Şimdi Ara

Suudi Arabistan'da İdam Edilecek Türk Berberi İçin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al hediyeni ver madalyamı 20 Mayıs 2008

Sevgili hurriyet.com.tr okuru… Şu anda Suudi Arabistan’da karanlık bir hücrede bir Türk başının kesilmesini bekliyor…

O Türk berber, "Allah'a küfretti" iddiasıyla ölüm cezasına çarptırıldı. Savunmasını almadılar.
    Dinlemediler. Avukat vermediler.
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül önce bir mektupla, sonra da telefonla Suudi Arabistan Kralı'ndan infazın durdurulmasını istedi. Hala cevap yok.
    O genç berber orada. Karısı, çocuğu burada, biz de yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz.
    Ve işte buradan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e öneriyoruz…
    Eğer o genç berbere istemediğimiz o ceza verilir ve infaz edilirse bu millet çok sert tepki verir…
    Dostluk bozulur…
    Bu nedenle Suudi Arabistan Kralı’na şu tepki hissettirilmeli:
    - Eğer istenmeyen bir durum olursa, Türk halkı bunu unutmaz.
    - Dostluk diye bir şey kalmaz. Kral'a verilen devlet şeref madalyası geri alınır.
    - Ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verdiği hediyeler derhal geri gönderilir.

Yüzlerce yıl Kabe’yi korumuş bir imparatorluğun torunları olarak söyleyeceğimiz son söz şu olmalı:
    "Al hediyeni.
    Ver şeref madalyamı."
    Sayın Cumhurbaşkanı Gül, milleten gelen bu mesajı lütfen Kral’a iletiniz.

Sevgili okur;
    Eğer bu öneriye katılıyorsan, bu dilekçeyi Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gönder…

Daha önce internetten kadın haklarına yönelik bir yazı indirdi diye ölüm cezasına çarptırılan
    Afgan genci sizlerin mesajları kurtarmış, infaz ertelenmişti.
    Şimdi yine yüzbinlerce mesaj bu şekilde giderse bir sonuç alınabilir…
    Bu umutla haydi, “al hediyeni ver şeref madalyamı” kampanyası için göreve…

FATİH ÇEKİRGE'NİN KAMPANYA İLE İLGİLİ YAZISINI OKUMAK İÇİN
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=8972434&tarih=2008-05-19

Buyrun buda Dilekçe...

http://proje.hurriyet.com.tr/mailgonder/mailmadalya.aspx

• Allaha küfr etmemiş adm iftira atmis mısırlının biri.Bende bu konularda çok hassasim ama hassas olduğum diğer bi konu adamin cocuklari var karısı var.Cocuğu babasiz büyümesin...
  • Allahın verdiği canı Allah alır bunun cezası onlara düşmez eğer küfür ettiyse bile öbür dünyada Allahtan en büyük cezaya çarptırılacaktır zaten
  • Ya olay anlatıldığı kadar basit değildir yada işin içinde başka şeyler olabilir.Dinde bu tür sebeplerden dolayı idam diye bir şey yok bildiğim kadarıyla.

Bir alıntı yapayım; "Ölüm cezası, evli olup da zina eden insanlarla, bir Müslümanı öldürmüş insan için geçerlidir. Yani öldüren öldürülür. Ayrıca, devlete başkaldıran, fitne çıkaran insanlar da hakimin uygun görmesiyle öldürülebilir."

Kaynak ve geniş bilgi için tıklayın...
  • Haber sonra yayılışı ve eklenenler hep çelişkilerle atmasyonlarla dolu.

Savunmasını almadılar.. avukat vermediler.. ailesi daha ilk günlerde konuştu böyle birşey demediler.
    ailesi iftira atıldı ama bizi dinlemediler mahkum ettiler, idam edeceklerini söylüyorlar çocuğumuzu kurtarın diye açıklama yaptı.
    bu eklentiler sonradan geldi ne hikmetse..

diğer nokta cumhur başkanı mektup yazdı cevap bile gelmedi.. peh.. böyle saçma şey mi olur ya,

cumhur başkanı mektup yazacakta cevap gelmeyecek, cevap olumlu olumsuz gelir.

bence cumhur başkanı olay araştırılsın, bana rapor edilsin demiştir o rapor da gelmiştir.

yeterli sayıya ulaşınca cumhur başkanı girişimde bulunacak.. yaw cumhur başkanlığı makamı bu kadar mı düştü, millet internette gaste köşelerinde imza toplayacak dilekçe biriktirecek ondan sonra onları ekleyip girişim mi yapacak?

Ya bakın arkadaşlar

T.C. Cumhur Başkanı, Felanca felanca..

bu yeterlidir. Milletin imzası makamın içinde vardır zaten.

