Şimdi Ara

Sustalı anahtar kaça yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model seat ibiza aracımın uzaktan kumandası çalısmıyor bir süredir anahtarla açıp kapatıyorum simdi kilidi de bozuldu bozulacak kapıyı açıyorum anahtarla geri çıkarmak için düzelttiğimde geri kilitliyor kapıyı sanayiye gittim bugün usta anahtarcıya gitmemi söyledi gittim bir anahtarcıya kilidin tamirine 80 lira dedi kilidi tamir ettirmeyip sustalı aç kapa anahtar yaptırırsam 100 lira olduğunu yedeğiyle yaptırırsam 180 lira olduğunu söyledi eğer orjinal anahtarını sustalı yaptırırsak 150 lira dedi sizce 100 lira normal midir yoksa daha uyguna yaptırabilir miyim istanbul pendik'teyim tesekkürler simdiden.

• Başka anahtarcılardan da fiyat alın ve kararınızı ondan sonra verin derim.
  • doğru söylüyorsun hocam yaptıran vardır illa ki diyerek konu açmıstım
  • Bence manuel kilidinizi tamir ettirmeden sustali vs islere girmeyin. Yarin o kilit takılır vs kapinizi hic acamazsiniz. Benim kapi kolu bozulmustu. Diger kapidan in bin, rezillik. Sizin kilitli kalirsa o daha bi rezillik olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Bence manuel kilidinizi tamir ettirmeden sustali vs islere girmeyin. Yarin o kilit takılır vs kapinizi hic acamazsiniz. Benim kapi kolu bozulmustu. Diger kapidan in bin, rezillik. Sizin kilitli kalirsa o daha bi rezillik olur...

anahtarcı sorun olmayacağını söyledi uzaktan aç kapa yapıldığı zaman ki su an tam da bozulmadı kilit açılıp kapanıyor ama üzerine gidersem bozulacak gibi hem atıyorum bozulsa dahi o zaman 80 lira verir yaptırırım su an zaten isler kesat cepten fazladan para çıkmasın
  • Maddiyat kismini bilemem ama bozulduktan ve kapi acilmadiktan sonra belki de islerin en canli oldugu donemde tamirciye gitmek zorunda kalırsınız. Karar sizin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Maddiyat kismini bilemem ama bozulduktan ve kapi acilmadiktan sonra belki de islerin en canli oldugu donemde tamirciye gitmek zorunda kalırsınız. Karar sizin :)

güldürdün hocam haklısın ne diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO ANAHTAR YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira normal bence.

• fiyatı miyatı geçtik riskli bir işlemdir hocam bence 2 kez düşünün.
  • Anahtarin bozuk olmasini bilemem ama normal bi anahtarin sustaliya cevrilmesi 50 Tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

fiyatı miyatı geçtik riskli bir işlemdir hocam bence 2 kez düşünün.

neden hocam?
  • İmmobilizer var sanırsam
    Çift kumanda 130-150 liraya yapılır.
    Adanada olsaydınız yardımcı olabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 28 Ocak 2014; 14:07:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

fiyatı miyatı geçtik riskli bir işlemdir hocam bence 2 kez düşünün.

neden hocam?

bu işlemi yapıp sonra kapı açılmıyor, araba çalışmıyor vb. sorunlar yaşayanlar oldu forumda.

işini iyi bilen biri yaparsa güvenilebilir.
  • ben kendim yapmıştım geçen sene,hala sorunsuz çalışıyor.mekanizmatyı 10$ a ebay den aldım. uçunu anahtarcı 5 liraya çaktı.imzamda mevcut
  • Sanayideki anahtarcılarda 50 tlye yapılıyor Ankara'da.

• sağolun arkadaslar gittim yaptırdım açarken ilk bastığımda tepe lambasını yakıyor bir defa daha basınca kapıları açıyor kilitlerken tek basmada kilitliyor o kadarına da takılmadım artık
  • Ben 50 TL'ye yaptırmıştım İstinye'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.