Şimdi Ara

Survivor izleyen adamın anime izleyenlere laf atması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anime çolu çocuk işidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

quote:

quote:

Anime dediğin 1-2 tane dışında çizgi film... (Death Note'a çizgi film demek küfür olur.)

Çizgi film neden izlenir ? Çarpık televizyon dizilerinden, içinde her türlü entrika ve ikiyüzlülüğün bulunduğu yarışma programlarından, her gün ülke yöneticilerinin kameralara söylediği yalanlara karşı hayal gücümüzün haykırmasıdır çizgi film. Çocukların ufku genişler, hayal güçleri gelişir, serbest düşünebilen bireyler yetişmesini sağlae çizgi filmler. Gençler ve büyükler içinse yukarıda saydığım nedenlerden bir kaçıştır çizgi film. İster felsefi yönü olsun (Death Note, Fullmetal Alchemist vs.) , ister komedi olsun, ister fantastik olsun herkese hitap edebilecek çizgi filmler var. Toplum olarak bazı önyargılarımızı kırmalıyız. Bisiklet, çizgi filmler çocuklar içindir gibi yargıları kırabilmeliyiz.

Zamanınızı kendimi geliştirmeye harcarım daha iyi.

Death Note işin dışında. Onu izlemek insana bişeyler katıyor. Ama One Piece bana bişeyler katmaz. Aksine zamanımı çalar.

Çizgifilmler neden çocuklara göredir peki? Çünkü zaman yer. Ben zamanımı daha farklı değerlendiriyorum. Ama bana dersen ki "Death Note kadar iyi bir anime var adı Code Geass" zaman ayırıp izlerim.

Hem çizgi veya değil olarak bakarsam da "Testere" serisi vardı film olarak. Onları izlerim mesela. Olay örgüsü, bir insanın değişimi gibi ilgimi çeken güzel kurgu. Ama diğer yanda Aşk-ı memnu, Yaprak dökümü, Ali Kundilli...

Zamanınızı nasıl daha verimli geçiriyorsunuz merak ettim.

Sizin dediğiniz gibi düşünen çok arkadaşım var. Bilim kitapları hariç kitap okumak vakit kaybı, felsefi ve bilimsel derinliği olmayan filmler vakit kaybı, çizgi filmler vakit kaybı gibi argümanlar kullanan arkadaşlarımla ben her gün tartışıyorum. Yaptığınız şeyler illa ki size bir şey katar. Sizin Death Note'a vermiş olduğunuz etiketleri ben belki de One Piece'e takmış olabilirim. Bunun bir ölçütü yok. Ben de sporun bana toplumun bakış açısını değiştirmesi dışında bir yararı olmadığını söylesem emin olun bir çok kişi beni eleştirecektir. Aynı durum. Ben One Piece izlerken hayal gücümün geliştiğini düşünüyorum. Death Note izlerken hayal gücünden çok felsefi anlamda bana bir şeyler kattığına inanıyorum.

Diğer bir taraftan genel olarak her türlü yapıma açık biriyim ben. Sağlam bir kurgu, hayal edemeyeceğim bir dünyanın yaratılması ve ya güçlü karşılıklı karakter etkileşimleri olduğu sürece her türlü diziyi, filmi izler ; kitabı okurum. Bence bu insana bir şey katma düşüncesi göreceli bir kavram. Dediklerinize saygı duyuyorum ancak bu fikrinizi savunmadığımı da belirtmek isterim.

Ben basit düşünmeyi severim.

Spor yapıyorum mesela. Kickboks, tekvando, karate falan yaptım. Öyle geçirdim bi ara zamanımı. Basket oynardım (kulüpte ve dışarda). Sitenin havuzuna girerdim.

Akşamları arkadaşlarla çıkıyorum (önceden de böyleydi). Ha çok mu dolu konuşuyoruz, hayır. Ama stres atıyoruz. Eğleniyoruz.

Kız arkadaş.

Bazen çok uyuyorum

Satranç oynarım (Okulda 3. olmuştum yada 4)

Tarih merakım vardır.

Psikoloji merakım vardır.