Diğer nokta yurt dışında suç işleyen vatandaşlarımız oranın kanunlarına göre yargılanırlar, verin vatandaşımı diyemeyiz. Ama mevzuatı bilmeyen vatandaşlarımız için devletimiz girişimde bulunur. Vatandaşımızdır, Türkiyeden gelmiştir, burada oturumu yoktur, mevzuatınızı bilmez affediniz davranışı bizim kanunlarımıza göre suç değildir onun için bilmeden yapmıştır vs..

"Al hediyeni.
    Ver şeref madalyamı."
    cumhur başkanlığı makamı halk diliyle konuşamaz. Diplomasi gastede yazmaya benzemez.. Atıp tutmayın.

İlişkiler bozulur.. bizim eşit bir ilişkimiz olamadı ki. Araplar yobaz, tutucu kendi halkında bile alternatiflere müsade etmeyen, kibirli bir kesimin yönetiminde.
    Biz de dahil herkese tepeden bakarlar, dostları amerika ve ingilteredir. Bunlar petrol verir, para verir amerika da arkalarını kollar.. Bozulursa bozulsun yani araplar bunu takmaz, konuya diplomatik yaklaşmak gereklidir, başka türlü çözemessiniz.

Türkiye elinden geleni yapar,, ama Atalarımızdan yadigar kale nasıl yıkıldı ise burada da bizi takarlar mı takmazlar mı bilemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

Haber sonra yayılışı ve eklenenler hep çelişkilerle atmasyonlarla dolu.

Savunmasını almadılar.. avukat vermediler.. ailesi daha ilk günlerde konuştu böyle birşey demediler.
    ailesi iftira atıldı ama bizi dinlemediler mahkum ettiler, idam edeceklerini söylüyorlar çocuğumuzu kurtarın diye açıklama yaptı.
    bu eklentiler sonradan geldi ne hikmetse..

diğer nokta cumhur başkanı mektup yazdı cevap bile gelmedi.. peh.. böyle saçma şey mi olur ya,

cumhur başkanı mektup yazacakta cevap gelmeyecek, cevap olumlu olumsuz gelir.

bence cumhur başkanı olay araştırılsın, bana rapor edilsin demiştir o rapor da gelmiştir.

yeterli sayıya ulaşınca cumhur başkanı girişimde bulunacak.. yaw cumhur başkanlığı makamı bu kadar mı düştü, millet internette gaste köşelerinde imza toplayacak dilekçe biriktirecek ondan sonra onları ekleyip girişim mi yapacak?

Ya bakın arkadaşlar

T.C. Cumhur Başkanı, Felanca felanca..

bu yeterlidir. Milletin imzası makamın içinde vardır zaten.

Diğer nokta yurt dışında suç işleyen vatandaşlarımız oranın kanunlarına göre yargılanırlar, verin vatandaşımı diyemeyiz. Ama mevzuatı bilmeyen vatandaşlarımız için devletimiz girişimde bulunur. Vatandaşımızdır, Türkiyeden gelmiştir, burada oturumu yoktur, mevzuatınızı bilmez affediniz davranışı bizim kanunlarımıza göre suç değildir onun için bilmeden yapmıştır vs..

"Al hediyeni.
    Ver şeref madalyamı."
    cumhur başkanlığı makamı halk diliyle konuşamaz. Diplomasi gastede yazmaya benzemez.. Atıp tutmayın.

İlişkiler bozulur.. bizim eşit bir ilişkimiz olamadı ki. Araplar yobaz, tutucu kendi halkında bile alternatiflere müsade etmeyen, kibirli bir kesimin yönetiminde.
    Biz de dahil herkese tepeden bakarlar, dostları amerika ve ingilteredir. Bunlar petrol verir, para verir amerika da arkalarını kollar.. Bozulursa bozulsun yani araplar bunu takmaz, konuya diplomatik yaklaşmak gereklidir, başka türlü çözemessiniz.

Türkiye elinden geleni yapar,, ama Atalarımızdan yadigar kale nasıl yıkıldı ise burada da bizi takarlar mı takmazlar mı bilemiyorum.

• bu araplar bizi kurtulus savasında ingilizlerle beraber arkamızdan vurmadı

daha ne gidiyoz pesinden ama cıkarlar var kolaymı

telekomu arapa sat yolunu bul oburunu arap a sat ogluna gemicik alsın ticaret isleri bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir insanın suçu ispatlanmadan cezası nasıl veriliyormuş. Ayrıca İslamiyet yayılırken ortada Allah'a küfreden birçok kişi vardı. Hz Muhammed İntikam almadı ve aldırmadı! Bu ne biçim İslam(!) Ülkesi. Kanmayın arkadaşlar İslam ülkesi filan değil bunlar. Resmen Cahiliye devrindeki Eski Arap Krallığı aynen devam ediyor. Gazete küpürleri bile infaz delili sayılıyor yok böyle adalet!
  • Milli mücadele döneminde,gerek hilafet gerekse Arap yanlısı birçok irili ufaklı örgüt,dernek,cemiyet ,vb... vardı ve bunlar kukla padişah Vahdettin önderliğinde; İngiliz desteği ile nem almaktaydılar.Mandacılık temel hedefleri idi.

