Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.613
Cevap
89
Favori
213.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2011 model için %50 hasarsızlık ile beraber allianz 734 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakinci -- 7 Kasım 2016; 12:2:29 >
  • Eğer sert bir darbe ye maruz kalıp bağlatı noktasında eksen kayması yoksa ( bunu servis size söyle zaten ) sıkıntı olmaz. Orjinali gibi devam edersiniz.
  • bakinci B kullanıcısına yanıt
    hocam şaka yapıyor olmalısınız , bir depoda o kadar yol (ankara istanbul git gel ) nasıl yapıyorsunuz çok şaşırdım, ben full depo git gel 550 km görebildim. 100-110 km hızlarda , 1.3 benzinli aracım. bahsettiğimiz konu benzin için değil mi ?
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    Bence ideali 3000 deviri geçmemek. Kalkışta falan ben de geçiyodum ama kalktıktan sonra zaten araba 3000 devirde 120-130 km/h yapıyordu. Daha fazlası da hem cebe zarar hem de cana zarar diye düşündüğüm için bu hızları da fazla geçmiyordum. Ortalamanın da 7.1'den fazla olduğunu hiç görmedim. Gerçi ben LPG'de kullanıyordum ama yol bilgisayarını da takip ediyordum. LPG'de ise ortalama 28-30 litre LPG ile 340-350 km gidiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 48500 sıfır fiyat aldım iyi mi?

• e.yalizay E kullanıcısına yanıt
    Yok valla şaka değil, Eşim o dönemde doğum iznindeydi. İki kızımla birlikte Ankarada annesinin yanındaydı. Bende özlem gidermek için 2 hafta bir cumadan yola çıkıyodum, pazar dönüyodum. Bu tarz yolculuklar masraflı olduğundan mümkün mertebe en uygun bütçeli kullanacak şekilde kullanıyodum aracımı. 90-100 arası 4.1 - 4.4 ortalama ile gittiğim depo ile dönüyodum. Telefonun eski yedeklerinde bulursam fotoğraf koyarım, yoksada aralıkta yine gidecem ama bir hafta kalacam. O yüzden gittiğimdeki deponun fotosunu koyarım, o fotoğrafta da göreceğiniz yarım deponun biraz üzerinde olacak. 1.3 lerin ortalaması ama 5 civarı, arkadaşımdan da biliyorum. Onun ki 4x4 birde. O yüzden onlar biraz daha sarfiyatlı.

İstanbul - Antalya ( Antalyaya 50 km kala ) ışığım yandı ki, bir noktada birşeylere sinirlendim ve bastım ara ara, o olmasa demek ki antalya il sınırına girdiğimde yanacaktı. Klima açık, eşim ve ben iki çocuk artı dolu bir port bagaj ( 68 kilo + port bagajın kendi ağarlığı 15 kg )ve bisiklet. Ben iyi gittiğimi düşünüyorum. ( Benzinli, otomatik bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakinci -- 7 Kasım 2016; 16:17:51 >

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Düz mü ? Otomatik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakinci

Düz mü ? Otomatik mi ?

Otomatik

Sıfır için çok iyi fiyat.
  • quote:

Sıfır için çok iyi fiyat.

Bagaj hacmi ve 2.el piyasası hakkında fikriniz nedir? 2.el araç bakmak daha mı mantıklı

Bagaj hacmi küçük. Bu swiftin en zayıf noktası malesef. Ama Karı - Koca için yeterli. Belki 1 çocuk olursa kurtarır durumu ama 2 çocuk olunca artık kurtarır yanı kalmıyor. 2. el için buradaki yorumlardan bir fikir edinebilirsiniz. Tabii ki tavsiye eden etmeyen olacaktır, her aracın 2. elinde dikkat ettiğniz hususlar tabii ki swift içinde geçerli. Hasarı var mı değişeni var mı vs... vs... onun dışında segmentine göre en başarılı araç diyoruz. Deneyin, araştırın son kararı siz verin.
  • quote:

Bagaj hacmi küçük. Bu swiftin en zayıf noktası malesef. Ama Karı - Koca için yeterli. Belki 1 çocuk olursa kurtarır durumu ama 2 çocuk olunca artık kurtarır yanı kalmıyor. 2. el için buradaki yorumlardan bir fikir edinebilirsiniz. Tabii ki tavsiye eden etmeyen olacaktır, her aracın 2. elinde dikkat ettiğniz hususlar tabii ki swift içinde geçerli. Hasarı var mı değişeni var mı vs... vs... onun dışında segmentine göre en başarılı araç diyoruz. Deneyin, araştırın son kararı siz verin.