Bunlar ister kişisel gelişim yönünden olsun ister fiziksel gelişim yönünden olsun bana katkı sağlamış şeylerdir. Aklıma gelenleri yazdım. Herkesin zevkleri farklı tabii ama evde oturup bir elimde kola (koladan nefret ederim) diğer elimde cips yaşamak bana göre değil.
    Ben bunları "dolu" olarak görüyorum. Çünkü dediğim gibi hem insanlarla konuşup arkadaş edinme "kişisel gelişim" sağlarken fiziksel gelişimim de oldukça iyi.

Mükemmeli yaşıyor gibiyim. Tavsiye ederim.

Çok egoist ve aynı zamanda da dar görüşlü gördüm seni. Anime izleyen birisinin tek elinde kola tek elinde cips yaşadığını nereden çıkardın mesela? Eğer ki diyorsan ben öyle bir şey demedim o zaman konuyla ne alakası var?
    Çizgi film demek normal şartlar altında bir prodüksiyonun gerçek hayatta çekilmek yerine dijital ortamda yaratılmasına denir, anime de bunların Japonya'da üretilenlere verilen ad, ama sanıyorum ki sen çizgi filmi çocuklara yönelik veya saçma gibi bir anlamda kullanıyorsun, hadi ona da gelelim:

Deathnote izlerken kendini bana sevdirmiş animelerdendir, ama anime kültürü geniş topluluklarda pek konuşulmaz. Neden mi? Çünkü çok popülerdir ve popüler olması senin gibi 2-3 anime görüp ona göre animeyi sıralayan insanların ağzında dolaşması demektir. Sen kaç tane animeyle içli dışlı oldun ki böyle bir karşılaştırma yapabiliyorsun? Deathnote senin sandığının aksine büyük yaşa hitap eden bir anime değil, sadece daha geniş bir kısma hitap ediyor, ama piyasada tonla 20 yaşın üstündekilerin bile düşünce yapısını alt üst edecek, en sansasyonel felsefe filmlerinin önüne geçecek anime varken sen bunların hangisini izledin ki? Karşılaştırma yaparken 8 yaşında çocukların da izlediği one piece, naruto, bleach vesaire ile mi karşılaştırma yapıyorsun?

Yanlış anlaşılma olmasın, öyle her gördüğü yerde kalkıp animeleri savunan bir insan değilimdir fakat senin animeyle ilgili olmayan yazdıkların asıl sinirime dokundu, bir okulun içinde birinci olsan bile okullar arası turnuva olmadığı sürece bir değeri olmayacak bir satranç "derecesi", yapmış olduğun sana gözle görülür başarı getirmemiş spor adları ve en komiği de kız arkadaş.

Diyorsan ki eğer ben bunlarla böbürlenmiyorum, yalnızca yalanlamakla kalmamanı, söylediklerini (eğer ki söylersen) düzgün bir şekilde açıklamanı bekliyorum, neden benim dediklerim yanlış neden senin dediklerin doğru ya da neden bu yazdıklarını yazdın?

Egoist değilim demedim ki

Böbürlenmek değil insanlara ne kadar çok boş vakitleri olduğunu söyledim. Amacı oydu. Benim yaptıklarım yapılabilir. Her gün 50 tane konu görüyorum o kız bu kız diye. Oturup anime izlemek yerine çıkın istediğinizi alın dedim.

Arkadaş gurupları da gördüm "animeci". Ama şunu ciddi söylüyorum ÇOK büyük bir kısmı bir elinde cips diğer elinde kola olan şişman, kendine bakmayan tiplerdi. Ben gördüğümü söylerim bu kadar basit. Ha sen değilsindir bilemem. O kesime hitaben yazmışımdır (yeniden okumaya üşendim)

İzlediklerimi de yazdım önceki sayfada. Çoğundan 1-2 bölüm izledim. Sevmedim. Bidaha yazamam şuan. İstersen açar bakarsın. "1-2 anime görmüş tip" dediğin 20-30 tane izledim (başlangıcını) çoğunu beğenmedim. Bu kadar basit.

Dar görüşlü olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum da farketmez. Senin fikrindir o. Ama seveni var sevmeyeni var animenin ayrı konu.

Gözlemlerimi sorarsan çok fazla "gerçek hayatın yansıması" var. Yani bir kızla biyerlere gitmeyip "anime izleyerek" bu duyguyu tatmaya çalışanı da gördüm. Onu izleyeceğime çıkar kendim yaparım dedim.

