Şimdi Ara

Suyun Tadı Var mıdır? DH bilim İnsanlarını Konuya bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinde alevli bir tartışma çıktı. Ben var diyorum ama bilimle pek aram yok kanıtla diyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

hem bu yardımlarınızla "Suyun tadı var mı? yok mu?" sorunun cevabını bende öğrenmiş olurum.

Suyun gerçekten tadı var mı?

Suyun Tadı Var mıdır? DH bilim İnsanlarını Konuya bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 29 Kasım 2012; 13:15:34 >

• Bal gibide vardır işte. Yoksa biri bana açıklasın.
  • Vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saf suyun tadı yoktur, ancak içtiğimiz suyun için bulunan mineraller, iyonlar, kalsiyum karbonat (kireç taşı) ve diğer maddeler suya bir tat verir ve tabi suyun tadı da içinde bulunan bu maddelerin yoğunluğuna göre değişiklik gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree27

saf suyun tadı yoktur, ancak içtiğimiz suyun için bulunan mineraller, iyonlar, kalsiyum karbonat (kireç taşı) ve diğer maddeler suya bir tat verir ve tabi suyun tadı da içinde bulunan bu maddelerin yoğunluğuna göre değişiklik gösterir.

Bunu demek için gelmiştim

• tabiki vardır sadace saf suyun yoktur zaten onuda tatsızlıktan içemezsiniz genelde laboratuvarlarda kullanılır içinde başka hiçbirşey olmadığı için temizlik amaçlı.özellikle hazır suların tatları farklıdır çünkü içlerindeki mineral oranları farklıdr yazarda üzerinde ayrıca. her ilin suyu farklı tattadır da diyebiliiyirz.bunun sebebi isesu yeryüzüne çıkana kadar geçtiği topraklardan minerallari almasıdır
  • Vardır nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede vardır bal gibide vardır kesin var la

saf suyun yokmuş bak yeni bir bilgi öğrendim ama bizim içtiklerimiz saf olmadığı için tadı var

• en basitinden cesme suyunun tadi ile damacana sularin tadi cok farkli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.