Şimdi Ara

SUSHICO İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün değişiklik yapayım dedim ve yemeksepetinden SushiCo 6' lı roll sushi (7,2TL) siparişi verdim:
    Evvela şunu belirteyim siparişi geçtikten 15 dakika sonra siparişimi teslim alabildim. Bu bakımdan 10 üzerinden 10 puan verdim.

SUSHICO İNCELEME

Güzel ve özenle hazırlanmış kutusundan ötürü bir 10 almayı daha haketti

SUSHICO İNCELEME

Gerekli olan herşey kutusundan çıktı. Kağıt peçete, çatal gibi plastik çöpleri zaten istememiştim. Islak peçete standart olarak geliyor. Çubuklar da öyle. Kutu içeriğine 10 üzerinden bir 10 puan daha verdim.

SUSHICO İNCELEME

İşte 6' lı roll uskumru sushimiz. Sizin bilmem ama bana iştah açıcı göründü. Bu nedenle bir 10 puan daha veriyorum.

SUSHICO İNCELEME

Bu de sushinin vazgeçilmezi olan soya sosu.

SUSHICO İNCELEME

ve masamız hazır.

SUSHICO İNCELEME

Çatal ile yemek bana göre abes. Bu çubukları kullanmayı öğrenmek göründüğü kadar zor değil.

Sushi gayet lezzetliydi. Bundan sonra da sipariş vermeyi düşünüyorum. Genel değerlendirme olarak 10 tam puan veriyorum.
    Bir sonraki incelememizde görüşmek üzere, Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 21 Ocak 2012; 21:30:02 >

• Hep yemek istemisimdir
  • İnsan bir rus mutfağından tanıtır yani ayıp ayıp çiğ balığı gösterttin bize..
  • Yapma bunu... Eğer istanbuldaysan(istanbul ne alaka ağzımdan kaçmış) sushico'nun sıırsız suşi kampanyasından yararlan :) Her bayisinde bulunmuyor.Çıkmadan önce bir araştır

Belirli kurallar dahilinde 40 liraya sınırsız suşi spesialler dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 21 Ocak 2012; 21:34:57 >
  • Güzel görünüyor. Bir ara bende yemeyi düşünüyorum. teşekkürler
  • izmirde varmıdır benımde canımı cektırdın bak ustadım...
  • o kfc videondan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Yapma bunu... Eğer istanbuldaysan(istanbul ne alaka ağzımdan kaçmış) sushico'nun sıırsız suşi kampanyasından yararlan :) Her bayisinde bulunmuyor.Çıkmadan önce bir araştır

O bayileri nasıl bulucaz ?
  • Bende yemek istiyorum ama çubukları kullanmayı bilmiyorum.Restorantına falan gitsem çubukları tutamadığım için rezil olurum diye gitmiyorum.Paket yaptırıp evde denesem diyorumTadı neye benziyor?Çiğ balık gibi deme onun da tadını bilmiyorum.
  • Tuvnera farkını ortaya koymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Bende yemek istiyorum ama çubukları kullanmayı bilmiyorum.Restorantına falan gitsem çubukları tutamadığım için rezil olurum diye gitmiyorum.Paket yaptırıp evde denesem diyorumTadı neye benziyor?Çiğ balık gibi deme onun da tadını bilmiyorum.

soğuk tavuklu pilav ama sushi daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Yapma bunu... Eğer istanbuldaysan(istanbul ne alaka ağzımdan kaçmış) sushico'nun sıırsız suşi kampanyasından yararlan :) Her bayisinde bulunmuyor.Çıkmadan önce bir araştır

O bayileri nasıl bulucaz ?

" Sushico sınırsız suşi kampanyası " bunu restorant ismiyle gugılla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 22 Ocak 2012; 13:18:22 >
  • Kutuların üstünde dantel göremedik. Olmamış inceleme!
  • kardeş şunları yiyip günaha girmeyin gavur şeylerini
  • o çubukları kullanmayı bi türlü beceremedim
  • Ayrica sushi'nin yaninda gelen zencefil tursusuyla tadi bir kat daha guzel oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

kardeş şunları yiyip günaha girmeyin gavur şeylerini

sanane la isteyen istediğini yer, bunu dedin diye sevap points kazanmıyosun.
  • Dostum nasıl yiyorsunuz çiğ çiğ mideniz bulanmıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Dostum nasıl yiyorsunuz çiğ çiğ mideniz bulanmıyormu ?

Ilk yediginde herkese igrenc gelebilir, fakat bence ilk basta california roll veya dragon roll gibi icinde cig baligin yaninda krem peyniri, avakado, salatalik gibi ekstra malzemelerinde oldugu, baligin tadini azaltip, daha cok lezzet katan turleri yenmeli.

Normal sushi, yani sadece pilav, cig balik ve yosunlu olanlar daha sonra yenmeli.

Eger bunuda sevdiyseniz, sira nigiride, sadece pilav ve balik, daha da abartmak isterseniz sadece balik o da sashimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonmeluke

quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Dostum nasıl yiyorsunuz çiğ çiğ mideniz bulanmıyormu ?

Ilk yediginde herkese igrenc gelebilir, fakat bence ilk basta california roll veya dragon roll gibi icinde cig baligin yaninda krem peyniri, avakado, salatalik gibi ekstra malzemelerinde oldugu, baligin tadini azaltip, daha cok lezzet katan turleri yenmeli.

Normal sushi, yani sadece pilav, cig balik ve yosunlu olanlar daha sonra yenmeli.

Eger bunuda sevdiyseniz, sira nigiride, sadece pilav ve balik, daha da abartmak isterseniz sadece balik o da sashimi :)

Dediklerinden birşey anlamadım ama iyi gözüküyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.