Şimdi Ara

HONDA SPACY 110 UZUN YOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilen varsa spacy 110 alıcam 0 alacam. Isparta-antalya arası yolculuk yapmam gerek ayda 1 kere falan . ısparta antalya arası 130 km bu spacy 130 km gider mi maximum hızım 80 falan olur arada dinlendirmek gerekir mi motoru gerekirse kaç dakika dinlendirmek gerekir ?

• motor uzun yolda gider içiniz rahat olsun ancak siz o motorla gidebilirmisiniz onu düşünmeniz gerekiyor. Ufak motor olduğu için yanınızdan geçen kamyonların arabaların rüzgarları sizi zorlayacaktır.. Ayrıca Sollama vb.. durumlarda çok zorlanırsınız. Keza birde ufak ve ince tekerli olduğu için yol tutuşu da ona göre.
  • 2.el maxi scooter bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gider tabiki ama, bu motor sadece şehir içi ve yakın mesafeli kullanım için tasarlandığından uzun yol konforsuz olur, zaman sıkıntınız varsa sorun yaşayabilirsiniz. onun dışında yanınızdan geçen kamyonlar size çok fazla etki etmez, yıllardır şehirler arası yolda bisiklet kullanıyorum, kamyonlar 1-1 buçuk metreden daha yakın geçtiğinde sadece rüzgarını hissettim ama bu beni düşürecek derecede olmuyordu, kaldı ki bisiklet 15 kg motor 80-100 kg. Bence ayda 1 bu size zor gelmeyecektir eğer yüksek beklentiniz yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURRAT

motor uzun yolda gider içiniz rahat olsun ancak siz o motorla gidebilirmisiniz onu düşünmeniz gerekiyor. Ufak motor olduğu için yanınızdan geçen kamyonların arabaların rüzgarları sizi zorlayacaktır.. Ayrıca Sollama vb.. durumlarda çok zorlanırsınız. Keza birde ufak ve ince tekerli olduğu için yol tutuşu da ona göre.

kamyonlar düşürecek kadar etki yapar mı gerçekten bilmiyorum
  • skoterla uzun yolda zorlanırsınız 125 cc vitesli motosikletle her yere gidebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter 70 km yol gider mi?
    10 yıl önce açıldı
    Sedan/SW/SUV Uzun Yol Konforu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motoru sıfır alıcaksan uzun yolda rodaj yapma. 2000 km olmadan uzun yol sakıncalı. Ayrıca devrinde kullanıp arada sırada gaz kesip yormazsan motoru 130km yolu mola vermeden gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

quote:

motor uzun yolda gider içiniz rahat olsun ancak siz o motorla gidebilirmisiniz onu düşünmeniz gerekiyor. Ufak motor olduğu için yanınızdan geçen kamyonların arabaların rüzgarları sizi zorlayacaktır.. Ayrıca Sollama vb.. durumlarda çok zorlanırsınız. Keza birde ufak ve ince tekerli olduğu için yol tutuşu da ona göre.

ben düşürür yazmqmışım zaten zorlar yazdım . Keza diğer bahsettiğim şeyler gibi dezavantajları da var.

erygnd; 75 kg bir araç ile yanınızdan 100 le kamyon geçsin birde 300 kg ile. Bunu test ederseniz farkı görebilirsiniz.

Ayrıca daha önce Spacy kullandım hala da nadiren denk gelince kullanıyorum güzel motordur. ama bence ps150i tarzı biraz daha büyüklerine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURRAT -- 5 Eylül 2014; 21:38:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

quote:

ben düşürür yazmqmışım zaten zorlar yazdım . Keza diğer bahsettiğim şeyler gibi dezavantajları da var.

erygnd; 75 kg bir araç ile yanınızdan 100 le kamyon geçsin birde 300 kg ile. Bunu test ederseniz farkı görebilirsiniz.

Ayrıca daha önce Spacy kullandım hala da nadiren denk gelince kullanıyorum güzel motordur. ama bence ps150i tarzı biraz daha büyüklerine bakın

ps150i çok güzel motorda fiyatıda güzel

• bende honda fizy var dostum adananın ceyhan ilçesinde öğretmenim tatillerde adana merkez gidiyorum 43km inan kalçama ağrılar giriyor fena bişe yani uzun yol demek hızlı giden motor lazım demek buda vitesliden yana oluyor yani... bu arada fizy/ spacy çokda farketmiyor fiyatı dışında aynı hızda giderler...
  • Motora bişey olmazda sen dayanabilirmisin o var
  • Motor gider ama belli bir sure sonrasi yorulacaksin sehir icinde bisi farketmzdw sehirlwr arasi zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesine gider de toto dayanmaz bir de zorlasa 90ile gidiyor yani biraz uzun ve ağrılı bir yol olur. Onun dısında sağ şeritten gidersen pek fazla sıkıntı yaşamazsın. Ben de şehirlerarası bisiklet ile uzun yol yaparım ara sıra da arkadasın cbr 250si ile izmir-çeşme yaparım. Kaldı ki cbr ile karşılaştırmak çok komik gelebilir. Bir de skuter olduğu için hep dip gaz boğabilir, çabuk yorulur yani 40-45km gidip 15-20 dakika dinlenip gidersen en az sıkıntıyı yaşarsınız ikinizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.