Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Qantas

begüm............alp
    nihat..............alp
    hayim............alp

hasan............anıl
    almeda...........anıl
    cevher...........anıl

anıl.............cevher
    alp..............nihat

yazdı.....

Konseyde kullanılan oylar ve kişiler.

Şimdi kumpastı şerefsizlikti bi kenara atında madalyonun görünmeyen yüzüne hepimiz tanıklık edelim.

Alp '' Beni yazın bende beni geçebilcek birini yazayım '' sözünde yine anıl ile plan yaptıları açıkca ortada.Bu 6 kişi kızıp alp yazacaktı.alp nihatı anıl ise cevher yazacaktı.Sonuç 3lü sms cevher nihat alp üçlüsünden cevher yolcu.Gönüllüler bunu düşünemeyecek kadar saf kişiler deiller.Azıcık düşünseler bu durumun gerçekleşeceğini anlarlar.Sonuçta bu bir oyun.Planı güzel yapan kazanır.Yapamayan elenir.Ama planı yapan herkez finale kalsa dahi sms de kazanamaz.Alp bu sefer iyi düşünemedi belkide tek seçeneği buydu.Oylamada isminin çıkacagını biliodu 3lü smsde cevheri göndermek istiodu.

Nihat hakkında düşüncelerim hiç değişmedi.O adam Alp adada kaldığı sürece sürekli alpin adını yazacaktı.Ki yazdıda.Konsey sonu Nihat konuyu açınca Alp neden seninle konuşulmaz diyip kaçtı ?Çünkü haksızdı.Olan bence anıla oldu.Belki survivoru kazanacakken finalde elenecek.Almeyda ise satıcı olabilir gönüllüler ikna onu etmiş olabilir.Zaten etkisiz eleman.Eminimki survivoru dikkatli izleyen herkez benim düşüncemde.

İyi forumlar...

• Dünkü sembol oyununda farkettiniz mi bilmiyorum ama Hayim ve Anıl'ın yarışmasında Hayim sürekli olarak kovadaki talaşları döktü. En son bıraktığından ise çok az talaş kalmıştı. Dolayısıyla fazla ağırlık yoktu. Neredeyse 4'te 3'ün döktü.
  • Bi de forumda kız yok diyolar baksanıza ankette anıl önde forum ergen kız kaynıyo galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: stunscenk

quote:

begüm............alp
    nihat..............alp
    hayim............alp

hasan............anıl
    almeda...........anıl
    cevher...........anıl

anıl.............cevher
    alp..............nihat

yazdı.....

Şimdi kumpastı şerefsizlikti bi kenara atında madalyonun görünmeyen yüzüne hepimiz tanıklık edelim.

Alp '' Beni yazın bende beni geçebilcek birini yazayım '' sözünde yine anıl ile plan yaptıları açıkca ortada.Bu 6 kişi kızıp alp yazacaktı.alp nihatı anıl ise cevher yazacaktı.Sonuç 3lü sms cevher nihat alp üçlüsünden cevher yolcu.Gönüllüler bunu düşünemeyecek kadar saf kişiler deiller.Azıcık düşünseler bu durumun gerçekleşeceğini anlarlar.Sonuçta bu bir oyun.Planı güzel yapan kazanır.Yapamayan elenir.Ama planı yapan herkez finale kalsa dahi sms de kazanamaz.Alp bu sefer iyi düşünemedi belkide tek seçeneği buydu.Oylamada isminin çıkacagını biliodu 3lü smsde cevheri göndermek istiodu.

Nihat hakkında düşüncelerim hiç değişmedi.O adam Alp adada kaldığı sürece sürekli alpin adını yazacaktı.Ki yazdıda.Konsey sonu Nihat konuyu açınca Alp neden seninle konuşulmaz diyip kaçtı ?Çünkü haksızdı.Olan bence anıla oldu.Belki survivoru kazanacakken finalde elenecek.Almeyda ise satıcı olabilir gönüllüler ikna onu etmiş olabilir.Zaten etkisiz eleman.Eminimki survivoru dikkatli izleyen herkez benim düşüncemde.

İyi forumlar...

kesinlikle katiliyorum. bazi arkadaslar bunu anlamakta hala zorlaniyor maalesef.

• quote:

quote:

begüm............alp
    nihat..............alp
    hayim............alp

hasan............anıl
    almeda...........anıl
    cevher...........anıl

anıl.............cevher
    alp..............nihat

yazdı.....

