Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.584
Cevap
88
Favori
208.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı olay benim swift 2012 model 1.2gl de başıma geldi. yetkili servise gittim oda aynı şeyi söyledi kelebek kirlenmiştir dedi ve ekledi ilk defa swift de böyle bir arıza ile araç geldi dedi 1 yıl oldu bir daha tekrarlamadı. bu sorunu eski linea da da yasadım adamlar beyim dedi motor dedi 5000tl harcadım düzelmedi sorun 300tl lambda sensörü (oksijen sensüründen) çıkmıştı.
  • vlks V kullanıcısına yanıt
    Ben de temizledik dediği için 350 lira verdim. Bayağı oldu sorun tekrarlamadı ama bir daha tekrarlarsa mutlaka oksijen sensörüni söyleyeceğim. Çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Önceden iphone üzerinden usb bağlantı ile arabamda müzik dinleyebiliyordum.(youtube,fizy)
    Şimdi telefonu değiştirdim xiomi not 3 aldım usb ile bağlıyorum ama müzik dinleyemiyorum.

Daha önceden iphone üzerinden de dinleyemiyordum forumda bir arkadas iphone içine bir müzik atın düzelir demişti düzelmişti. xiomi de müzik attım ama yine dinleyemiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar 2007 model 4x4 bir swift aldım. Aracımla dönerken tık tık tık ses geliyor arka lastiğin ordan yine aynı şekilde öndende kasislere geldiğinde sert girersen ses geliyor. Sanayide ön iki aksları değiştirdim fakat yine ses geliyor. Bunun sebebi nedir yaşayan var mıdır ? Sorun ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Merhaba arkadaşlar 2007 model 4x4 bir swift aldım. Aracımla dönerken tık tık tık ses geliyor arka lastiğin ordan yine aynı şekilde öndende kasislere geldiğinde sert girersen ses geliyor. Sanayide ön iki aksları değiştirdim fakat yine ses geliyor. Bunun sebebi nedir yaşayan var mıdır ? Sorun ne olabilir ?
    Arkadaki ses virajda bende de geliyor,sebebini bilmiyorum.

Yüksek hizlarda viraj dönerken yol bozuksa önden müthiş bir tikirti geliyor. Amörtisör takozlari çıktı ,2 adet yetkili servis fiyatı 800 tl.

• phlebotomus P kullanıcısına yanıt
    Bugün vitesin kemikli geçmesi yada hiç geçmemesi mevzusu için yetkili servise gittim.

Vites halatı erimiş dediler.1.600 tl masraf çıkardılar.Biraz araştırma yaptım parçanın yan sanayisi yok.Ancak bazı ustalar klips ile geçici çözüm üretebiliyormuş.

• bde B kullanıcısına yanıt
    Eyvah boku yedik desene :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar suzuki swift 2006 model 1.3 4×2 benzin lpg aracim var.yaklaşık 10 gündür aracimda hem lpg hem benzinde tekleme ve gaz kesme sorunu var.benzinde cok hissedilmesede lpg de cok fazla.ustalar ilk başta buji ve kablo dediler degistim ayni sorun hala var.simdi de bobin veya subaplardan olabilir diyorlar.bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilirse cok memnun olurum.Adana da ikamet ediyorum.simdiden teşekkür ederim.

• Uzun süredir daha büyük bir araca ihtiyacım olduğunu yazıyordum, sonunda istediğim gibi bir araç buldum. Bundan dolayı Suzuki Swiftim satılıktır.

