Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.5 AT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-degisensiz-ilk-elden-426497361/detay/

bu araç alınırmı fiyat vs olarak bakarsak? yardımcı olursanız çok makbule geçer.

• Fiyat şaka galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı almak için hiçbir sebep yok bence. Şanzıman desen uyduruk 4 ileri. Aracın üzerinde apaçi tarzı yazılar var. Marka değeri desen yok zaten. Tipi falan da pek iyi değil. Hadi fiyatı ucuz olsa tamam diyeceğim 10 bin fazlası var bence. Ben almam.
  • Swift güzel araçtır ama bunun fiyatı biraz yüksek hocam. Takip edin 26-27 bin tl ye temizi denk geliyor. Bir ara bende bakıyordum ama mitsubishi colta karar kıldım şimdilik çok memnunum tavsiye ederim ona da bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Swift güzel araçtır ama bunun fiyatı biraz yüksek hocam. Takip edin 26-27 bin tl ye temizi denk geliyor. Bir ara bende bakıyordum ama mitsubishi colta karar kıldım şimdilik çok memnunum tavsiye ederim ona da bakabilirsiniz

şuanda türkiye çapında sadece 1 tane otomatik colt satılıyor. oda aramadım ama muhtemelen ağır hasar kayıtlı.
  • quote:

Swift güzel araçtır ama bunun fiyatı biraz yüksek hocam. Takip edin 26-27 bin tl ye temizi denk geliyor. Bir ara bende bakıyordum ama mitsubishi colta karar kıldım şimdilik çok memnunum tavsiye ederim ona da bakabilirsiniz

swift kesinlikle güzel araçtır da bu pek iyi değil ve fiyatı yüksek.
    bu arada hocam ben de colt.larla ilgileniyorum şu ilanlardaki araçlara ne dersin ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-eczacidan-acil-kazasiz-hasar-kaydi-yok-servis-bakimli-422558850/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-bayandan-garaj-arabasi-426495509/detay/

selamlar...

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bende 30 bin civarı 4 ileri tam otomatik B segmenti araçlara bakıyorum. Temiz swift için örnek ilan atabilir misiniz ? 30 un altında hiç görmedim bugüne kadar. 31-32 ye temiz olsa 30 teklif edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUZUKİ SWİFT 1.3
    16 yıl önce açıldı
    Suzuki swift 1.2 gl otomatik ?
    8 yıl önce açıldı
    Suzuki swift 1.3 2006
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ben manuel bakıyordum dikkatimi çekmedi otomatikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bende 30 bin civarı 4 ileri tam otomatik B segmenti araçlara bakıyorum. Temiz swift için örnek ilan atabilir misiniz ? 30 un altında hiç görmedim bugüne kadar. 31-32 ye temiz olsa 30 teklif edeceğim.

Otomatik hiç bakmadım hocam manüel bakıyordum ben. Bir ay önce 27 civarına temizleri satılıyordu. Tabi takip etmek lazım sürekli düşmüyor o fiyatlara. İlan bulabilirsem atayım

• quote:

Orijinalden alıntı: keppir

quote:

swift kesinlikle güzel araçtır da bu pek iyi değil ve fiyatı yüksek.
    bu arada hocam ben de colt.larla ilgileniyorum şu ilanlardaki araçlara ne dersin ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-eczacidan-acil-kazasiz-hasar-kaydi-yok-servis-bakimli-422558850/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-bayandan-garaj-arabasi-426495509/detay/

selamlar...

Hocam bence 2. Araçtan uzak durun, mübarekler çarpışan araba niyetine kullanmışlar aracı sanırım. İlk araba temiz duruyor ama ben size şöyle söyleyeyim. Tam 3 ay boyunca swift ve colt kovaladım. Hergün ilanları takip ettim ve sabrımın sonucunu aldım 2009 model 92 bin kmdeki köpekbalığı kasa denilen coltu 26 bin tlye aldım bir ay bile olmadı daha. Hani demem o ki aceleniz yoksa takip edin ilanları illaki düşüyor. Bir diğer tavsiyem eğer araç temizse bir kaç bin tlye bakmayın alın gitsin. Sonuçta al satçı değilsiniz, binicisiniz.

• Fiyatındaki arabalara göz attım hepsi 30 civarında geziniyor bu arabayı 26-27 ye bıraksa alırdım öndeki beyaz kaplama güzel duruyor arkadaki kaplamayı sökerdim o iyi durmamış...

Bu paralara fazla otomatik araç yok c3 fln bulunur bütce artarsa punto pazarlıkla 35-36 ya bulunur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba konusunda hiç acelem yok, şu an hangi marka-modeli netleştireyim onun arayışındayım. piyasa araçlarını sevmiyorum ve mümkünse japon olsun diyorum. suzuki-mitsubishi-dahiatsu alternatiflerine bakıyorum. Siz gerçekten çok iyi yakalamışsınız güle güle binin.
    bu arada 2.araç zaten tek kapı olan modelmiş onu çıkardım
  • keppir kullanıcısına yanıt
    Kriterlerimiz sizinle aynıymış hocam. Bende japon araçlarına baktım hep. Piyada arabalarını sevmiyorum. Daha doğrusu piyasa arabalarının fiyatlarını sevmiyorum 2005 model clio fiyatına 2009 colt aldım sırf piyasası clio kadar yok diye. Zaten diğer aracım da mazda3

• Selam beyler, komşumuzda değişensiz 2008 bakır-turuncu renk 75bin km 4 parça boyalı ve atiker marka yağlı lpg takılı bir suzuki 1.5 at var. Yakında satmayı düşünüyorum dedi, sizce arabanın ederi nedir? Bakımları, lastikleri, iç donanımı her şey sorunsuz. Fiyat hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Bir de ilk ilandaki arabak yayında değil, herkes fiyatı çok yüksek demiş merak ettim ne kadardı.
  • rockNpel kullanıcısına yanıt
    25-28 tl fiyatlar artık kalmadı.

Piyasası 30-35 aralığındadır.

Ne kadar uyguna alırsanız o kadar iyi tabi.

38-40ın üzerine çıkıldığında 2011-2013 yeni kasa 1.2 alınabiliyor.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, 35bin çok mu yüksek olur alırken? şanzıman ve motor eksperden başarılı geçerse olarak yorumlarsanız sevinirim.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Kaza durumunu felan bilemiyoruz.

Onun için 30-35 dedim.

.

Motor ve şanzumanda sorun varsa zaten uğurlar olsun.

.

Ama km çok güzel.

Sorun çıkacağını sanmam.

• Arkadaşlar; bu aracı kullanmayanlar tipine bakıp yorum yapmasınlar.

Alma niyeti olanlar mutlaka kullansın, inmek istemeycektir. Otomatik şanzımanın vites değiştiğini hissetmeniz imkansızdır.

Ben böyle güZel otomatik araç görmedim.

Bekarlar, bayanlar, çocuksuz aileler vb küçük aileler için idealdir.

Bujisi 90 bin, şanzıman yağı 160 binde değişen ( kısaca bakımsız) bir otomobildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.