Mc Mahon adlı valinin kışkırtması ile Araplar,himayelerinde insan gibi yaşadıkları,hakettikleri değerin kat be kat üstününü Osmanlılar'dan, sırf din ayağına haketmeden alan,bunun yanı sıra devlete her türlü satışı yapacak kadar kaliteli insanlardır?

Bunların yani taa o zamanlar hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan içimizdeki şahısların,mutasyona uğramış modern halleri birçok ülke vatandaşlığı(mesela İngiliz vatandaşlığı gibi) ile Tc sınırları içerisinde maalesef bir yerlerdeler,hem de bu yerler oldukça yüksek yerler

Yarın birgün petrolleri bitince ben görürüm bu emme basma tulumbaları...Abd çökecek bunlara,Gık diyemiyecekler. Bugün günü kurtarıyorlar, petrol ayağına Abd bunlara ellemiyor.

ALIN BAKIN,ÖRNEK BİR İDAM:

http://www.giyotin.net/1281-www.giyotin.net_21_Kucukler_Lutfen_IzlemesinKafa_Kesme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 20 Mayıs 2008; 15:38:17 >

• bir arap el cezirede "turkler musluman degil , onlarin dedelerinin atlarinin toynuk izleri topraklarimizdan malesef hala gecmedi " demisti ! Bu araplar boyle ! Biz mekkedyi , medineyi savunduk , jeursalemi hristiyanlardan biz aldik , islama onlardan kat kat fazla hizmet ettik , onlarin bi tarafni ecnebi kilicindan biz kurtardik ! ama onlar ne yapiyor ?

Dinimize laf ediyor , atalarimiza laf ediyor ! Irkimiza laf ediyor ! Osmanliyi arkadan vurdular simdi kalelerini yikiyorlar . Yukarida da belirttigim gibi , atalarimizin izlerini silmeye calisiyorlar ! Bakalim petrol bitince ne yapacaklar ! Gene biz turklerin eline dusecekler ! Bakiniz filistin'dekileri nasil agliyor ! Aynisini cezxayirliler 1950 lerde yasadi ! Hepsi Turkun adalet ve merhametini aradi ! Ama az onlara !!! Araplari hic sevmiyorum , heleki kuduste osmanli bayragini indirip cignedikleri ve yerine ingiliz bayragi diktiklerini ve oradaki 15.000 Turk askerini ingilizlerle beraber kor ettiklerini hatirladikca ve yemende hastahanelerdeki gazilerimizi sungulediklerini hatirladikca nefretim katlaniyor ! Araplari sevmiyorum , kimsede bana ovmesin ! PEygamber efendimiz arap degildi !!!

• Bu de bu heriflere özenenler var bu ülkede
  • Bir Türk vatandaşının şu anda bu durumda olmasından dolayı çok üzüldüm.. İdam edilmesi vs.. arabistanın mevcut sisteminin kararıdır, islamiyeti bağlamaz.. Bu konuda fikir beyan eden herkes buna dikkat etmeli diye düşünüyorum..

İftira vs.. kısmını bilmiyorum ama Hatay-İskenderun-Adana bölgesinde yıllarca yaşayan bir vatandaş olarak birkaç kelam etmek istiyorum..

Bu bölgede vatandaşlarımızın bir kısmı !!! eften-püften, kıldan-tüyden, saçma-sapan şeyler için bile kavga ederken maneviyata küfrederler maalesef... Ben bunun şahidiyim.. Orada olduğum sürenin tamamında -ki çocukluk yıllarımda da dahil- böyle küfür eden duyduğumda gösterebileceğim her türlü tepkiyi gösterdim.. Bu durumların %90'ında da olayla alakasız 3. şahıs olarak olaya dahil oluyordum.. Bana "sana noluyor ulan..." dedikleri zaman "küfrettiğin Allah benim de Allahım, seninde... ulan şerefsiz...." diyordum... Bunun yüzünden başıma çok iş açabilirdim ama kurtardık çok şükür liseden sonra...

Şimdi düşünün, birisi annenize,babanıza, kardeşinize küfretse göstereceğiniz tepkiyi hesap edin.. Ateist vatandaşları hariç tutarsak birisinin inancınızın temeline küfretmesi sizde nasıl bir tepki oluşturur ??? Elbetteki arabistandaki vatandaşın durumuna kimse düşmesin, inşallah idam falan da etmezler ama sinirlenmenin hatta küfretmenin bile bir ölçüsü vardır.. Bu kadar da ileri gidilir mi !!!

