Şimdi Ara

Suya düşen İphone 7 cihazımın Home Tuşu çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar,su zarar vermez diye biliyorduk ama home tuşu algılamaz oldu.Parmak izi sorunsuz çalışıyor.
    garantiye yollasam sıfır cihaz mı verirler?
    bilgisi olan..

• Hayır Apple yeni cihaz vermez veya ücretsiz onarım yapmaz çünkü suya düşüp cihazın başına bir şey gelirse bizim sorumluluğumuzda değildir diyor.Şansınızı deneyebilirsiniz ama büyük ihtimalle olumsuz döneceklerdir.Parayla tamir yolu vardır sadece.
  • yapmutsu Y kullanıcısına yanıt
    yorum için teşekkür ederim,peki suya düştüğünü anlayabilirler mi? suya dayanıklı üretilmiş sonucta
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Kendileri anlayabilirler mi bilmiyorum.Size neden çalışmadığını soracaklardır siz suya düştü demezseniz belki bir ihtimal anlamayabilirler.Ama bunu anlayacak makineleri olabilir yada bu sorun sadece suya düşen cihazlarda olan bir sorun olabilir oradan anlayabilirler.
  • Anlıyorlar. Cihazın su girebilecek yerlerinde ve iç donanımın çeşitli yerlerinde beyaz yapışkanlar var nokta kadar. Su ile temas ettiğinde bunlar kırmızıya döner. Yani içine sıvı kaçtığında cihazda arıza olmadan da anlaşılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm markalar cihaz değişimini kaldırdır.Apple ' da dahil.
  • Faydal yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
    Yarın garantiye verecem
    Bakalım nolacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus home tuşu sorunu
    7 yıl önce açıldı
    iPhone 7 home tuşu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia06

Tüm markalar cihaz değişimini kaldırdır.Apple ' da dahil.

Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

quote:

Kaynak?

3 hafta önce media markta çalışan arkadaşım söyledi.
  • persia06 kullanıcısına yanıt
    iphone 6 cihazımı daha 1 hafta önce değiştirdim
  • Swap değişimi devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet denize atıyo bişey olmuyo ilginç bende tatilde video çekmeyi düşünüyordum havuzda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben havuza soktum hiçbir şey olmadı 7plus'ı. Pirinçe yatırmanızı tavsiye ederim. Riske girmek istemeyen spigenin havuz ve deniz için kılıfı var 40TL'ye onu alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wormos

millet denize atıyo bişey olmuyo ilginç bende tatilde video çekmeyi düşünüyordum havuzda

10 dk filan video çekebilirsin,sonrası sakat
  • quote:

Şöyle bir halt bilmeden kaynağı olmayan hatalı saçma sapan yorumlar atmayın. Apple'da cihaz onarımı bir şey zaten yok, direkt yeni cihaz veriyorlar. Değişim kalkmış olsa servisler bi işe yaramaz o zaman. Bu nasıl mantık cihaz onarılamayacağı zaman değiştirmeyip al böyle kullan diye mi verecekler?

Arkadaşınızın her dediğine inanmayın güzel sallamış.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    hocam,bilgili birisiniz;
    swap cihaz demek sıfır cihaz demek midir?
  • I phone 7 tam suya dayanıklı değil diye biliyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

hocam,bilgili birisiniz;

Evet sıfır demektir. Değil diyenlere, yenilenmiş diyenlere aldırmayın. Yurtdışında bozuk parçaları yenilenerek satılan sıfır ayarındaki cihazlar refurbished adı altında satılır. Swap cihazsa da swap diye belirtilir yurtdışında. Türkiye'de böyle bir durum olsa yine aynı şekilde belirtmek durumundalar. Türkiye'de kanunen refurbished ürün verilemez, yasak. Apple da Türkiye'de refurbished ürün satamıyor, serviste verilen cihaz da kutusuz aksesuarsız kullanılmamış cihazlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: november27

hocam,bilgili birisiniz;

Evet sıfır demektir. Değil diyenlere, yenilenmiş diyenlere aldırmayın. Yurtdışında bozuk parçaları yenilenerek satılan sıfır ayarındaki cihazlar refurbished adı altında satılır. Swap cihazsa da swap diye belirtilir yurtdışında. Türkiye'de böyle bir durum olsa yine aynı şekilde belirtmek durumundalar. Türkiye'de kanunen refurbished ürün verilemez, yasak. Apple da Türkiye'de refurbished ürün satamıyor, serviste verilen cihaz da kutusuz aksesuarsız kullanılmamış cihazlardır.

açıklamalı cevabınız için teşekkür ederim,cidden bilgilenmiş oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.