Şimdi Ara

Suyun Vücut İçin Önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa, yüksek tansiyon hastalığına yakalanırız.
    * Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa, bel ve boyun fıtığıhastalığına yakalanırız.
    * Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa, gut - artrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.
    * Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa, astım hastalığına yakalanırız.
    * Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa, şeker hastalığına yakalanırız.
    * Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa, ülser hastalığına yakalanırız.
    * Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve kolon kanseri olma tehlikesi yaşarız.
    * Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre kanserleşme sürecine girer !!!

Mailime gelmiş.. Paylaşmak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuş Lastiği -- 2 Mart 2013; 14:37:27 >

• Su hayattır..
  • Günde 3 Litre içmeden yaşayamıyorum
  • suyun hayat için olmazsa olmaz. Ancak Türkiyedeki su kaynakları sürekli boş yere harcanıyor. Kesinlikle arıtma işlemleri çok iyi uygulanmalı geri dönüşüm sağlanmalı
  • Kabızlık için birebir için beyler için su için.
  • Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Su Basıncı Çok Kötü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.