Kızıl hanımefendi iyi. Survivor'da görmek isteriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (977. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Daha iyi olur. Hem oyunlarda rekabet gelir hem de ada karışır
-
...
-
-
Niceee hocam...
-
Ben biliyorum bu işleri.
Kardenizi Çarkıfelek hostesi ya da magazin programı sunucusu yapardım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sercan Yağmur yazdıysa doğru yapmıştır en kötü isim Yağmur şuanda Kardeniz'den sonra
-
Takımlar denk olsun bayrak yarışı olmasın o daha iyi.
Böyle takım mı dengelenir Allah aşkına? Yunus Emre'yle nasıl eşitlensin?
-
Kırmızı takım bildiğin 5 kişi ile yarışıyor.( Turabi,Merve, Nagihan,Mustafa,Yunus Emre).13 kişilik takımla 5 kişi nasıl oyun kazanacak matematiğe aykırı.7 iyi 6 kötü olsa ihtimal dahilinde olur oyunlar.Buna karşı mavilerde 7 iyi yarışmacı var.Hatta oyuna göre Berna,Hakanda sayı getiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exxen gibi bir platformu var oraya müşteri çekmek için bile öyle atraksiyonlara girmiyor umurunda değil yani adamın.
-
Değil kısmet yarına oda belli.
Bütün oyunu bozdun hocam.
acun değerlendirir kardenizi olmadı diziye falan koyar. kadın miss survivor guzeli.
-
Yağmur onun tayfasından değil ki. tayfaya yanaşmaya çalışan bir kişi. Aleyna da öyle. onlarla aynı ismi yazıyor ama çekirdek kadroda değil.
turabi tayfanın çekirdek kadro = turabi - ersin - bozok - merve - gizem. bunlara yanaşmaya çalışan bir aleyna ve onun bir altında da yine yanaşmaya çalışan bir yağmur var, bir altında da kardeniz var. bunlar birlikte oy kullanıyor fakat aleyna - yağmur - kardeniz'i kabul etmiş gibi numara çekiyorlar bunlara birlikte isim yazarken bunları bir güzel kullanıyorlar şimdilik. sıraları gelince tek tek potaya sokulacaklar turabi tayfası tarafından.
yarın kırmızı kaybederse yağmur, 4.sünü de kaybederse aleyna girecek işte. ama bu hafta kardeniz gider. haftaya aleyna potaya girecek 3.isim konumuna gelir. yağmur iyi başlasa aleyna pınar'dan sonra girerdi ama yağmur'un daha kazandığı savaş yok. tam bir loser.
-
Karılara ölümm.
komikmiş hocam. şu ersin yerine özgür yazarak ersin'in değil de özgür'ün potaya girmesine neden olan kelcan mı.. dün de merve yazıyordu millet kardeniz yazarken ... tam bir strateji dehası, analiz ustası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 29 Ocak 2024; 1:15:34 > -
Kırmızı takım atışlarda daha iyi aslında. Ama mavi takım hızlı oldukları için bayrak yarışlarında fark yapıyorlar. Bu yüzden atışlara da önce başlıyorlar. Hızlı yarışmacıların dengeli şekilde dağıtılması gerekiyor.
-
O heo öyle saçını yer burnunu karıştırır sonra tırnaklsrını yer.
Demiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X