İyi forumlar...

+14515131 kelimesi kelimesine harfi harfine noktası virgülüne katılıyorum tam düşündüklerimi yazmışsın.. aMa bazı insanlar işlerine geldikleri gibi görüyolar olayları ilk 4 finale kalıp sms siz bi şekilde ilk 2 belirlencekse nihat kesin ilk 2 de olur zaten adamın şuanki hırsına baksana final için uçurur adayı

• Türk halkı mazlumun yanında olmayı sever. Anıl 1. olursa şaşırmam.

Anıl yarışmaya sonradan katıldı, sessiz ve silik bir karaktere sahip. Önce Gönüllüler adasından Ünlüler adasına postalandı. Sonrasında henüz ilk haftada oylamada buldu kendini. Kimse bana Ünlüler önceden anlaşmıştı falan demesin. Anıl otoriter bir karaktere ve iyi oyun performansına sahip olsaydı SMS'e çıkmazdı. O oylama sırasında MT ile Alp Anıl'a sahip çıktı. Anıl'ı sevdiklerinden değil, Sibel Tüzün MT'nin otoritesini karşı saldırıda bulunup, sürekli MT'ye cephe alıyordu. Bu yüzden MT ve Alp, Sibel'in gitmesinden yana oy kullandı.
    Anıl SMS'ten galip çıktı, bunda Sibel Tüzün'ün zombi hali ve Anıl'ın mazlum duruşu etkili oldu.

Anıl sonraki süreçte MT ile Alp'in peşinde dolandı hep. Birey olamadı, bir karakter koyamadı ortaya. Bu ikilinin yardakçısı konumunda olduğunun farkına varamadı, onların karakterlerinin arkasına saklanıp, kendisi ifade edemedi.

Adalar birleşti, oda arkadaşı Serhat'a kumpas hazırlayan grubun içerisinde yer aldı. Nihat'ı karalama kampanyasının bir parçası oldu. Ada gündemini meşgul eden konular üzerinde Alp ve MT ne diyorsa, kendisi de aynı şeyleri tekrar etti. Bu ikilinin fikirlerine aykırı şeyler söylemedi hiç.

Önce MT gitti, çok ağladı.
    Sonrasında ise "beyni" Alp gitti, ağlamak için zorladı kendisini, ancak ağlayamadı. Sanırım bunda aldığı 2 sembol sonrası finale çıkması etkili oldu.

Artık sahipleri yok. Umarım bundan sonra kendisi olur, bir karakter koyar ortaya.

• Türkiye Yunanistan Survivor'u 2006 yılında yapıldı ve ses getirdi. Tüm Türkiye hatta tahminimce Yunanistan yarışmaya dikkat kesildi ve yarışma heyacanla izlendi. Sonra rövanş yapılacak denildi ama olmadı. Acun bu yarışmadan "malı" götürmüş olmalı ki Survivor yapmaya devam kararı aldı ancak işin içinde fanatiklik olmalıydı ki seyredilebilsin. Türkiye Yunanistan arasında rövanş yapmak yerine bu sefer daha yerli ve sorun çıkarmayacak şekilde ancak içinde fanatiklik olan Arslanlar Kanaryalar Survivor'unu yaptı. Bu yarışma da tutuldu ve seyredildi. Acun bu sefer işi büyütünce başka yarışmalara daldı. Var mısın Yok musun saçmalığı akabinde buradaki yarışmacılardan bir Survivor insanı deli etti. Gene de bu Survivor'da seyredildi. Arslanlar Kanaryalar Survivor'undan sonra bir karışık Survivor yapılacak söylentisi dolaştı ancak yine de olmadı. Belki masraflar belki zaman yetersizliği belki angaryasının çokça olması ve de yayıncı kuruluş ve sporsor bulma zorluğu işin içine girmiş olabilir. Gelelim diğer Survivor yarışmalarına. Acun yine işin içinde fanatiklik olmasa da seyredilebilirlik olması için Ünlüler Gönüllüler Survivor'unu yaptı, kavgaya fitne fesada meraklı yurdum insanı yine seyretmekte gecikmedi. Benim en gıcık kaptığım ve Survivor'dan soğutan bir yarışmaydı bu ve seyretmedim. Bir Nihat Doğan bir Taner'e ve muhabbetlerine dayanmak imkansızdı. Ve bu yıla geldik. Aslında Acun ilk başta Türkiye Yunanistan ve Arslanlar Kanaryalar Survivorlarından sonra pek istekli görünmüyor gibiydi ancak Var mısın Yok musun muhabbeti o kadar gına getirmişti ki Acun diğer yarışmalara atladı ancak Türkiye'nin kitlendiği yarışmalar olmadı bu yarışmalar. Belki de revaçta olmak için yapıyor olabilir Survivor'u. Sözün kısası en iyi Survivor Türkiye Yunanistan, sonra ki Arslanlar Kanaryalar'dır. (Bana göre). Ve yine bana göre Acun bu yarışmalarda ki yarışmacıları en az bir ya da iki yıl sonra tekrar çağırıp bir all star yapmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 22 Mayıs 2012; 12:28:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Türk halkı mazlumun yanında olmayı sever. Anıl 1. olursa şaşırmam.