2009 model, 70.000KM, LPG'li ve ikinci sahibi yani benden satılık :)

NOT: Araç 1 günde satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westberlin -- 19 Aralık 2018; 21:15:38 >
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar 38-40 000 TL bütçe ile micra, swift yada rio düşünüyorum.
    Eşim ile beraber kullanacağız. Bir yaşında bir evladımız var. Düz/Manuel vites farketmez.
    Benzin/Dizel farkezmez. Ufak tefek boya, çaurluk değişimi filan önemli değil.
    Swift için bu bütçe aralığında alınabilinecek model yılı donanım km tavsiyesi verebilir misiniz.
    Gözünüze ilişen araç ilanı varsa link atabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husambaster -- 22 Aralık 2018; 13:39:36 >
  • İyi Akşamlar 2012 model swift arabamı satiyorum. 51600km 2382tl hasar kayıtlı 2 parça boyalı degisensiz letgo'daığıma bak!
    letgo.onelink.me
    'deki ikinci el eşyaları al ve sat - letgo
    https://letgo.onelink.me/O2PG/306a795d
    özelden mesaj atıp telefon numaramı veririm. Bu arada İzmir'den

• 2009 4x2 Swift aracımla vedalaşmış bulunmaktayım :( 3-4 yıllık maceramda yaklaşık 50.000km kahrımı çekti, bir kere öf deyip beni yolda bırakmadı. Hala benim kasa kırmızı swift gördüğümde gözüm kayıyor ya hayırlısı. Aracı aldığımdan bu yana Atiker lgp ile kullandım, hiçbir sorun yaşamadım, lgp düşünenlerin bilgisine. Ne halkımızın ne de Suzuki'nin kendi gözünde adam gibi muamele görmese de efsane bir araçtır. Muadillerine dünya para vermek yerine bu aracı gözü kapalı alabilirsiniz. Ayrıca şehir efsanelerine de kulak asmayın, lpg ile(30lt depo) şehir içi 330-350km yol yapıyor. Belki merak eden olur, 3.20d e90 araç aldım. Kendinize iyi bakın swift ailesi sizi seviyorum :)

• Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılan 2006 swift 4x4 kullanıcısıyım benim sorunum termometre ve yol bilgisayarım sanırım çalışmıyor konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim birde aracım 100 km ye kadar güzel hızlanıyor fakat 100den sonra yavaş ilerliyor araç benzinli

• husambaster H kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

140.000-150.000 km ye kadar 1.5 at modellere bakabilirsiniz 2006-2010 arası gayet düzgün sorunsuz araçlardır. Temizini bulursanız üzülmezsiniz.
  • akulkerberkay kullanıcısına yanıt
    Bu arada kendi Swift'im satılık. Yeni kasa alacağım için satıyorum. Aşağıya linki bırakıyorum. Forumdan gelenlere hatrı sayılır bir indirim yaparım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-639805931/detay/
  • 2012 model bir aracım var arka stop farı lazım takım olarak 2. El çıkma sıfırları çok pahalı

• 2016 model aracını yetkili serviste bakıma götüren var mı? 2. Yıl bakımı için servise götüreceğim. 12.000 km'de. Fiyat alan var mı aranızda.

• Herkese merhabalar. 3 gün önce 2007 model hatasız 78000 km de 1.3 4x4 aracı satın almış bulunmaktayım. Aracımın bir kaç sorunu ile karşı karşıya kaldım bugün. Yardımlarınızı bekliyorum.

1- Motor ısındıktan sonra rölantide dalgalanma söz konusu araç hafif hafif titreme yapmakta.
    2- Araç kalkışta 1. Viteste uğultu var, 2. Ve 3. Viteste sadece gazdan ayağımı çektiğimde uğultu sesi gelmekte.

Kütahya’da yaşadığım için yetkili servis bulunmamakta. Bende sanayi sitesinde nam yapmış bir şanzımancıya gittim bilyalar değişecek açmışken baskı balata değişimi olur dedi. Daha sonra 4x4 araçlara bakan ustaya gittim aynı şeyleri söyledi tamir etmeyelim çıkma şanzıman bulalım garantili takalım uğraşma dedi. Benim kararım kesinlikle şanzıman ustasına yaptırmak aracı. Rölanti sorunu ise sormayı unuttum tamir rakamlarını duyduktan sonra. Bu şekilde iki sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.