Şimdi Ara

suya düşen iphone4 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce telefonumu tatlı suya düşürdüm, düşürdükten sonra bi süre çalışmaya devam etti, sonrasında telefonu kuruladım ve kapadım. sabah kapayıp bıraktıktan sonra akşam geldiğimde açılmıyordu. daha önceden telefonun kabloları algılamama, sadece kapalıyken şarj olma gibi bir sorunu da vardı. önemli midir bilemiyorum ama telefon untethered jbliydi. telefon garantiliydi, servise yollayacağım fakat içindeki bilgilerin kurtulma imkanı var mıdır, ya da yapıldıktan sonra da sorunlar yaşayabilir miyim merak ediyorum.

şimdiden teşekkürler

• data kurtarma konusunda başkası bilgi versin ama büyük ihtimal yoktur.

orjinal servisine vermezseniz ilerde başka sorunlar yaşayabilirsiniz başıma gelmişti. birde sıvı teması garantiyi bozuyor, garanti ücret talep edecektir 3e 5e bakmadan orada yaptırın derim.
  • garanti dışı artık, iiçindeki sıvı sensörleri gösterecek, astronomik rakamlarla başbaşasınız. bilgileri de unutun bence.
  • Hocam nezaman düşürdün suya
    Kac gün oldu
    İcindeki bilgilerin kurtarilma ihtimali tabiki var ama en önemli konu zaman
    Sivi temasinda hızli olmalisin
    Bu konuyu bi incele istersen yardimi olur
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60425792&p=1#60425792

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithan35

data kurtarma konusunda başkası bilgi versin ama büyük ihtimal yoktur.

orjinal servisine vermezseniz ilerde başka sorunlar yaşayabilirsiniz başıma gelmişti. birde sıvı teması garantiyi bozuyor, garanti ücret talep edecektir 3e 5e bakmadan orada yaptırın derim.

quote:

Orijinalden alıntı: slapert

garanti dışı artık, iiçindeki sıvı sensörleri gösterecek, astronomik rakamlarla başbaşasınız. bilgileri de unutun bence.

teşekkür ederim arkadaşlar servise gidecek tabii ki

quote:

Orijinalden alıntı: By-IcEMan

Hocam nezaman düşürdün suya
    Kac gün oldu
    İcindeki bilgilerin kurtarilma ihtimali tabiki var ama en önemli konu zaman
    Sivi temasinda hızli olmalisin
    Bu konuyu bi incele istersen yardimi olur
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60425792&p=1#60425792

2 gün önce düşürdüm suya, kurutup kapadım sonrasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-34F561F7C -- 4 Mayıs 2012; 14:29:00 >

• Yaparlar hocam yaparlar için rahat olsun ;)
  • o değilde aklıma eve düşen yıldırım geldi neyse iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pirincin içine koysaydın keşke
  • fasülye bakla mercimek buğday tuz isteğe göre biraz baharat kabartma tozu yarım çay bardağı süt iki yumurta ve alabildiğince un, un bulamazsan PİRİNÇ :)
    bunları bi kavanoza koy iyice karıştır sonra telefonu kavanozun içine sok kapağını kapa 2 ay beklesin :)
    okadar... alma telefonu orda kalsın
    telefonda bi değişiklik olmaz ama internette dolaşan hurafeleri yapmanın zevki ile tatmin olmuş bir şekilde iphone suz olarak gezersin bundan sonraki hayatında:)

not: bu işlemi yapan arkadaşların telefonuna sıvı teması zarar veremiyormuş :D
  • güzel tarif ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.