Şimdi Ara

Suzuki vitara nasıl bilirsiniz sizin öneriniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bir araç bakıyoruz özellikleri şöyle

Hasar kaydı ıvır zıvır vb hiçbir şey yok
    Otomatik
    benzinli
    4x4 full donanım
    2016 model
    4 adet sıfır kış lastiği
    1.6 motor
    100.000 kmde

Fiyat 145 bin lira son sizce nasıl? Bu hafta sonu almayı planlıyoruz.

Ayrıca 130-140 civarına 2.el altı yüksek bir araç önerirseniz o da kabulumuzdur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Şubat 2020; 18:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam arkadaş bunun sıfırını 85 bine almıştı , vayanasını sayınseyirciler
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır boş egea 100 bin lira olmuş ne yapalım
  • Ekim ayında 2016 otomatik 37000 km de 2 parça boyalı ilk sahibinden 110.000 e almıştık. Nerden nerelere gelmiş. Japon arabası lpg takmıcaksan kesinlikle tavsiye ederim. Zaten gerek yok sakin kullanım İstanbul içi 7 lt benzin yakıyor. Tam otomatik geniş multimedya ekranı vs gayet yeterli de donanımı var. Altının yüksekliğinden ötürü yüksek hızda yol tutuşta azalma var.
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Babam zaten lpg sevmez de merakımdan soruyorum neden takmayacaksınız dediniz hocam uyumsuz olduğu için mi ?

Yol tutuşta azalma olması o zaman her altı yüksek arabada geçerli diye anlıyorum :)
  • Rapidi satıp ciddi olarak niyetlendim.

1.6 model 4x2 alıp lpg taktırmayı ama mevcut piyasa koşullarında sıfır aracımı satıp ikinci ele fark vermeyi mantıklı bulmayıp şuan beklemeye aldım

145.000 TL 4x4 full modeli için biraz fazla ucuz.Bunun 4x4 versiyonlarını araziye çok vuran var zamanında ucuza aldıkları için gözden çıkarmışlar gruplarında paylaşıyorlar zaten maşallah arazi arazi dolaşıyorlar buda aracın çabuk yıpranmasına sebep olur

Kronik olarak tableti bozuluyor en büyük şikayet o zaten.Ufak tefek sorunlar çıkarıyor sonuç olarak çok donanımlı bir araç ama hepsinin çözümü basit düşük maliyetler

Güzel araç temizini alırsanız üzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 5 Şubat 2020; 17:55:0 >
  • 1.6 motor performans beklentiniz yoksa sorun teşkil etmeyebilir. Performans bekliyorsanız 1.4 turboya yönelmeniz lazım. Araçta donanım olarak dolu olmasına rağmen kalite sorunları var. Tatminkar 4 çeker sistemi ve aisin tam oto şanzımanı var. Fiyatlar olarak yorum yapmayayım ama b segmenti bir araç olduğunu da bilmeniz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bu araba bi Land değil bi Mitsu değil bi Merso değil. Onların 3 de 1 fiyatına jip havasında araba. Fazla sorumluluk yüklememek lazım. Araba 7 lt yakıyo çünkü hafif. Sadece bu bile rüzgar direncinde ciddi etki eder.
    Her yeni nesil motorda subap sorunu oluyor lpgde. Bu Vitaraya özel bişey değil. Dediğim gibi 7 lt yakan bi arabaya lpg takmanın zaten bi espirisi yok.
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Kalite sorunları kısmını açar mısınız hocam
  • Kalite sorunlarından kastım zayıf ve özentisiz işçilik. Ön yolcu koltuğunun ayak koyma yerindeki ortada duran havalandırma boruları beni rahatsız etmişti açıkçası. Tablet sorunundan bahsedilmiş. Yıkamacılarda yerinden çıkan geri kamera vs gibi sorunlar. Yoksa araç motor şanzıman ve donanım olarak sıkıntısız. Ama 1.6 atmosferik bana çok bağırıyor gibi gelmişti bilginize.

Hocam peki başka araç öneriniz var mıdır ?
  • Sıfır dacia duster 1.3 turbo benzinli 130hp prestije paket 4*4 135bin liraya var malum sitede. Galericiler stoklu bir şekilde çekip koymuş. Ben olsam onu alırdım bu fiyata. Suzukiyi çok severim ama Sıfır ve daha geniş araca verirdim bu parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 5 Şubat 2020; 18:12:8 >
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    akşama göstereceğim hocam teşekkürler
  • 4 çeker çok önemli değilse 1.5 dizel otomatik 2008 bulunabilir 150 bine büyük ihtimalle. Daha ucuza benzinli model bulunabilir. Ama ben benzinli alacak olsam vitara alırdım ama turbo olanını.

Babamın kafasındaki pejo algısını yıkamadım ne yazık ki.
  • 1 ay önce antalyada bir ilanda 20,000km de olanı 120bin e satamıyordu ikinci elde 4x2 +lpg vardı araçta full hatasız.

noolmuş piyasa yav
  • Bugün test sürüşü yapacağız yüksek ihtimal olacak gibi

• 2017 yılında sıfırı 87.000 TL olan, malzeme kalitesi vasat altı olan araçtır.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    2017 yılında fiyatı ile 2020 de fiyatı aynı olan araç var mı?

Siz ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

2017 yılında fiyatı ile 2020 de fiyatı aynı olan araç var mı?

Siz ne önerirsiniz?
    İç plastik kalitesi tofaş ile aynı diyebilirim. Size peugeot 2008 önerebilirm. Bende tercihimi bu araçtan yana kullandım, üstelik dizel motoru, çok az yakıyor. Donanım bakımından oldukça dolu ve sportif bir kasaya sahip. Türkiye pazarında da oldukça tutulan bir araç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.