Anıl yarışmaya sonradan katıldı, sessiz ve silik bir karaktere sahip. Önce Gönüllüler adasından Ünlüler adasına postalandı. Sonrasında henüz ilk haftada oylamada buldu kendini. Kimse bana Ünlüler önceden anlaşmıştı falan demesin. Anıl otoriter bir karaktere ve iyi oyun performansına sahip olsaydı SMS'e çıkmazdı. O oylama sırasında MT ile Alp Anıl'a sahip çıktı. Anıl'ı sevdiklerinden değil, Sibel Tüzün MT'nin otoritesini karşı saldırıda bulunup, sürekli MT'ye cephe alıyordu. Bu yüzden MT ve Alp, Sibel'in gitmesinden yana oy kullandı.
    Anıl SMS'ten galip çıktı, bunda Sibel Tüzün'ün zombi hali ve Anıl'ın mazlum duruşu etkili oldu.

Anıl sonraki süreçte MT ile Alp'in peşinde dolandı hep. Birey olamadı, bir karakter koyamadı ortaya. Bu ikilinin yardakçısı konumunda olduğunun farkına varamadı, onların karakterlerinin arkasına saklanıp, kendisi ifade edemedi.

Adalar birleşti, oda arkadaşı Serhat'a kumpas hazırlayan grubun içerisinde yer aldı. Nihat'ı karalama kampanyasının bir parçası oldu. Ada gündemini meşgul eden konular üzerinde Alp ve MT ne diyorsa, kendisi de aynı şeyleri tekrar etti. Bu ikilinin fikirlerine aykırı şeyler söylemedi hiç.

Önce MT gitti, çok ağladı.
    Sonrasında ise "beyni" Alp gitti, ağlamak için zorladı kendisini, ancak ağlayamadı. Sanırım bunda aldığı 2 sembol sonrası finale çıkması etkili oldu.

Artık sahipleri yok. Umarım bundan sonra kendisi olur, bir karakter koyar ortaya.

Aynen...

• Best Model birinci ya da ikincisi.........................HASAN

Amerikan güreşçisi..........................................HASAN

Anadolu Ateşinde dansçı..................................HASAN

Katıldığı Survivor yarışmasında "ÜNLÜ" olarak
    kabul edilmeyip Gönüllülerde kabul edilen........HASAN

Şimdi Hasan ünlü mü ünsüz mü?
    Ben tanımıyorum arkadaş diyen olabilir, tabi ki diyecektir ancak hangi mantıkla Gönüllülere alınır bilinmez.
    Deniliyor ki 50 bin kişi başvurmuş. Hiç mi başka bir babayiğit yok?

İşin içinden çıkamadım da yazayım dedim....

• Bazıları göremiyor.Ünlüler gönüllüleri ödül oyunlarında ezerken Nihat'ın yanında Alp ve Anıl'ın hiç katkısı yoktu öyle mi?O oyunları eminim Doğuş,Almeda,Sibel,Merve ,Mustafa Topaloğlu almıştır.
    Hayim,Cevher,Serhat da onlardan daha becerikli öyle mi?Finali onlar hakediyorlardı.Belki de Anıl değil de Almeda hakediyordur.
    O daha dünkü çocuk tabii ki.Sessiz ve silik karakter,fırıldak gibi dönmeyi bilmez.Arkadan plan yapmaz.Verdiği sözde durur arkadaşını satmaz.
    Şimdi yalnız kaldı kurtlar sofrasında.Ama merak etmeyin o iki kurt birbirlerini yemekten fırsat bulamayacaklar onunla uğraşmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Best Model birinci ya da ikincisi.........................HASAN

Ben tanımıyorum arkadaş diyen olabilir, tabi ki diyecektir ancak hangi mantıkla Gönüllülere alınır bilinmez.

