Şimdi Ara

SUZUKİ İNAZUMA UZUN BOYLULARA UYGUNMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce suzuki inazuma 250 uzun boylulara uygun bir motormu, aslında uzaktan bakınca iri görünmüyor ama yanına yaklaştıkça iriliğini belli ediyor. Birde bu yıl çıkan inazuma F modeli var fuarda uzun boylu bir arkadaş denedimi acaba ? Yorumlarını belirtirse çok sevinirim.

• Kime diyorum ben yahu bi cvp verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur neden olmasın, inazuma da olur f de olur.
  • inazuma büyük cc görünümünde bir 250cc dir f modelini bilmiyorum ama o da çok farklı değil sanırım
    yeni başlayanlar ağırlığına biraz dikkat etmeli
  • Yeni başlıyorsan işin zor olur hocam çok ağır bir motordur uzun boylular için iyidir ama yeni başlıyanlar için tartışılır.
  • Birde boyunu yazsaydin ona gore yorum yapsaydik 1.80den uzunsan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inazuma 250 cclik dengeli motoru ve yuksek sele yapısı ile . agır ve bacak mesafesi uzun insaları fazla uzmuycek bir makınadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısa boylulara uygun olmadığı kesin.178 boyla ayak uçlarım zor basıyor yere.
  • ben de kısa boyluyum 168cm ama rahat kullanıyorum ayaklarım tam olmasada yere deyiyor boy anlamında sıkıntı yaşamadım ağırlığına dikkat edip fazla yatırmadan hareket edildiği sürece motor hafif
  • 195 boyundayım inaxzuma ile 16000km yaptım kesinlikle bize gore degil motor cok guzel ama biz at .... Kelebek gibi dueuyoruz ustunde enduro makınalara yonelın derim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yeni baslayacaksan boyun uzundan kastın 185-190 cm arası ise cok sıkıntı yasamazsın 190 uzeri için küçük bir motor. emsallerine göre bi fırt agır evet ama cok etkileyecegini zannetmiyorum kullanımı iyi bir motordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu açan bendim boyum 190 inazumayı kullandım ve sıkıntı yok dizlerim felan tam sınırda sığdı depoyu bacaklarım ile kavrayabildim. Suzuki inazumaya ağır ağır diyosunuz bende sanıyom sırtımda taşıyacam :) Kullanırken dururken bana hiç ağır gelmedi ve çok yumuşak mı deyim rahatmı deyim iyiydi yani. Cevap veren herkese teşekkürler. Aslında 190 boy için en ideali v-storm , tenere, versys gibi modeller ama oda bütçe meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

195 boyundayım inaxzuma ile 16000km yaptım kesinlikle bize gore degil motor cok guzel ama biz at .... Kelebek gibi dueuyoruz ustunde enduro makınalara yonelın derim ben

Öyle ama 190 civarı boy içinde başka bu segmentte motor yok ki ! biraz bizim boylar standart dışı kaçıyor heralde ama olsun büyütürde tenere v-storm gibi modeller alırsakta en çok bize yakışır :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

195 boyundayım inaxzuma ile 16000km yaptım kesinlikle bize gore degil motor cok guzel ama biz at .... Kelebek gibi dueuyoruz ustunde enduro makınalara yonelın derim ben

Öyle ama 190 civarı boy içinde başka bu segmentte motor yok ki ! biraz bizim boylar standart dışı kaçıyor heralde ama olsun büyütürde tenere v-storm gibi modeller alırsakta en çok bize yakışır :P

baslangic motoru icin ok bende o amacla aldım zaten suanda 2015 kawa versys 650 kullanıyorum sonunda kendime gore bisey buldum.
  • el cevap:

evet uzun boylulara uyar:

www.youtube.com/watch?v=KXcLdRvHQ6c

www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw

• quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

Kime diyorum ben yahu bi cvp verin

ben bir yıldır inazuma kullanıyorum.Boyum 1.87 gayet konforlu ve problemsiz bir motor tavsiye ederim.
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce sıfır inazuma GW250 aldım ve gayet memnun kaldım. Heralde benim boyuma daha iyi uyacak bir 250cc yok !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.