Ayrıca istersen oynayabiliriz satranç Chess.com var güzel site.

• bana göre survivor izleyen neyse anime izleyen de odur ne lan bu anime de anime kıçı kırık çizgifilm izleyip adam mı oldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

quote:

Anime dediğin 1-2 tane dışında çizgi film... (Death Note'a çizgi film demek küfür olur.)

Death Note'da çizgi film Arkadaş izle dedi izledim.
    Hemde baya izledim. Bu kadar saçma bisiy olamaz.
    Yok deftere adın yazayım ölsün.
    Yok herketlerini tahmin edeyim

Bir tane anime beğendiğim oda Sefillerin çizgi filmi

Dostum senin bakış açın ile hiçbir şey yapılmaz. En basitinden örnek vermek gerekirse Lotr izlemişsindir. Orda da yüzüğe ''yok takıyorsunda, görünmez oluyorsun seni etkisi altına alıyor. Saçmalık resmen.'' diyorsundur.

O yüzden 1 kere bile lotr izlememişim demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anime animasyonun kısaltılmışı işte, ister çizgi film deyin ister hollywood arkadaş içerik önemli, animasyon en nihayetinde...

Bunun Death Note'u da var ki bunu anime izlemeyen de bilir; Naruto, One Piece gibi babaları da vardır ki bunların geçmişi mangalara dayanır. Naruto da Death Note da anime, şimdi ikisini de aynı kefeye koyabilecek babayiğit var mı burada?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çizgi film neden izlenir ? Çarpık televizyon dizilerinden, içinde her türlü entrika ve ikiyüzlülüğün bulunduğu yarışma programlarından, her gün ülke yöneticilerinin kameralara söylediği yalanlara karşı hayal gücümüzün haykırmasıdır çizgi film. Çocukların ufku genişler, hayal güçleri gelişir, serbest düşünebilen bireyler yetişmesini sağlae çizgi filmler. Gençler ve büyükler içinse yukarıda saydığım nedenlerden bir kaçıştır çizgi film. İster felsefi yönü olsun (Death Note, Fullmetal Alchemist vs.) , ister komedi olsun, ister fantastik olsun herkese hitap edebilecek çizgi filmler var. Toplum olarak bazı önyargılarımızı kırmalıyız. Bisiklet, çizgi filmler çocuklar içindir gibi yargıları kırabilmeliyiz.

Zamanınızı kendimi geliştirmeye harcarım daha iyi.

Death Note işin dışında. Onu izlemek insana bişeyler katıyor. Ama One Piece bana bişeyler katmaz. Aksine zamanımı çalar.

Çizgifilmler neden çocuklara göredir peki? Çünkü zaman yer. Ben zamanımı daha farklı değerlendiriyorum. Ama bana dersen ki "Death Note kadar iyi bir anime var adı Code Geass" zaman ayırıp izlerim.

Hem çizgi veya değil olarak bakarsam da "Testere" serisi vardı film olarak. Onları izlerim mesela. Olay örgüsü, bir insanın değişimi gibi ilgimi çeken güzel kurgu. Ama diğer yanda Aşk-ı memnu, Yaprak dökümü, Ali Kundilli...

Zamanınızı nasıl daha verimli geçiriyorsunuz merak ettim.

Sizin dediğiniz gibi düşünen çok arkadaşım var. Bilim kitapları hariç kitap okumak vakit kaybı, felsefi ve bilimsel derinliği olmayan filmler vakit kaybı, çizgi filmler vakit kaybı gibi argümanlar kullanan arkadaşlarımla ben her gün tartışıyorum. Yaptığınız şeyler illa ki size bir şey katar. Sizin Death Note'a vermiş olduğunuz etiketleri ben belki de One Piece'e takmış olabilirim. Bunun bir ölçütü yok. Ben de sporun bana toplumun bakış açısını değiştirmesi dışında bir yararı olmadığını söylesem emin olun bir çok kişi beni eleştirecektir. Aynı durum. Ben One Piece izlerken hayal gücümün geliştiğini düşünüyorum. Death Note izlerken hayal gücünden çok felsefi anlamda bana bir şeyler kattığına inanıyorum.