İçinden çıkamayacak bir durum yok.Nihatın olduğu ünlüler takımında hasan olmaz.Olursa gönüllü diye birşey olmaz

• quote:

Hasan'a Ünlüler adasında yarışması teklif edilmiş.
    O ise hakkını Gönüllülerden yana kullanmış.

• quote:

İyi forumlar...

biraz da madalyonun diğer tarafına bakalım. alp zaten ben en güçlü ismi yazacam dedi ve sözünde durarak nihat'ı yazdı. e peki anıl neden nihatı yazsın? zaten araları iyi, sembol oyununda ödüle götürmüş vs. anıl'ın da cevher'le zaten arası kötü değil mi yani bu bir tesadüf mü oluyor?

nihat ile alp in yüzleşme anını yine nihat ın sözlerinden yola çıkarak yorumda dile getirmişsin, o anda zaten kameralar kesik kesik verdi, o tartışma esnasını ve sinir harbini biz bilemeyiz. en sonda patladı ve gitti nereden bilebiliriz

yine yazıyorum alp çok başarılı oyunlar çıkarttı hele hele şu son haftalarda, nihat ı karşısına almayacaktı. alp sadece gönüllüleri yazarak kumpas yaptı ve elinde 2 tane sembolü bulunduğu için de adını finale yazdırmak adına o kadar yazdı çizdi. bu da onu plancı yaptı. ama hiç değilse kameralar önünde yaptı

edit: anıl'la cevher i kanka yaptık iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 22 Mayıs 2012; 14:49:54 >

• Alp ve anılın hatası; geçen haftaki sembol oyununu alıp dokunulmaz olamamak. Kendisinin de dediği gibi ne yapıp edip almalılardı o oyunu.
  • quote:

Türkiye Yunanistan Survivor'u 2006 yılında yapıldı ve ses getirdi. Tüm Türkiye hatta tahminimce Yunanistan yarışmaya dikkat kesildi ve yarışma heyacanla izlendi. Sonra rövanş yapılacak denildi ama olmadı. Acun bu yarışmadan "malı" götürmüş olmalı ki Survivor yapmaya devam kararı aldı ancak işin içinde fanatiklik olmalıydı ki seyredilebilsin. Türkiye Yunanistan arasında rövanş yapmak yerine bu sefer daha yerli ve sorun çıkarmayacak şekilde ancak içinde fanatiklik olan Arslanlar Kanaryalar Survivor'unu yaptı. Bu yarışma da tutuldu ve seyredildi. Acun bu sefer işi büyütünce başka yarışmalara daldı. Var mısın Yok musun saçmalığı akabinde buradaki yarışmacılardan bir Survivor insanı deli etti. Gene de bu Survivor'da seyredildi. Arslanlar Kanaryalar Survivor'undan sonra bir karışık Survivor yapılacak söylentisi dolaştı ancak yine de olmadı. Belki masraflar belki zaman yetersizliği belki angaryasının çokça olması ve de yayıncı kuruluş ve sporsor bulma zorluğu işin içine girmiş olabilir. Gelelim diğer Survivor yarışmalarına. Acun yine işin içinde fanatiklik olmasa da seyredilebilirlik olması için Ünlüler Gönüllüler Survivor'unu yaptı, kavgaya fitne fesada meraklı yurdum insanı yine seyretmekte gecikmedi. Benim en gıcık kaptığım ve Survivor'dan soğutan bir yarışmaydı bu ve seyretmedim. Bir Nihat Doğan bir Taner'e ve muhabbetlerine dayanmak imkansızdı. Ve bu yıla geldik. Aslında Acun ilk başta Türkiye Yunanistan ve Arslanlar Kanaryalar Survivorlarından sonra pek istekli görünmüyor gibiydi ancak Var mısın Yok musun muhabbeti o kadar gına getirmişti ki Acun diğer yarışmalara atladı ancak Türkiye'nin kitlendiği yarışmalar olmadı bu yarışmalar. Belki de revaçta olmak için yapıyor olabilir Survivor'u. Sözün kısası en iyi Survivor Türkiye Yunanistan, sonra ki Arslanlar Kanaryalar'dır. (Bana göre). Ve yine bana göre Acun bu yarışmalarda ki yarışmacıları en az bir ya da iki yıl sonra tekrar çağırıp bir all star yapmalıydı.