2 aydır araştırıyorum yakında çocuk olacak bagaj önemli. İbizA dsg 51500 fiyat aldım ama onunda arka koltuk mesafesi tabut gibi dsg sıkıntısı da cabası. ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba hocam. Bagaj konusu "bakinci" hocamın da dediği gibi en büyük sıkıntı. Onun haricinde sert süspansiyon sıkıntısı da var. Ama ben 10 ay kadar kullandım, hiç pişman olmadım. Zaten bagajla da işim yoktu.

2. el konusunda kimse bişey bilemez diye düşünüyorum. Çünkü "Çok tutulur, parçası bol, ustası çok" denen Clio'yu 2 ayda zorla, zararına ve alan kişiyi ben arayarak satmıştım geçen yıl.
    Daha 15 gün önce de "2. eli yok" denen Swift'i 20 günde istediğim paraya sattım. Yani 2. el işi nasip kısmet işi bence.

2. el alma konusunda da şahsi fikrim şu yönde. Bütçeniz yetiyorsa ve titizseniz sıfır alın. Çünkü her arabada(sıfır km de dahil) illaki bir sıkıntınız olacaktır. Bu durumda sıfır alırsanız servise gidip işi halledersiniz. Ama bütçe sıkıntılıysa temiz bir 2. el almak daha mantıklı. Zaten sıfır ve ikinci el arasında donanım, kasa, motor vs. olarak bir fark yok.

Tek çocuk da bagaj çok sıkıntı olmuyor açıkcası. İlk kızımda çok yükümüz varken, puşetinin bağlı olduğu koltukların yanındakileri yatırıyoduk yine kullanıyoduk. Ama iki çocuk olunca yatıracak koltuk kalmıyor o sebeple ben gittim port bagaj aldım. Hatta geçenlerde de başka bir swift te daha gördüm :)) Onlarda taktırmış. Bütçe sıkıntınız varsa ikinci el, bütçe sıkıntınız yoksa sıfır tabii ki. Sıkıntınız varsa aldıktan bir süre sonra belki sizde port bagaj taktırabilirsiniz.
    Bende bir süredir bu segmentte 1.4 corsa ve micra otomatiklere bakıyorum, fiyatlar swift donanımında corsalarda 60000 bine çıkıyor. İkinci elde elinde kalır patçası pahalı denilen nissan Almera aracımı 2.5 yıl masrafsız kullanıp aldığım fiyata satmıştım. İlan günü 5 kişi aramıştı. Tabi sizin 48500 bayi fiyatı aldığınız araç için galerilerin sahibinden üzerinde 49750 fiyat yazdığı bir ortamda ikinci el fiyatınızı doğru değerlendirdiğiniz taktirde sıkıntı yaşamazsınız. Bagaj bu segmentteki hemen tüm araçlarda sıkıntı, ancak donanım olarakta bu fiyatta sıfır araç yok. Son alarak aldığınız fiyat hangi il ve bayii, ben park sensörü dahil 50000 fiyat alabildim İstanbulda.

• bakinci B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

• Bir valiz yan olarak alıyor bagaj yanına üstünede bez çantaya koyuyorum. Daha fazlasını almıyor ona göre hesap edebilirsiniz. Yakıt olarak istanbul Karabük 400 km yol otobandan 6 litre ortalamayla gidiyorum. E5 den 80 kmyi geçemeden Şirinevler Büyükçekmece ortalama 5 litre.

Hocam hangi bayiden aldik bu rakami. Bende otomatik dusunuyorum...
    @dürüstmezarci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

Arkadaşlar 48500 sıfır fiyat aldım iyi mi?

İstanbul asal bayii

• amartisör değişimi kaç paraya mal olur arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.