Diğer bir taraftan genel olarak her türlü yapıma açık biriyim ben. Sağlam bir kurgu, hayal edemeyeceğim bir dünyanın yaratılması ve ya güçlü karşılıklı karakter etkileşimleri olduğu sürece her türlü diziyi, filmi izler ; kitabı okurum. Bence bu insana bir şey katma düşüncesi göreceli bir kavram. Dediklerinize saygı duyuyorum ancak bu fikrinizi savunmadığımı da belirtmek isterim.

Ben basit düşünmeyi severim.

Spor yapıyorum mesela. Kickboks, tekvando, karate falan yaptım. Öyle geçirdim bi ara zamanımı. Basket oynardım (kulüpte ve dışarda). Sitenin havuzuna girerdim.

Akşamları arkadaşlarla çıkıyorum (önceden de böyleydi). Ha çok mu dolu konuşuyoruz, hayır. Ama stres atıyoruz. Eğleniyoruz.

Kız arkadaş.

Bazen çok uyuyorum

Satranç oynarım (Okulda 3. olmuştum yada 4)

Tarih merakım vardır.

Psikoloji merakım vardır.

Bunlar ister kişisel gelişim yönünden olsun ister fiziksel gelişim yönünden olsun bana katkı sağlamış şeylerdir. Aklıma gelenleri yazdım. Herkesin zevkleri farklı tabii ama evde oturup bir elimde kola (koladan nefret ederim) diğer elimde cips yaşamak bana göre değil.
    Ben bunları "dolu" olarak görüyorum. Çünkü dediğim gibi hem insanlarla konuşup arkadaş edinme "kişisel gelişim" sağlarken fiziksel gelişimim de oldukça iyi.

Mükemmeli yaşıyor gibiyim. Tavsiye ederim.

Çok egoist ve aynı zamanda da dar görüşlü gördüm seni. Anime izleyen birisinin tek elinde kola tek elinde cips yaşadığını nereden çıkardın mesela? Eğer ki diyorsan ben öyle bir şey demedim o zaman konuyla ne alakası var?
    Çizgi film demek normal şartlar altında bir prodüksiyonun gerçek hayatta çekilmek yerine dijital ortamda yaratılmasına denir, anime de bunların Japonya'da üretilenlere verilen ad, ama sanıyorum ki sen çizgi filmi çocuklara yönelik veya saçma gibi bir anlamda kullanıyorsun, hadi ona da gelelim:

Deathnote izlerken kendini bana sevdirmiş animelerdendir, ama anime kültürü geniş topluluklarda pek konuşulmaz. Neden mi? Çünkü çok popülerdir ve popüler olması senin gibi 2-3 anime görüp ona göre animeyi sıralayan insanların ağzında dolaşması demektir. Sen kaç tane animeyle içli dışlı oldun ki böyle bir karşılaştırma yapabiliyorsun? Deathnote senin sandığının aksine büyük yaşa hitap eden bir anime değil, sadece daha geniş bir kısma hitap ediyor, ama piyasada tonla 20 yaşın üstündekilerin bile düşünce yapısını alt üst edecek, en sansasyonel felsefe filmlerinin önüne geçecek anime varken sen bunların hangisini izledin ki? Karşılaştırma yaparken 8 yaşında çocukların da izlediği one piece, naruto, bleach vesaire ile mi karşılaştırma yapıyorsun?

Yanlış anlaşılma olmasın, öyle her gördüğü yerde kalkıp animeleri savunan bir insan değilimdir fakat senin animeyle ilgili olmayan yazdıkların asıl sinirime dokundu, bir okulun içinde birinci olsan bile okullar arası turnuva olmadığı sürece bir değeri olmayacak bir satranç "derecesi", yapmış olduğun sana gözle görülür başarı getirmemiş spor adları ve en komiği de kız arkadaş.

Diyorsan ki eğer ben bunlarla böbürlenmiyorum, yalnızca yalanlamakla kalmamanı, söylediklerini (eğer ki söylersen) düzgün bir şekilde açıklamanı bekliyorum, neden benim dediklerim yanlış neden senin dediklerin doğru ya da neden bu yazdıklarını yazdın?