Bu bölgede ikamet eden ama dediğim davranışı asla yapmayacak pek çok insan vardır elbette... Onlar üzerine alınmasın.. Ama bu bölgede bu davranış o kadar yaygın ki artık başta oradaki insanların buna tepki koyması gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 20 Mayıs 2008; 16:33:47 >

• Reason

bizi Yaratan Allah (cc)

o kadar acizmiki onun cezasını sen vermeye kalkıyorsun?
  • Bu Arap Şehlerine İyice Kıl Oluyorum.Hıyarlar Kendileri Sarayalrında 10 Kadınla Gezerler .Sokakta Halkı Aç Yatar
  • Ben Abd okuyan tc vatandaşı bir öğrenciyim arap 1arkadaş ürdünlü bana neden çanakkale savaşında (ingilizlere) soykırım yaptığmızı sordu aslında iniglizler amerikalılar çok yüce insanlarmış ülkelerine jipler yatlar laptoplart teknoloji getirmiş ermenileride kestiniz ingilizleride kestiniz sizleri sevmioz şahsi ailece olarak dedi bende osmanlı olmasaydı sen şuan orda durup bana bu lafları söylüyemiyecektin dedim bunu ilk kez söylüyosun 1kere daha insanların içinde böle 1sallama laflar sölersen seni hastanelik edece şekilde dövceğim dememle diğer araplar barbar türk diyerek üniversite koridorunda yürüdüler neyse özgürlük nedir bilmezler onlar.
  • Arap düşmanlığı yapacam diye bu kadar yırtınmanın manası nedir onu anlamış değilim.

çüş yauw, lan çanakkale savaşı ve ingilizleri kıymak. yuh!!! bu kadar uzak iki kelime nasıl bir araya geldi.

Yaw bu millet yüzünü Batıya dönmüştür, bırakın bu arap hayranlık-düşmanlık sentezlerini yok böyle şeyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikican -- 20 Mayıs 2008; 16:44:57 >
  • quote:

Arap düşmanlığı yapacam diye bu kadar yırtınmanın manası nedir onu anlamış değilim.

Arap lar dostmu ?

iyiki baslarında israil var da kuzu gibiler yoksa senelerce pkk yı besleyen iran lı ve suriyeli kardeslerimizin beslemeye devam edecekleri kesindi israil ve abd belası baslarına sarılınca pkk yı vurmaya basladılar

ne kadar guzel musluman kardeslerimiz degilmi

iran ve suriye?
  • quote:

Arap düşmanlığı yapacam diye bu kadar yırtınmanın manası nedir onu anlamış değilim.

Bir kişi istediği şekilde konuşabilir, bunun cezası ahirette zaten verilecektir. Araplara ne. Onlar kim, kendilerini Allah'ın kılıcı mı sanıyolar? Kimin başını kesiyosun? Sana ne! Allah var yukarda, eğer bu adam gerçekten öyle bir şey demişse, Allah verecektir bunun cezasını. Nedir bu! Kim oluyolar bizim vatandaşımızın kafasını kesiyolar. Zaten bu ülkenin(Arabistan) iğrençliği bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 20 Mayıs 2008; 16:46:52 >
  • Azizim araplarla hiçbir stratejik işbirliğimiz çalışmamız yok bizim hiç olmadı.

Amerikan sermaye çevreleri gibi üç beş kuruş arap parası çekebilirsek ne ala, Araplardan alacağımız tek şey para.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard
    Bir kişi istediği şekilde konuşabilir, bunun cezası ahirette zaten verilecektir. Araplara ne. Onlar kim, kendilerini Allah'ın kılıcı mı sanıyolar? Kimin başını kesiyosun? Sana ne! Allah var yukarda, eğer bu adam gerçekten öyle bir şey demişse, Allah verecektir bunun cezasını. Nedir bu! Kim oluyolar bizim vatandaşımızın kafasını kesiyolar. Zaten bu ülkenin(Arabistan) iğrençliği bellidir.

Azizim, kanun hukuk dinlemiyor ahkam kesiyorsunuz. Bir ülkenin kendi iç kanunlarına karışamayız biz. Bir suça ölüm cezası vermişlerse vermişlerdir.

Arabın biri gelip Cumhuriyete, Atatürkümüze hakaret etse biz onu öpüp arabistana mı gönderecez, Tutarız en ağır ceza neyse onu veririz.

Bu durumda aynısıdır. Kabullenin bunu, idam cezası için gerekli girişimler yapılır merak etmeyin.

Etki istiyorsanız yanlış yerdesiniz, bu konuda yaptırımı olan tek bir makam var dünyada

Birleşmiş Milletler,

ingilizce bilenleriniz Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliğinden yardım ve destek taleplerini iletsinler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.