Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.613
Cevap
89
Favori
213.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yola çıkacağım için fren disklerimin değişmesi gerekiyor. Kendim için biraz önce fiyat alırken sizin içinde amortisörü sordum. Tanesi 688 TL bunu çift olarak düşünürseniz 1376 TL + işçilik koyacaksınız. Yetkili servis fiyatıdır. Orjinal parçadır ( %90 ) Daha uyguna maal edebilirsiniz yan sanayii vs... gibi seçeneklerle. Tekrar yineliyorum, suzukinin amortisörünü patlatacak kadar nasıl bir durum oluşmuş ? Bence o aracı bir serviste ekspertize sokmadan almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakinci -- 8 Kasım 2016; 14:13:26 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.
    Ablam için 1.2 Otomatik Swift arıyorum. Makul fiyata, 2011-2013 arası, 50-60 bin km'yi geçmeyen aracınızı satmak isterseniz özelden yazabilirsiniz.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakinci

Uzun yola çıkacağım için fren disklerimin değişmesi gerekiyor. Kendim için biraz önce fiyat alırken sizin içinde amortisörü sordum. Tanesi 688 TL bunu çift olarak düşünürseniz 1376 TL + işçilik koyacaksınız. Yetkili servis fiyatıdır. Orjinal parçadır ( %90 ) Daha uyguna maal edebilirsiniz yan sanayii vs... gibi seçeneklerle. Tekrar yineliyorum, suzukinin amortisörünü patlatacak kadar nasıl bir durum oluşmuş ? Bence o aracı bir serviste ekspertize sokmadan almayın.

sağolun hocam. bi tane araç var, sahibi 26'ya bırakıyor. araçta boya değişen yok. biraz daha indirim yapsa alıcam ama yapmıyor. satılmasın boşver diyor. :D

amartisörü patlak aracı favdan kaldırdım.

• Arkadaşlar yağ değişimi yapıcam ama yağ öneriniz ne olur ? Shell de yaptırmak istiyorum açıkçası ama varsa indirimli falan alabileceğim başka iyi bir marka değerlendirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akulkerberkay

Arkadaşlar yağ değişimi yapıcam ama yağ öneriniz ne olur ? Shell de yaptırmak istiyorum açıkçası ama varsa indirimli falan alabileceğim başka iyi bir marka değerlendirebilirim.

Ben motul yağı kullanıyorum 8100 X-CESS 5W40 100% Sentetik benim arabam suzuki değil ama oda bir Japon Daihatsu Sirion.
  • akulkerberkay kullanıcısına yanıt
    Biraz pahallı bie seçim oluyor ama ben 0W 20 kullanıyorum. Kendim alıyorum serviste değiştiriyorlar. 2010 kasa yı bilmiyorum ama 2011 de yeni kasanın kitapçığında tavsiye edilen 0w 20 ve 5w 30.

Bu linkten aracınızı bulun. Firmanın tavsiye ettiği değerlerde daha uygun fiyatlı bir ürün kullanabilirsiniz.

• Teşekkür ederim Shell 5-30w ile değiştirdim.
    TOPLAM :
    Hava filtresi
    Benzin filtresi
    Polen filtresi
    Ön iki silecek (arka silecek lastiği)
    ve Shell 5-30w yağ

200 TL

Bana çok uygun gibi geldi ama yine de yorumunuzu bekliyorum. Shell tercih etme sebebim üretici tavsiyesi... Ön kaputta etiketler var... kullanma kılavuzunda da 5-30w yazıyor zaten...

• arkadaşlar tavan değişiminin çok kötü yanları olur mu son fotoda tavana düşen cisim belli.. sizce böyle bi arabaya ne kadar verilir ve alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathius -- 13 Kasım 2016; 10:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-ilk-sahibinden-temiz-otomatik-2013-suzuki-swift-358919875/detay

arkadaşlar tavan değişiminin çok kötü yanları olur mu son fotoda tavana düşen cisim belli.. sizce böyle bi arabaya ne kadar verilir ve alınır mı?

