Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: Frod.

Ortalığı Hasan ve tayfası karıştırdı adalar birleştiğinde ünlüler kendi aramızdan birini yazımıcaz onları eleyelim dediler aynı kararı gönüllülerde almıştı sonra Alp dünde söylediği gibi hasan'ın iyi niyetine inanıp nihat hakkında bi kaç bi şey söyledi ki kimse 4/4'lük değildir bişeyler demiş olabilir sonra bu gönüllüler Alp ile Nihat'ın arasını bozmak için sürekli laf taşıyıp Alp senin hakkında şöyle konuşuyo böyle konuşuyo dediler 2sini birbirine düşürdüler daha sonra Nihat alınan kara uymayıp Serhat yerine başka birini yazdı sonra da bu hale geldiler

+1

Nihat'ın bu şekilde davranmasının tek nedeni daha önceki olaylardan dolayı güvenmemesidir. Halbuki Ünlülerde olan kumpas ve katulli ile gruplaşma Gönüllülerde hiç olmadı....

• Final geçen seneki gibi olmaz.
    Nihat ile Hasan'ın finale kalacağını düşünüyorum.

Merve - İhsan finali gibi olabilir aslında,

- İki yarışmacının da alabileceği 2 sağlam oyun
    - Elenen yarışmacıların seçeceği isme 1 puan
    - SMS

Toplamda 4 puan üzerinden, 2-2 olursa, kazananı düello belirler.

Böyle olmalı final, sadece SMS olursa bir daha Survivor izlemem.
  • oha ankette anıl birinci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

oha ankette anıl birinci

Vay be....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 22 Mayıs 2012; 17:32:17 >
  • anılı destekleyenler çok üzülcekler finalin adı hasan nihat olcucak Finalde burdayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

Herkes Nihat'la Hasan demiş ama oyunu güçlü olan değil akıllı olan kazanır.Merve çok güçlüydü de mi kazandı.Kız aklını kullandı ve çok iyi yaptı.Anlamadığım şey Hayim bir halta yaramıyor.Onu niye tutuyorlar.

Bu sefer son 4 e kız kalmaz diye düşünüyorum.Muhtemel son 4 Hayim , Nihat , Hasan ve kesin olan Anıl.En çok Nihat'a uyuz oluyorum.Birbirimizi yazmıyoruz dedi gitti Alp ' i yazdı.Almeda ise yazıp yazıp ağlıyor.Herkes kendi dalgasında umarım hak eden kazanır :)

alp kumpas yapıp gönüllülere nihatı yazın deyince sorun yok nihat alpi yazınca Aoouwww

Anlatmak istediğim mesele o değil.Herkes fikrini birbirine söyleyebilir.Ancak Nihat yalan söylüyor benim dikkat çektiğim nokta orası.

• quote:

oha ankette anıl birinci

Survivor tarihinin en büyük kumpasından sonra destekçisinin artması normal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Herkes Nihat'la Hasan demiş ama oyunu güçlü olan değil akıllı olan kazanır.Merve çok güçlüydü de mi kazandı.Kız aklını kullandı ve çok iyi yaptı.Anlamadığım şey Hayim bir halta yaramıyor.Onu niye tutuyorlar.

Bu sefer son 4 e kız kalmaz diye düşünüyorum.Muhtemel son 4 Hayim , Nihat , Hasan ve kesin olan Anıl.En çok Nihat'a uyuz oluyorum.Birbirimizi yazmıyoruz dedi gitti Alp ' i yazdı.Almeda ise yazıp yazıp ağlıyor.Herkes kendi dalgasında umarım hak eden kazanır :)

alp kumpas yapıp gönüllülere nihatı yazın deyince sorun yok nihat alpi yazınca Aoouwww

Anlatmak istediğim mesele o değil.Herkes fikrini birbirine söyleyebilir.Ancak Nihat yalan söylüyor benim dikkat çektiğim nokta orası.

ne yalan söylemiş ki ?