Egoist değilim demedim ki

Böbürlenmek değil insanlara ne kadar çok boş vakitleri olduğunu söyledim. Amacı oydu. Benim yaptıklarım yapılabilir. Her gün 50 tane konu görüyorum o kız bu kız diye. Oturup anime izlemek yerine çıkın istediğinizi alın dedim.

Arkadaş gurupları da gördüm "animeci". Ama şunu ciddi söylüyorum ÇOK büyük bir kısmı bir elinde cips diğer elinde kola olan şişman, kendine bakmayan tiplerdi. Ben gördüğümü söylerim bu kadar basit. Ha sen değilsindir bilemem. O kesime hitaben yazmışımdır (yeniden okumaya üşendim)

İzlediklerimi de yazdım önceki sayfada. Çoğundan 1-2 bölüm izledim. Sevmedim. Bidaha yazamam şuan. İstersen açar bakarsın. "1-2 anime görmüş tip" dediğin 20-30 tane izledim (başlangıcını) çoğunu beğenmedim. Bu kadar basit.

Dar görüşlü olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum da farketmez. Senin fikrindir o. Ama seveni var sevmeyeni var animenin ayrı konu.

Gözlemlerimi sorarsan çok fazla "gerçek hayatın yansıması" var. Yani bir kızla biyerlere gitmeyip "anime izleyerek" bu duyguyu tatmaya çalışanı da gördüm. Onu izleyeceğime çıkar kendim yaparım dedim.

Ayrıca istersen oynayabiliriz satranç Chess.com var güzel site.

Bu söylediğin tarzda insanları her türlü toplulukta görebilirsin ama sportif olmayan, gün yüzü görmemekten sivilce içinde kalmış satranççı da gördüm, insanların suratına bakamayan kitap kurdu da gördüm ama bu bir genelleme yapabileceğimi göstermez. En basitinden imzandaki lolden bir karakter sanırım, eskiden ben de oynuyordum, o oyunu sabahtan akşama kadar aralıksız oynayan tanıdığım da (1 sene oda arkadaşımdı) oldu günde bir kaç el atmasına rağmen dersleri, sosyal hayatı vesaire mükemmel olan arkadaşım da. Hobileri bazı insanlar eğlence için kullanır bazıları ise hayatındaki boşlukları doldurmak için, senin ikinci olan olarak görüyorsun animeyi ama bu durumda bakman gereken şey o hobi yani anime değil de gözlemlediğin kişi olmalı. Animeler insanı olduğu yerden alıp bambaşka evrenlere götürüyor, o yüzden diğer insanların yanı sıra arayış içinde olan insanların da izlemesi normal karşılanmalı, buna kötü değil iyi bir özellik olarak bakılmalı, bir köprü gibi.

Ek olarak bu bahsettiğin insanlar anime başında çok zaman öldürdüğü için dışarı çıkamayıp kız arkadaş bulamıyor gibi bir durum yok, ya da o hissi orada yaşamaya çalıştıkları için, tersine kız arkadaş bulacak cesaretleri ve özellikleri olmadığı için bunu yapıyorlar. Kız arkadaş olayı da abartılıyor, 1.5 yıllık bir ilişkiden çıkıp çok fazla zaman geçmeden yeni bir ilişkiye başladım ve 18 ay sonunda o da bitti ve şuan yorgun hissediyorum. Tamam eğlenceli ama bir gün evlenecek zaten herkes, eğlenirsin, seversin, deneyimler yaşarsın bunlar güzel şeyler ama en sevdiğin kızla bile kim haklı kim haksız siyaseti yaşadıktan sonra Game of Thrones evreninde sınıf çatışmasının içinde olmak, Daredevil dizisinde yasanın yetersiz kaldığı yerde kanunsuz olmak ve Great Teacher Onizuka adlı animede liseli ruhlu bir öğretmenin hareketlerine kahkaha atmak daha tercih edilebilir gelebiliyor. Eminim senin de whatsapp mesajlarını kontrol etmekten bunaldığın zamanlar olmuştur, olayların iç yüzüne bakarsan sadece bir çizgi film fanatiği, bir gamer, bir satranç nerdü, bir kitap kurdu veya artık her neyse görmek yerine hayatın kendisini görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

bana göre survivor izleyen neyse anime izleyen de odur ne lan bu anime de anime kıçı kırık çizgifilm izleyip adam mı oldunuz

