Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT 4X4 HAKKINDA YORUMLARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benim çok hoşuma gidiyor açıkçası.Biraz da Mini Cooper'a benzetiyorum.
  • 1.5 AT'nin yakıt tüketimi yüksek.
  • su an alacak olsam tabiki 1.3 manuel 4x4. bir kere 4x4 oldugu icin yol tutsu cok daha iyi hem de otomatik vitesden nefret ederim, performansli kullanima aykiri birsey. gerekirse 1.3 motora turbo veya chip yaparim ama tabiki gonlumde yatan 1.5 manuel 4x4 ama maalesef oyle bir arac uretilmiyor, uretilse bile bize gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: **EDİTÖR**

SWIFT 1.5 AC AT Mİ 4X4 1.3 MANUEL Mİ

4x4 japon, diğeri macaristan üretimidir, bu da bir başka bakış açısı olabilir..
  • otomatik= konfor ve fazla tüketim

4x4 can güvenliği ve ekonomi

karar senin ben olsam 4x4 ü tercih ederim.
  • 4 milyar daha veririm üstüne 0 km subaru impraza alırım 4X4 hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Subaru ne kadarmış ya böyle şaşırdım... Suzuki 25 Subaru 29 mu ???
  • GEÇEN DH 'DE Bİ ARKADAŞ YAZMIŞTI 36-39.000 YTL CİVARINDAYMIŞ.(SUBARU 2000 CC)SWIFT ÇOK TATLI Bİ ARAÇ YAPMIŞ BAKIRKÖYDE ESKİ PUG SATAN GALERİYİ SUZİKİ ALDI ORADAN BİLİYORUM.SEDEFLİ Bİ BEYAZ RENGİ VAR GERÇEKTEN GÜZEL Bİ ARAÇ YANLIZ FİYATI HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK.FAKAT 4X4 LERİ İLE 4X4 OLMAYANLARIN ARASINDAKİ FİYAT FARKI KOMİĞİME GİTTİ.EĞER DOĞRU YAZMIŞLARSA 2000 YTL.FARK VARMIŞ AMA SEN YİNEDE DİĞER YORUMLARI BEKLE YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYEYİM.BENCE ALINACAK GÜZEL ARAÇLARDAN ÖZELLİKLE 4X4 OLANI!!!!
  • 4 x 4 olan modelin 4x4 ü size ancak karda buzda yarar. Başka da bir işinize yaramaz. Çünkü 1.3 modelin motoru zayıf. Güç fazla ama tork az. Güç ve tork yüksek devirlerde. Performans için gaza başmalısınız. O da tüketimi arttırır. Otomatik olan 1.5 lt. 100 beygirin biraz üstünde. Testlerde motorla şanzumanın çok uyumlu olduğundan bahsetmişlerdi. Yakıt tüketimi de 8-9 lt arasındaydı. Ama şehir içi ne olur bilemem. Ama suzuki bu modelle kendini aşmış. kullandığım 2000 model swift e bakıyorumda adamlar iyi bir gelişim göstermişler. Fiyat olarak en hesaplı modellerden birisi 4x4 olan. Ben firmanın yerinde olsam ilk başında olduğu gibi 1.3 lt 4x2 versiyonu getirir daha ucuza satardım. O zaman fiyat olarak daha da uygun olurdu.
  • 1.5 motorun 1.3 e göre daha iyi olduğunu bende duymuştum, 1.5 motorlu 4x4 ü Türkiye'ye getirmediler, gelseydi tadından yenmezdi.
  • 1.3 4x4 de iyi gidiyore aslında; ve tasarım olarak sınıfının enj tatlı arabası bence
  • subaru sıfır 4*4 1.5 motor 32-31 arası gibi bişi forumda sadık arkadaşımızda var
  • iyi hoş araba ama arka defransiyeli olduğu gibi görünüyor ve çirkin bi görüntü oluşturuyor bence

istanbulda olsam 2 çekerini tercih ederdim şahsen ama az çok soğuk bi memleketteysen 4 çeker daha ideal tabi
  • kimilerinin de hoşuna gidiyor difransiyelin görünmesi..benim gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: autoshow

4 x 4 olan modelin 4x4 ü size ancak karda buzda yarar. Başka da bir işinize yaramaz. Çünkü 1.3 modelin motoru zayıf. Güç fazla ama tork az. Güç ve tork yüksek devirlerde. Performans için gaza başmalısınız. O da tüketimi arttırır. Otomatik olan 1.5 lt. 100 beygirin biraz üstünde. Testlerde motorla şanzumanın çok uyumlu olduğundan bahsetmişlerdi. Yakıt tüketimi de 8-9 lt arasındaydı. Ama şehir içi ne olur bilemem. Ama suzuki bu modelle kendini aşmış. kullandığım 2000 model swift e bakıyorumda adamlar iyi bir gelişim göstermişler. Fiyat olarak en hesaplı modellerden birisi 4x4 olan. Ben firmanın yerinde olsam ilk başında olduğu gibi 1.3 lt 4x2 versiyonu getirir daha ucuza satardım. O zaman fiyat olarak daha da uygun olurdu.

Hocam karda buzda demişsin de,zaten piyasadaki bir çok suv dahil çoğu araç 4x4 konusunda kardan buzdan öteye gidemez ki.Eğer bu Swift'e simetrik AWD koymuşlarsa yine çok iyi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 19 Şubat 2007; 16:09:41 >

• suzuki nin servisi nasildir, bilgisi olan var mi?
  • Auto show dergisinde testi vardı. Test driverlar araç hakkında çok olumlu şeyler yazdıklarını hatırlıyorum. Keşke dergi yanımda olsa. Ama yazlıkta kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

kimilerinin de hoşuna gidiyor difransiyelin görünmesi..benim gibi

iyide defransiyel dediyin biraz haşmetli olur futbol topu kadar defransiyel olsa kol kalınlığında şaftlar olsa tamam göstermek iyidir öylesini adamın egosunu okşar

bunda var yumruk kadar defransiyel ondan çıkan iki tane ince çubuk komik duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 19 Şubat 2007; 22:57:46 >

• arkadaslar subaru fiyatlarini ben yazmistim. ankarada aldigim fiyatlar 1.5r icin 29.900ytl, 2.0r icin ise 39.900 ytl idi. ki lotodan para cikmasini bekliyorum 2.0r almak icin suzuki nin de birkac gun once bilkent center da actigi standa dayanarak soyleyebilirim ki swift 1.3 4x4 25.500 ytl swift 1.3 ile swift 1.5 arasinda pek fiyat farki olmamasinin nedeni ise 1.5 da 6 havayastigi 1.3 de ise 2 havayastigi olmasi ayni zamanda 1.3 un manuel 1.5 in otomatik olmasindan kaynaklaniyor sanirim. tabi bir de motorlari arasindaki az da olsa guc farki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.