• Kendi içimizden birini yazmayacağız dedi.Ancak gitti Alp'i yazdı.Alp yada herhangi biri gidip de şunu yazalım mı diyebilir sonuçta kendi görüşüdür isteyen uygular isteyen uygulamaz.Dikkat çektiğim nokta Nihat'ın yalan söylemesi.
  • quote:

Kendi içimizden birini yazmayacağız dedi.Ancak gitti Alp'i yazdı.Alp yada herhangi biri gidip de şunu yazalım mı diyebilir sonuçta kendi görüşüdür isteyen uygular isteyen uygulamaz.Dikkat çektiğim nokta Nihat'ın yalan söylemesi.

nihat onun açıklamasını yaptı zaten benim arkamdan iş çeviren biriyle birlikte olmam dedi
  • nihat'ta yamuk çıktı
  • En baştan öyle söylemeliydi bence.Yazdıklarımdan dolayı Alp taraftarı demesin kimse haklının yanındayım ben ve Alp 'e yanlıs yapıldığını düşünüyorum
  • topaloğlu ile kim sms e çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Bence finalde triatlon gibi birbirini takip eder bir şekilde parkurlu akıl oyunlu dengeli karışık bir oyun olması gerekir. Yok bir tane denge oyunuydu yok akıl oyunuydu yok penaltı maçtı geçin bunları. Hele hele SMS gibi bir saçmalıkla kazanan belli olursa adaletsiz olur....

Finalde fear factor tarzı zor etaplar olsa super olur. Biraz acı çeksinler zahmetsiz emek olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 22 Mayıs 2012; 18:32:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oha ankette anıl birinci

Yarışmada elenmesse smsde 1.liği garantiledi anıl amam dengeler değişebilir tıpkı nihat'ın destekçisinin azalması gibi sürekli değişiyor dengeler
  • Gönderilen sms sayısını açıklamaları lazım. Yoksa sms ile gittiklerine ben inanmayacağım. Kim kime kaç oy fark atmış bilmemiz lazım.

Finalde sms ile değil performansa göre birinci belli olmalı. Zaten finale gelenler performansla değil sms ile gelecekler. Bari finalde sms olmasın. Survivor iyice bbg evi gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Gönderilen sms sayısını açıklamaları lazım. Yoksa sms ile gittiklerine ben inanmayacağım. Kim kime kaç oy fark atmış bilmemiz lazım.

Finalde sms ile değil performansa göre birinci belli olmalı. Zaten finale gelenler performansla değil sms ile gelecekler. Bari finalde sms olmasın. Survivor iyice bbg evi gibi oldu.

aynen yarışla belli olması lazım finalin sonuçta orda tüm yarışlara ambargo koyan 2 kişi var hele biri varki alayını yeniyor.. şimdi o adam sms te 1 . olamazsa yazık olmucakmı ? eger salak sacma biri 1.olursa gene bidaha survivor fln izlemem
  • Alp kazanamayacağını anlayınca işi çirkefliğe götürdü bana göre. Anılı ise hiç samimi bulmuyorum saman altından su yürütecek karakterde biri... Hasan ve Nihat ikilisi finale kalır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

Alp kazanamayacağını anlayınca işi çirkefliğe götürdü bana göre. Anılı ise hiç samimi bulmuyorum saman altından su yürütecek karakterde biri... Hasan ve Nihat ikilisi finale kalır umarım.

+151510 anıl ayak yapıyo süt çocugu ayagına 1.olmaya çalışıyo tüm halkta yiyo zaten bunu ama bu sonuna kadar gitmez... herkezle iyi geçinme çabaları etliye sütlüye karışmam felan + bıyıklı kızların desteği bana kalırsa zaten olamıcak 1. rahatım ben hasan yada nihat olucak final günü burdayım kendimi sınırsız banlıyorum eger anıl 1. olursa varmı dahası

• Orijinalden alıntı: karantina61

Orijinalden alıntı: melih_

Bence finalde triatlon gibi birbirini takip eder bir şekilde parkurlu akıl oyunlu dengeli karışık bir oyun olması gerekir. Yok bir tane denge oyunuydu yok akıl oyunuydu yok penaltı maçtı geçin bunları. Hele hele SMS gibi bir saçmalıkla kazanan belli olursa adaletsiz olur....

Finalde fear factor tarzı zor etaplar olsa super olur. Biraz acı çeksinler zahmetsiz emek olmaz.

En dikkat ettiğim madem Survivor yapıyorsunuz.Oyunlar biraz zor olmalı...güle oynaya oynuyorlar ..biraz acı çekilmeli...mahalledeki çocukken oynadığımız oyunlara benziyor :) Hiç zorlanmadıklarını düşünüyorum genel olarak... sanki ordakiler tatildeler....hepsi maaşAllah çok dinçler..sanki aç kalmıyorlar...zorlandıklarını görmek isterim.....oyunlar daha zor olmalı..gerekirse, dayanamıyorum artık bırakacağım bu işi demeli bir kaçı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 22 Mayıs 2012; 19:09:23 >

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.