Şimdi Ara

SURVIVOR Kızlar & Erkekler [ Olaylı Konu ] Bol SS (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
11
Favori
141.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

2005'ten bu yana profesyonel Survivor izleyicisi ve takipçisiyim, böyle güzel konu görmedim. Benim için bu fotolar daha da heyecan arttırıcı unsurlar oldu.. Zaten hep sevmişimdir Survivor'ı.
    Paylaşımlar çok iyi

Bu konu Panama'ya ulaşır...
    />
    />

YouRock; özlemişiz
  • Sondakika haberlerim var. az önce aldım.

Finale kalan ekip bugün istanbula dönmüş. karşılayan arkadaşla henüz konuşamadım ama " Başak, Seda, İhsan, Ertan" olup olmadığını sordum sayılır dedi. Bu akşam görüşüp yarın sabaha yada bu gece size yazarım.

Seda ile neden kavga ettiğim sorulmuş. Axess reklam çekimlerinden sonraki eğlencede sarhoş olup arabamın üstünde yürümüştü :) Tony yarışmaya para verilmediği için katılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

Sondakika haberlerim var. az önce aldım.

Finale kalan ekip bugün istanbula dönmüş. karşılayan arkadaşla henüz konuşamadım ama " Başak, Seda, İhsan, Ertan" olup olmadığını sordum sayılır dedi. Bu akşam görüşüp yarın sabaha yada bu gece size yazarım.

Seda ile neden kavga ettiğim sorulmuş. Axess reklam çekimlerinden sonraki eğlencede sarhoş olup arabamın üstünde yürümüştü :) Tony yarışmaya para verilmediği için katılmadı.

nasıl para verilmediği için :S yani kazanana 500 bin almıycak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

Sondakika haberlerim var. az önce aldım.

• nasıl yani kazanana para verilmiyormu 500 bin?
    orda ağlıyordular vay çakallar:D
  • Bu fotoğrafları nereden buluyorsunuz?
  • acun alayına balans vermiştir , zenciye bak helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Mayıs Şehidiyim

Bu fotoğrafları nereden buluyorsunuz?

İlk sayfada linki verdim
  • Bazarcı stayla

SURVIVOR Kızlar & Erkekler [ Olaylı Konu ] Bol SS

Paint + touch pad ürünüdür sövmeyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 29 Mayıs 2010; 20:22:12 >
  • oha
  • gece gündüz çekim yapılıyor tabiki set ekibi için orada kalacak yer olmalı ayrıca o sıcakta su olmadan yaşayamazlar suda veriliyordur zaten aşağıdaki resimde gözüküyor, fotoğraflarda oraya kadar götürmüşler tabi ki bir iki gece gezdirirler :) önceden çekildiği için yarışma sonuçlarıda biliyorsun burada da kurmaca yok, ayrıca bir şov programı çoğu kişi görsel güzellik için bile istiyor o yüzden kızların güzelliği önemli gerekli malzemeler veriliyordur aksi takdirde zaten izlenmez o iğrenç görüntüde :) onun dışında fazla bir katakulli yoktur olanlarda zaten bence gerekli, son olarak herşey yalanda olabilir, özellikle kavga ettirilebilirler, acun reyting için her şeyi yapar
    quote:

Orijinalden alıntı: aytax

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

Bazarcı stayla

Paint + touch pad ürünüdür sövmeyiniz

ÇILGINSIN MANNNN..!!!!!!
  • Program düzmece değil diyorlar anlamıyorsunuz herhalde ??

Adada kalıyorlar ekip var kızların tuvalet ve özel ihtiyaçları gideriliyor erkeklerinse isterlerse karşılanıyor..Bu kadar.Oyunlar falan gerçek !
  • oguzhan yilaninin elenmesini gorene kadar izleyecegim...
  • Arkadaşlar onlar insan
  • MustafaYılmazcan resimlerin devamını bekliyor herkes.
  • Arkadaşım ile görüştüm. Bugün gelenlerin adını vermedi. Ama gelenlerin benim söylediğim isimler olması yüksek ihtimal. Ayrıca bomba bir haber var...

Adadan planlanandan erken dönülmüş. Yani orada hiç beklenmedik bir sorun çıkmış. Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Acun'un resimlerden haberi olmuş herkese fırça kaymış. Herkeste bana kaydı biraz:) Neyseki yakın olduklarımın resimlerini paylaşmadım :)

ve bombaaaaaaa... Size söylediğim şeylerin harici birçok şey varmış onlara sunulan. Bunla ilgili kesin bilgiye ulaşamadım daha. Bugün iş yerinde olmuş olsaydım çok şey değişicekti ahhh ahhh...

yani program hakkında düşündüğünüz tüm şüpheler gerçek olabilir. Özellikle yemek konusunda. Uzun zamandır dermatolog bir arkadaşım ısrarla bana söylüyordu zaten. O insanlar o sıcakta korumasız böyle yarışamazlar ciltleri dayanmaz iflas eder diyordu. Zaten yurtdışı versiyonunda açıkça görüyoruz ne hale geldiklerini...

detaylar olursa paylaşacağım. ancak bir süre yeni resim beklemeyin. şöyle ortalık bi durulsun. şu adadaki problemi bi öğreneyim :)
  • yazık oldu acuna butun foyası cıktı ortaya :D
    resimlerle suslemeye dvm ii gidiyo bu konu
  • Yok mu yeni fotoğraflar, var mısın yok musun da düzmece iğrenç bi programdı bununda ondan bi farkı yok.
  • dh üyeleri acunu bitirdi:P:D:D bu konu üst konu olsun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.