Bildirim
Suzuki swift 1.2 gl otomatik ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar,
SUzuki swift otomatik kullanıcısıyım istediğiniz merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim. -
uzun yıllar sorun çıkarmadan binersiniz -
japon ve tam otomatik; sorunsuzluğun tarifi.
alternatif diğer japon tam otomatikleride değerlendirebilirsininiz.
yaris in de cvt lisi mevcut; mitsubishinin de space starı var cvt li, hondanın jazz ı var.
hayırlı günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: watned
Merhabalar,
SUzuki swift otomatik kullanıcısıyım istediğiniz merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim.
hocam bagaja bebek arabası sığar mı? (katlanır cinsten değil iri -eski tip- bebek arabası) -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
quote:
Merhabalar,
SUzuki swift otomatik kullanıcısıyım istediğiniz merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim.
hocam bagaja bebek arabası sığar mı? (katlanır cinsten değil iri -eski tip- bebek arabası)
o iri eski tiplerden bende de vardı fluence bagajına girdiğinde bagajın yarısını kaplıyordu tatile giderken götüremedim
b segment hb nin bagajına hayatta girmez.
laf aramızda en iyi bebek arabası baston tipi denen bebek arabalarından tavsiyem o hantal arabayı ( bende iri büyük gösterişli yok tekerleri süspansiyonlu yağmur kış korumalı vb diye almıştım bi tandığa hediye ettim) baston tip ile değiştirmeniz; ana kucağı baston tip bir arada sistemler var bebekken ana kucağında sonra baston tipte gayet güzel idare ediyorlar.
ha baston tipte az yer kaplamıyor; b segment hb bagajına girer ama geriye pek bir şey koyacak yer kalmaz.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Haziran 2017; 14:40:34 >
-
kesinlikle sığmaz diye düşünüyorum. aile aracı olarak kesinlikle kullanışsız. -
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
quote:
Merhabalar,
hocam bagaja bebek arabası sığar mı? (katlanır cinsten değil iri -eski tip- bebek arabası)
o iri eski tiplerden bende de vardı fluence bagajına girdiğinde bagajın yarısını kaplıyordu tatile giderken götüremedim
b segment hb nin bagajına hayatta girmez.
laf aramızda en iyi bebek arabası baston tipi denen bebek arabalarından tavsiyem o hantal arabayı ( bende iri büyük gösterişli yok tekerleri süspansiyonlu yağmur kış korumalı vb diye almıştım bi tandığa hediye ettim) baston tip ile değiştirmeniz; ana kucağı baston tip bir arada sistemler var bebekken ana kucağında sonra baston tipte gayet güzel idare ediyorlar.
ha baston tipte az yer kaplamıyor; b segment hb bagajına girer ama geriye pek bir şey koyacak yer kalmaz.
hayırlı günler.
jazza çok rahat sığıyor
-
sıfır mı alınacak?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X