende vardı bt arkadaşın tavsiyesiyle sorun ortadan kalktı..
  • http://img26.imageshack.us/img26/7377/3333rgq.jpg
    http://img26.imageshack.us/img26/4995/ssay.jpg

beyler bendede hep svchost hatası cıkıyor bide oyun oynarken oyun dışarıatıyor varya ozamn nasıl sinirleniyom
    beyler 2 tane resim koydum bakarmısnız bilgisayar virüs svc host bu virüs galiba
  • Makinanda virüs olduğu için svhost.exe o kadar çok zorluyor. O virüsü temizlersen problem düzelicektir.
  • Bende de benzer problem vardı yani bu "svchost.exe" işlemciyi durduk yerde yaklaşık %40 meşgul ediyordu.

İşlemci her zaman sistem boşta iken yaklaşık %40 meşguldü. Ben de ilgili "svchost.exe" i buldum ve her seferinde 3 defa görevini sonlandırıyordum sonra normale dönüyordu. Yani gidiyor, geliyor!

2-3 gün önce AMD Ati ekran (5770) kartının en son güncellemesini yükledim ve bu sorun da düzeldi. Artık hiçbir düzenleme yapmıyorum. Şimdi % 1 - 5 arası tüketiyor.

Benim anladığım SORUN, ATI EKRAN KARTININ YAZILIMINDAN kaynaklanıyormuş!? Ati en sonunda doğru yolu bulup sorunu düzeltmiş! Geç oldu ama oldu...

Hatta bu sorunun ben işlemciden (AMD) kaynaklandığını zannediyordum ve artık AMD işlemci kullanmamaya karar vermiştim. Çünkü kullandığım bir Intel sistemde bu sorun yoktu, makina gayet sakindi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samline -- 29 Ocak 2013; 10:02:05 >
  • 2010 un hatta 2009 un konusunu hortlatmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik51

2010 un hatta 2009 un konusunu hortlatmışsın.

Ne 2010'u, 2009'u 2008 yılına ait konu.
  • can sıkıcı svchost.exe

büyük boyutlarda rami meşgul eden programcık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.