En iyi Survivor Acun'un el atmadığı ve Ahmet Utlu'nun sunduğu ilk Survivor'du bence.Kimse bu Survivor'dan bahsetmiyor herkes unutmuş herhalde.
    Acun'un yaptıkları içinde de, Türkiye- Yunanistan içine milli duygular girdiği için izlendi, gerisi traş.

• Nihat'ı sevmiyordum ama Hasan alacağına bu adam alsın.

Anıl'ı neden yazmadığını açıklayamayan bir insan. Kalıbının adamı değilmişsin o çocuk sana ne yaptı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

quote:

İyi forumlar...

biraz da madalyonun diğer tarafına bakalım. alp zaten ben en güçlü ismi yazacam dedi ve sözünde durarak nihat'ı yazdı. e peki anıl neden nihatı yazsın? zaten araları iyi, sembol oyununda ödüle götürmüş vs. anıl'ın da cevher'le zaten arası kötü değil mi yani bu bir tesadüf mü oluyor?

nihat ile alp in yüzleşme anını yine nihat ın sözlerinden yola çıkarak yorumda dile getirmişsin, o anda zaten kameralar kesik kesik verdi, o tartışma esnasını ve sinir harbini biz bilemeyiz. en sonda patladı ve gitti nereden bilebiliriz

yine yazıyorum alp çok başarılı oyunlar çıkarttı hele hele şu son haftalarda, nihat ı karşısına almayacaktı. alp sadece gönüllüleri yazarak kumpas yaptı ve elinde 2 tane sembolü bulunduğu için de adını finale yazdırmak adına o kadar yazdı çizdi. bu da onu plancı yaptı. ama hiç değilse kameralar önünde yaptı

edit: anıl'la cevher i kanka yaptık iyi mi

Dostum iyi güzel hoş söylüosunda Alp zaten beni yazın dediğinde anılla ikisi öncesinde planı yapmışlar bi kere.Nihat ve kendisinin cevherden çok oy alacağını biliyodu.Çünkü adalar birleştikten sonra cevher tüm oyunlarda hiçbir varlık gösteremedi.Ama gönüllüler bu oyuna bir kez daha gelmedi anıl ile kendisini çıkardı sms'e.

Anıl'a gelirsek oda şuana kadar Alp Mustafa T. abilerinin sözünden çıkmayıp onlarla hep aynı oyu kullandı.Madem farklı oy atabiliyordu neden 2 hafta önce aralarında sorunu olmayan serhatı yazdı?Bu hafta neden abisinin sözünü dinleyip abisini yazmadı?Yada neden abisi gibi aynı oyu kullanıp nihatı yazmadı?Abisi nihatla sms'e çıkmak istemiyormuydu?Bu soruların cevabı çok açık ve net.Biraz kafa yormak gerekiyor o kadar.Ama bazı kişiler fanatikliklerinden dolayı bunları göremiyor yada görmek istemiyor.

Alp başarısına diyecek söz yok.Oyundaki başarısına göre ilk 4te olmalıydı.Yanlız yaptığı o kulisler kendi sonunu getirdi.Herkes bu hafta Anılcı oldu.Ama herkes er yada geç kimin bu oyunu kazanması gerektiğini görecek.Ve ona göre oy kullanacak.Görecez bakalım anıl finalde bi hafta dayanabilcekmi.

Bu arada Anılı yazan herkes bir plana uydukları kesindir.Arkadan iş çevirdikleri kesindir.Alpi yazanlar gerçekten alp'in isteği üzerine yazmış olabilirler.Ama Nihatın bi kulis peşinde olduğunu sanmıyorum.Nihat anıl yazsaydı işte o zaman gözümden düşerdi.Gerçekler elbet çıkar ortaya saklı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunscenk -- 22 Mayıs 2012; 14:54:14 >

• quote:

bide son osmanlı yandım alide oynamıştı ahuahauhau ama nihat verken hasan .ok yeşin ahuahua

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.