Bildirim
SUSHICO İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius
quote:
Orijinalden alıntı: vitor reis
kardeş şunları yiyip günaha girmeyin gavur şeylerini
sanane la isteyen istediğini yer, bunu dedin diye sevap points kazanmıyosun.
izmirli laik alert -
vidyodaki ahtapot aslında çoktan ölüymüş. tuz (sodyum) ve soya sosu bu şekilde reaksiyon veriyormuş.
yengeye selamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Daha da abartmak istiyorum diyenlere...
Hadi biraz daha abartip canli canli yedikleri bi video koyayim :D hayvancik agzindan cikmak icin ayaklarini adamin suratina yapistiriyo ama adam acimadan yiyo :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardonmeluke -- 15 Mart 2012; 20:36:45 >
-
Favorilerime ekledim bir sonraki yemek sepeti siparişimde bunu sipariş edeceğim -
-
-
takip -
Arkadaşlar paraziti önlemek için vasabi diye bir sos koyuyorlar mükemmel.
Öyle bir acı ki ne biber gibi,ne de herhangi bir şey.Bir anlığına solunum sistemin ve suratın yanıyor (dilin değil).Sonra hiçbir şey olmamış gibi bitiyor acı tadı.
Soya sosuyla karıştırıp suşiyi ona batırın -
sushiyi bi hevesle almıştım yediğim en berbat yemekti.. sirkeli pilav gibi düşünün aynısı. -
quote:
Orijinalden alıntı: pardonmeluke
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Daha da abartmak istiyorum diyenlere...
Hadi biraz daha abartip canli canli yedikleri bi video koyayim :D hayvancik agzindan cikmak icin ayaklarini adamin suratina yapistiriyo ama adam acimadan yiyo :D
daha büyük canlı ahtapot yiyor
http://www.youtube.com/watch?v=LzJEGqek3TQ
kaynak: oldboy filmi ( dehşet bir intikam filmi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 22 Ağustos 2012; 22:36:57 >
-
Ben suşi'yi aldım ama hiç balık malık tadı gelmedi. Sadece turuncu ekşi + şekerli gibi bir tadı olan sos vardı o çok hoşuma gitmişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Le Citoyen
Ben suşi'yi aldım ama hiç balık malık tadı gelmedi. Sadece turuncu ekşi + şekerli gibi bir tadı olan sos vardı o çok hoşuma gitmişti.
içinde balık yoktu o zaman. aslında evde ton balıklı yapılabilir pişmiş tabi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X