Şimdi Ara

çelik kapı anahtarı kopyalanabilir mi? [KOPYALANDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evin anahtarını kaybettim, geçici olarak kardeşiminkini kullanıyorum. kime sorsam çelik kapı anahtarı kopyalanamaz diyor. bu kapıların bi güvenlik kartı oluyormuş oradaki seri numarası ile firmadan anahtarın yedeği alınabiliyormuş. firmayla uğraşmak istemiyorum gerçekten kopyalatamaz mıyım yani
    (kapı sır çelik kapı, kilit kale kilit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 28 Kasım 2011; 15:33:38 >

• söyle saçmalamasınlar.. üst kilidin anahtarı ile ilgili öyle bir durum varsa bilmiyorum ama ben bizim çelik kapının kilidini defalarca kopyalattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South7

söyle saçmalamasınlar.. üst kilidin anahtarı ile ilgili öyle bir durum varsa bilmiyorum ama ben bizim çelik kapının kilidini defalarca kopyalattım.

resimden de farkedebileceginiz gibi sıradan bi anahtar zaten. öyle çip tarzı teknolojik bir şey degil. sizin kopyalattıgınız da hemen hemen böyle bir şeydir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 27 Kasım 2011; 17:03:18 >
  • aynısından geçenlerde yaptırdım 3tl.
  • Aylık anahtar kaybı olur bizim evde de,anahtar da aynısı.Kopyalanıyor yani merak etme.
  • Bırak çelik kapı anahtarını çelik kapıyı bile komple kopyalarlar
  • burda normal 3, çelik 5 tlye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çelik kapı çözüm mü?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

Orijinalden alıntı: South7

söyle saçmalamasınlar.. üst kilidin anahtarı ile ilgili öyle bir durum varsa bilmiyorum ama ben bizim çelik kapının kilidini defalarca kopyalattım.

resimden de farkedebileceginiz gibi sıradan bi anahtar zaten. öyle çip tarzı teknolojik bir şey degil. sizin kopyalattıgınız da hemen hemen böyle bir şeydir umarım.

Kesinlikle. Bu anahtarın kopyalanması için gereken makine ile normal anahtarların çoğaltılması için gereken makine farklı, o nedenle bu anahtarlar hakkında yeterli bilgisi olmayan ya da kopyalamak için gereken makinaya sahip olmayan bir anahtarcı o an kıvırıp sana "o anahtarlar kopyalanmaz" falan demiş olabilir, ama yok öyle birşey. Ben gayet sorunsuz şekilde çok kez kopyalattım bizim çelik kapının anahtarını, öyle karmaşık birşey de değildi, tıpkı senin resimdekiler gibi sıradan, bildigimiz çelik kapı anahtarıydı işte.

• beyler cevaplar için sağolun çok rahatladım şimdi. yarın icabına bakayım ben o zaman.
  • anahtarı yaptırdım beyler, geniş olanlar tanesi 3 lira, diğeri 1,5 lira tuttu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.