Çok agresif gördüm sizi beyefendi

• Survivoru izleyenler böyle tartismiyor lan animeciler birbirine girmiş

• Animeye az çok sempatim var . şunu söylemekte fayda var anime çizgi filmdir ama yetişkinlere yönelik çizgi film tıpkı south park gibi ama türleri aynı değil. Bunu aşın artık her çizgi film çocuklara yönelik değildir . Kaldı ki herkes anime sevecek diye bir şey yok ama izleyenlere de laf atmalarını anlamıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Animeye az çok sempatim var . şunu söylemekte fayda var anime çizgi filmdir ama yetişkinlere yönelik çizgi film tıpkı south park gibi ama türleri aynı değil. Bunu aşın artık her çizgi film çocuklara yönelik değildir . Kaldı ki herkes anime sevecek diye bir şey yok ama izleyenlere de laf atmalarını anlamıyorum .

+100

• quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

quote:

Kısmen katılıyorum fakat çocuklarımıza çizgi filmin izletilmesine de karşıyım. Neredeyse bütün çizgi filmlerde sübliminal mesaj var. Artık televizyon izlemek bile son derece tehlikeli olmaya başladı, çocuklarımızın iyi bir kişiliğe sahip olmasını istiyorsak televizyondan uzak tutmalıyız diye düşünüyorum

Hocam hepsi izletilmez ya zaten, küçük kardeşim izlerken görüyorum çok sorunlu çizgi filmler de var, burda ailenin seçici davranıp çocuga uygun olmayan çizgi filmleri bulup olaya el koyması gerekiyo.tabiki bu benim fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

quote:

quote:

Kısmen katılıyorum fakat çocuklarımıza çizgi filmin izletilmesine de karşıyım. Neredeyse bütün çizgi filmlerde sübliminal mesaj var. Artık televizyon izlemek bile son derece tehlikeli olmaya başladı, çocuklarımızın iyi bir kişiliğe sahip olmasını istiyorsak televizyondan uzak tutmalıyız diye düşünüyorum

Hocam hepsi izletilmez ya zaten, küçük kardeşim izlerken görüyorum çok sorunlu çizgi filmler de var, burda ailenin seçici davranıp çocuga uygun olmayan çizgi filmleri bulup olaya el koyması gerekiyo.tabiki bu benim fikrim

Kesinlikle katılıyorum. Dikkatli olmak lazım

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben bu süblüminal mesaj olayına çok kafamı takmıyorum artık. Benim büyüdüğüm zamanlardaki çizgi filmlere de şu an sübliminal vardı diyerek damga basılıyor. Ancak şu an üzerimde bunların etkisini görmüyorum. En basitinden şirinlerde komünizm mesajı verilmeye çalışılıyor deniyordu. Ancak şu an ben komünist değilim. İnsanların bana göre hatalarından biri bir grubun kendilerini gizli yöntemlerle kontrol edildiğini düşünmeleridir. O kadar paranoyaklaşmışız ki gözümüzün önünde bizlere yapılan müdahaleleri göremez olduk. Sürekli illuminati, sübliminal mesaj lafları ile resmen bizi kontrol etmelerine izin veriyoruz. Bizi tepki veremez hale getirdiler. Çünkü illuminati diye propagandasını yaptıkları gruba kimse müdahale edemezmiş gibi yüceltiyorlar. Bizlere aşağılık ve güçsüz olduğumuz fikri aşılandı son 50 yılda. Ve öyle sübliminal mesajla felan değil. Bu sözde mesajların ve mesajı yayınlayan grubun yüceliğini bize anlatmaları sayesinde.