Aynı araçtan bende de var. 2014 ocak trafik çıkışı ve 25.000 km de. Bende birkaç ay önce 40.500 e almıştım. Eğer araç sahibi lastiklerle birlikte 39.000 liraya verirse alın bence. Tabii hemen satmayıp birkaç yıl binecekseniz. Araç sizi üzmez. Bakımlarını yaptırıp uzun bir süre binersiniz. Satarken de fotoğrafı gösterip ona göre satarsınız. Sonuçta önden motor hasarı almamış bir araç.

• Mrb 2007 suzuki swift buldum 1.5 otomatik benzinli 110 binde 19 bin ağır hasar kaydı mevcut tavan hariç boyalı yürüründe ön takımında sıkıntı yok kaç para verilir en fazla?
  • Snathius S kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat konusunda bişey diyemem ama şöyle bi örnek vereyim. Ben 15 gün önce sol tarafı komple boyalı 2013 model 50 bin km'deki Swiftimi 39500'e sattım. Arabanın sol tarafı bariyere sürtmeden dolayı boyanmıştı ve sizdeki gibi fotoğrafı vardı. Ağır bir hasar olmadığı için ben de alırken gözü kapalı almıştım. 10 ay boyunca da bi kere bile sorun yaşamadım.

• akulkerberkay kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Nisan ayında bakım yaptırmıştım. Bacanağım tamirci olduğu için benimki daha da uygun olmuştu. Opet 5-30w yağ, yağ filtresi, polen filtresi ve hava filtresi değişti. Toplamda 110₺ verdim.

• Snathius S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bencede sorun oluşturacak bir konu değil, hatta araç benimde favorilerimde, ancak ben sıfır mı? 2. El mi konusunda henüz tam kararımı veremedim, 2016 model 7000 km. İçin 47500 fiyat yazılmış, sıfır için 48500 fiyat aldığını söyleyenler var. Karar sizin, 40000 altına bence de alınabilir. Karar vermiş olsam 39000 liraya alırdım.

• arkadaşlar şu ilandaki araç için yorumunuz nedir?

362244231
  • Femto F kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeniz yetiyosa kesinlikle sıfır benim 39a bile zor yetiyo şuan o yüzden düşünüyorum. Bazen kafama esiyo fazla çek krediyi al sıfır ama vazgeçiyorum.bunda ilk arabam olmasında etkisi var. Bi yandanda şöyle düşünüyorum İkinci el alıcan araba 30 bin de 50 bin olunca 4 tekerlegide değiştiriceksin al sana masraf paranız varsa ve acemi değilseniz kesinlikle sıfır alın

• Iyi gunler herkese. Merak ettigim birsey var anahtarsiz calistirmasi bulunan var mi?

• hocam ben lpg tercih etmemiştim lpg performansı nasıldır bilemiyorum. araç dıştan bakınca güzel duruyor , sanırım 2 parça boyası var neden olduğu önemli bunu bir soruşturun öncelikle... ama bana fiyatı biraz pahalı geldi açıkçası daha diri ve az km'li araçlar var 26.000 TL ' ye. tok satıcı mı ne diyor fiyat konusunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.yalizay

hocam ben lpg tercih etmemiştim lpg performansı nasıldır bilemiyorum. araç dıştan bakınca güzel duruyor , sanırım 2 parça boyası var neden olduğu önemli bunu bir soruşturun öncelikle... ama bana fiyatı biraz pahalı geldi açıkçası daha diri ve az km'li araçlar var 26.000 TL ' ye. tok satıcı mı ne diyor fiyat konusunda ?

24500 diyor.

• Hbblgn kullanıcısına yanıt
    Malesef iki şanzıman seçeneğide tek donanım seçeneği ile geliyor ve anahtarsız çalıştırma yok.

• Arkadaşlar bu aracın yol tutuşu, içeriye ses alması falan nasıldır. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.