Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

beyler şimdi finalde 4 kişi kalcak bu 4 kişi nasıl elencek yani oylama mı yapılcak yoksa birbirleriyle yarışıp ilk 2 mi belli olcak =?

Son 2 SMS sadece. Gerisi yarışma olacak

Bir önceki Survivor'da içine etmişti Acun, finali SMS ile yapmıştı. Saçmasapan bir uygulamaydı bu sefer kesin SMS yok değil mi finalde?

Geçen sene vardı bu sene ne olur bilemem.

@mertokan11

Evet öyle. İlk önce biri gidecek 3 kişi kalacaklar sonra bir yarışmacı daha gidecek son 2 olacak

ozaman nihatla hasanın şansı daha çok ilk 2 için mantıken. 4 kişi kaldımı mesela hasan nihat anıl cevher diyelim hasanla nihat anılla cevheri büyük ihtimal yarışmada eler 2 kişi sms çıkarlar ama genede belli olmaz

• Anıl'ın değil de Alp'in gitmesine şaşırdım açıkçası.
  • Beyler bugünkü bölümü izlemedim de, herkes anıl finalde diyor. Bu ne ara belli oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler bugünkü bölümü izlemedim de, herkes anıl finalde diyor. Bu ne ara belli oldu?

alp elendi dokunulmazlıklarını anıla bıraktı anılda bu şekilde ilk 4 e kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Finalde Hasan,Nihat,Anıl, Begüm olur.

çok yüksek bi olasılıkla bu 4lü finale kalır hocam .Kızlardan biri muhakkak finalde olacak . BU Almeda olamayacağına göre BEGÜM kalacak .

İstermisiniz bir Bayan şampiyon daha çıksın Merve gibi

Bu arada ben TR-GR survivori istiyorum .En iyi survivor bence oydu . GR zaten rövanş istiyor,bence fırsat verilmeli .Bizde böylece Ege güzellerini izlemiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Mayıs 2012; 6:45:55 >
  • yarışmayı hasan kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Finalde Hasan,Nihat,Anıl, Begüm olur.

çok yüksek bi olasılıkla bu 4lü finale kalır hocam .Kızlardan biri muhakkak finalde olacak . BU Almeda olamayacağına göre BEGÜM kalacak .

İstermisiniz bir Bayan şampiyon daha çıksın Merve gibi

Bu arada ben TR-GR survivori istiyorum .En iyi survivor bence oydu . GR zaten rövanş istiyor,bence fırsat verilmeli .Bizde böylece Ege güzellerini izlemiş oluruz
    Katılıyorum, arkadaşlarla milli maç havasında izliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 22 Mayıs 2012; 8:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

alp performans olarak hiç hak etmedi gitmeyi, almeda kaçtır tokat yiyor oyunlarda ama hâlâ adada ve daha niceleri

Aynen Hayim,Cevher,Almeida varken yazık oldu gitmesi.
    Böylece gönüllüler sayı olarak öne geçtiler.
    Sıradaki kim olur acaba bence bu sefer Almeida yolcu çokda makule geçer

Almeida'yı Marsilya istiyormuş hocam

Beşiktaş bırakmak istemiyor ama olablirde

• Puhaha iki gösteriye Herkez ANılcı olmuş La ne milletiz be ADAmın hası orda DUruryo Nihat :D
  • Haftaya sembol oyunu çok çekişmeli olacaktır. Hasan veya Nihat'tan birisi alırsa finale gidiyor. Sembol oyununun yanında kimin eleneceği de önemli. Daha doğrusu giderken elindeki sembolü kime bırakacağı. Almeda elenirse Nihata bırakır ve Nihat finale gider.
  • Begümü başlarda sevmiyodum, elensede kurtulsak demiştim. Fakat ısındım begüme...

Hasan maşallah kızlar gibi iyi traşlamış kol altını

Bu yarışmayı ya anıl kazanacak ya nihat. Kesinlikle hasan alamayacak.
  • hasan adada bunlara babalık yapar bir nevi evciliğe döner yarışma, cevher ya da anıl bakkala gider falan
  • anıl çok efendi çocuk çok tebriyeli, hasanın da kazanmasını çok istiyorum.ne diyim iyi olan kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Begümü başlarda sevmiyodum, elensede kurtulsak demiştim. Fakat ısındım begüme...

Hasan maşallah kızlar gibi iyi traşlamış kol altını

Bu yarışmayı ya anıl kazanacak ya nihat. Kesinlikle hasan alamayacak.

doğru diyorsun ama, hasan'da kesin son 2'de olacak. yani ya anıl yada nihat son 3'de elenecek,bu durumda aslında şampiyonluk finali son 2'de değil son 3'de,nihat yada anıl kim finale kalırsa sms'birincisi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtwt24 -- 22 Mayıs 2012; 10:04:24 >
  • İki içten pazarlıklı Hasan ve Nihat kanka oldular ve kendilerini finalde sayıyorlar şimdiden.Diğer figüranlarda garibim dördüncü olabilmek için onlara yaltaklanıp duruyorlar.Bunlar mı dürüst denilen insanlar
    Hepsi Nihat-Hasan'ın belirlediği sırayla gidecek.İyi de olacak.Akıllı olsalar haftaya dokunulmazlıği almadıklarında Hasan-Nihat'ı sms e yollarlar.Ama nerdeee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Puhaha iki gösteriye Herkez ANılcı olmuş La ne milletiz be ADAmın hası orda DUruryo Nihat :D

Çok basit bi yorum olmuş.
    Burda bi çok insan Anılı en baştan beri seviyor ve destekliyor,efendiliği yeter.
    Hasanı geçen haftalarda ödüle götürdü bu hafta aileleri ile görüşme için yapılan oyunda büyük başarı sağladı ve buna rağmen Hasan tartıştığı halde Alpi değil de Anıl yazdı ve gözümden düştü.Sebebi daha komik neymiş Serhatı yazmış kimi yazacaktı???Tabi açıkça bu plandı diyemiyor ama Almeida itiraf etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 22 Mayıs 2012; 10:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

alp performans olarak hiç hak etmedi gitmeyi, almeda kaçtır tokat yiyor oyunlarda ama hâlâ adada ve daha niceleri

Aynen Hayim,Cevher,Almeida varken yazık oldu gitmesi.
    Böylece gönüllüler sayı olarak öne geçtiler.
    Sıradaki kim olur acaba bence bu sefer Almeida yolcu çokda makule geçer

Almeida'yı Marsilya istiyormuş hocam

Yolu açık olsun,gerek yok çok para alıp az iş yapan oyunculara.

• anil insallah sampiyon olur.anil sampiyon oldugunda hasan ve nihatin yuzundeki hayal kirikligini gormek isterim.Alpte bosu bosuna gitti performansina bakilirsa ilk 4 ü hak ediyordu.cevher ,hayim gibi beceriksizler adada dolasirken alpin adaya veda etmesi kötü oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.