Şimdi Ara

Suzuki swift 1.2 gl otomatik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayan kullanıcı için araç bakıyoruz Suzuki swift nasıl olur uzun yıllar binilecek ve tam otomatik olması öncelikli o yüzden bu aracı almayı düşünüyoruz iyi bir tercih mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

SUzuki swift otomatik kullanıcısıyım istediğiniz merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim.
  • uzun yıllar sorun çıkarmadan binersiniz
  • japon ve tam otomatik; sorunsuzluğun tarifi.

alternatif diğer japon tam otomatikleride değerlendirebilirsininiz.

yaris in de cvt lisi mevcut; mitsubishinin de space starı var cvt li, hondanın jazz ı var.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watned

Merhabalar,

SUzuki swift otomatik kullanıcısıyım istediğiniz merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim.

hocam bagaja bebek arabası sığar mı? (katlanır cinsten değil iri -eski tip- bebek arabası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Merhabalar,

hocam bagaja bebek arabası sığar mı? (katlanır cinsten değil iri -eski tip- bebek arabası)

o iri eski tiplerden bende de vardı fluence bagajına girdiğinde bagajın yarısını kaplıyordu tatile giderken götüremedim

b segment hb nin bagajına hayatta girmez.

laf aramızda en iyi bebek arabası baston tipi denen bebek arabalarından tavsiyem o hantal arabayı ( bende iri büyük gösterişli yok tekerleri süspansiyonlu yağmur kış korumalı vb diye almıştım bi tandığa hediye ettim) baston tip ile değiştirmeniz; ana kucağı baston tip bir arada sistemler var bebekken ana kucağında sonra baston tipte gayet güzel idare ediyorlar.

ha baston tipte az yer kaplamıyor; b segment hb bagajına girer ama geriye pek bir şey koyacak yer kalmaz.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Haziran 2017; 14:40:34 >

• anyhill kullanıcısına yanıt
    kesinlikle sığmaz diye düşünüyorum. aile aracı olarak kesinlikle kullanışsız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUZUKİ SWİFT 1.3
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Merhabalar,

o iri eski tiplerden bende de vardı fluence bagajına girdiğinde bagajın yarısını kaplıyordu tatile giderken götüremedim

b segment hb nin bagajına hayatta girmez.

laf aramızda en iyi bebek arabası baston tipi denen bebek arabalarından tavsiyem o hantal arabayı ( bende iri büyük gösterişli yok tekerleri süspansiyonlu yağmur kış korumalı vb diye almıştım bi tandığa hediye ettim) baston tip ile değiştirmeniz; ana kucağı baston tip bir arada sistemler var bebekken ana kucağında sonra baston tipte gayet güzel idare ediyorlar.

ha baston tipte az yer kaplamıyor; b segment hb bagajına girer ama geriye pek bir şey koyacak yer kalmaz.

hayırlı günler.

jazza çok rahat sığıyor

• sıfır mı alınacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.