Şimdi Ara

SVCD - VCD ?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotolardan vcd de okuna cd yapmak istiyorum

Bu iki format arasında ne fark var her ikiside basit bir vcd de açılılrmı

Yoksa SVCD dvd lerde açılan bir formatmı?

• super video cd 'nin kisaltilmisi olup variable mpeg-2 stream kullanilarak kaydedilen film formati . vcd'ile hemen hemen ayni yeri kaplayip 480x480 veya 480x576 cozunurlugunde ideal goruntu kalitesi saglayan bir format. televizyona bağlanan vcd oynatıcılarda dvd'ye oldukça yakın görüntü verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybuzz -- 13 Kasım 2005, 0:31:36 >
  • Anladım sağol o zaman vcd ye devam herhalde doğru anlamışımdır :)
  • yanlış bilgi vermeyi sevmem internetten senin için araştırdım..gereksiz görülen ve sevilmeyen bi format...Karar senin arkadaşım
  • sağol o zaman denemekte fayda bayağa bir var
  • çoğu vcd oynatıcının önünde SVCD yazar fakat daha svcd açabilen vcd ye rastlamadım...ancak görüntü kalitesi vcd formatından çok daha iyidir. kalitesi vcd-dvd arası birşey
  • SVCD genelde Avrupa ülkelerinde yaygın bir format. Onlarda VCD kavramı yok çünkü. Çin ve Türkiye'ye kakalanmış bir teknoloji VCD. Avrupa'da VCD formatı yerine kullanılır. DVD Playerlar oynatır genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MKV Sıkıştırma?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim vcd oynatmıyor svcd ben denedim nerodan yazdırmdım yok olmuyor herhalde dediğiniz gibi ya dvd yada svcd okuyan başka aletler tarafından okunur ancak
  • bazı vcd'lerin önünde svcd yazıyor... bende bu ne diye soruyordum kendi kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 14 Kasım 2005, 13:07:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.