Konudan baya saptım ancak bunları söylemem gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 4 Temmuz 2015; 5:01:09 >

• https://youtu.be/fy5FRr1ScAk

alın çizgi film çocuklar icin yapılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben bu süblüminal mesaj olayına çok kafamı takmıyorum artık. Benim büyüdüğüm zamanlardaki çizgi filmlere de şu an sübliminal vardı diyerek damga basılıyor. Ancak şu an üzerimde bunların etkisini görmüyorum. En basitinden şirinlerde komünizm mesajı verilmeye çalışılıyor deniyordu. Ancak şu an ben komünist değilim. İnsanların bana göre hatalarından biri bir grubun kendilerini gizli yöntemlerle kontrol edildiğini düşünmeleridir. O kadar paranoyaklaşmışız ki gözümüzün önünde bizlere yapılan müdahaleleri göremez olduk. Sürekli illuminati, sübliminal mesaj lafları ile resmen bizi kontrol etmelerine izin veriyoruz. Bizi tepki veremez hale getirdiler. Çünkü illuminati diye propagandasını yaptıkları gruba kimse müdahale edemezmiş gibi yüceltiyorlar. Bizlere aşağılık ve güçsüz olduğumuz fikri aşılandı son 50 yılda. Ve öyle sübliminal mesajla felan değil. Bu sözde mesajların ve mesajı yayınlayan grubun yüceliğini bize anlatmaları sayesinde.

İlimunati konusunda katılyorum fakat sübliminal mesaj biraz daha garip. yani bende etkilendiğimi düşünüyorum fakat sübliminal mesaj malesef gerçek olduğunu düşünüyorum. Ama haklıda olabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlimunati konusunda katılyorum fakat sübliminal mesaj biraz daha garip. yani bende etkilendiğimi düşünüyorum fakat sübliminal mesaj malesef gerçek olduğunu düşünüyorum. Ama haklıda olabilirsiniz.

Hocam bunların hepsi bana göre algı yönetiminden ibaret. Düşünün bu son yıllarda popüler olan sübliminal mesajlardan göz işareti, tepki arttıkça daha da popüler hale geldi. Müzik sektöründeki sanatçılar göz işaretleriyle kapak resimleri çektirmeye başladı. Üstelik bu sübliminal mesaj bile değil, açık seçik gösteriyorlar. Sizce tepki alacaklarını bile bile neden bunu yapıyorlar ? Çünkü bundan prim yapıyorlar. Ve bizleri uyutuyorlar. Biz illuminatidir, sübliminaldir bunlarla uğraşırken onlar ellerimizdekileri sinsice almaya devam ediyorlar. Biz de tepki vermiyoruz bunlara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --Zero--

Adam "Tek izlediğim Anime Death Note onu da çok beğendim" demiyor da "Death Note dışındakiler çöp, çizgi film" diyor. Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın artık bilmiyorum demek çok mu zor arkadaş!

Bana laf çarptıysan alıntılayacak kadar yüzün olsun.

Code geass, Sword art online, naruto, one piece, high school dxd gibi birüsürü öneride bulundular bana. Bide deve dönüşen bir çocuk vardı. Ablasıyla dev kesiyorlardı falan sonra kendisi dev oluyordu. Bunları da azar azar izledim. Normal hayatı konu alanlar var. Onları da izledim. Bastard! var Berzerk var onları da izledim 1'er 2'şer bölüm. Çoğunu sevmedim.

Kardeş sen birer ikişer bölümde hangi yapıta harika dedin ki animeler birer ikişer bölümde sana bir şey verebilsin?

Fate serisi(stay/night, zero): Birer ikişer bölüm izleseydim "Ne kadar dandik bir şey la bunlar" der bırakırdım. Peki öyle mi? Hayır! Bunlar harika yapıtlar. Lakin seni konunun içine çekip sarması zamanla gerçekleşiyor, etkileyici öğelerini bir anda sunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Animeleri hiç sevmem ama survivor izlemesinden iyidir en azından

Sen yanlış hatırlamıyorsam bayandın?
    Merak etme aşk animeleride var

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Anime animasyonun kısaltılmışı işte, ister çizgi film deyin ister hollywood arkadaş içerik önemli, animasyon en nihayetinde...

Bunun Death Note'u da var ki bunu anime izlemeyen de bilir; Naruto, One Piece gibi babaları da vardır ki bunların geçmişi mangalara dayanır. Naruto da Death Note da anime, şimdi ikisini de aynı kefeye koyabilecek babayiğit var mı burada?

Naruto daha iyidir, DN'nin ilk 20 bölüm dışında bir keyfi yok. Naruto'da ise adamlar 15 senedir aynı kaliteyi üstüne koyarak devam ettiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.