Başkancı olsaydı değiştir demezdin |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4845. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
YUNUS EMRE BAŞKANCI OLMAYANLARA ÜZÜLÜYORUM YUNUS EMRE BAŞKANCILIĞIN NASIL BİR DUYGU OLDUĞUNU BİLMİYORLAR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok sabahtan akşama kadar kendileri yazıyor, biz sincap yazınca bölüm fan sayfası oldu diyorlar
-
yine ekşide yunus'u gömenler daha fazla gibi geldi hocam bana ama diğer mecralarda doğrudur ekşi tayfası turabi profilinde yarışmacıları pek sevmiyor çünkü
-
Burdaki en militan cazgorcı bendim
Tiksinerek söylüyorum bu karı haddi hududu aşmış bir barzodur
SONUNA KADAR TESTOSTERON İTTİFAKI
Sabah aksam baskana salla cakma figuran vs, her hafta potada olsun olmasin yunus emre elendi yazarlar biz suraya kimseye bulasmadan baskani destekleriz sayfayi ele gecirdi derler zipirlar.
listeyi boşaltmıştım siftahı yaptım
-
Bu saatten sonra elese de çok farketmez herif arkasına inanılmaz bir rüzgar almış gittiği anda yarışma biter zaten.
-
Dün istisnaydı zaten hocam normalde her gün gömüyorlar zaten Yunus'u, iyi yorumların çok beğeni aldığını görünce şaşırmıştım baya.
streoidli karı yüzünden yepyeni bi mağdurumuz oldu zaten sesini kesse hiç bişey olmayacaktı bizim halk mağduru seviyor
-
Ekşi 2020 de Yunus Emre diye inliyordu
Orada da Yunus Emre damarı var
TEK BASINA REYTING MAKINESI 2020 DE GELDIGINDE ILK HAFTA KESFETTIK BU ESER BIZIMDIR.
survivorin dustugu duruma bakin eskiden fragmanlarda Ayi olurdu, barzo olurdu, magdurses olurdu simdi alfalara yancilik yapan kadinlara ve soz kecire bilecegi seco gibi pasif karakterli erkeklere saldiran sari yaver var
-
BASKANA YAPILAN MOBBING BU SINCAPA YAPILSAYDI 5 0 YEMISTIK.
Başkan her konuştuğunda şu çalıyor
Ali Aksoyyoutube
FERAGAT: Bu videoyu tamamen ve kısmen kullanmak, yeniden yayınlamak, amacına ve özüne sadık kalmak kaydıyla eseri yeniden okumak, ticari amaçlar dahil her türlü proje ve albümde kullanmak ve yayınlamak için önceden izin almaya gerek yoktur. HER HAKKI SERBESTTİR. Altaylardan Tuna’ya Kızıl Çin’le arası var. Düştük kara sevdaya, Gönül güzel yarası var. Al bizi de sürü sen, Bayrak olak bürü sen, Hele durma yürü sen, Daha yolun yarısı var. Ölüm bize ar gelmez, Kara toprak dar gelmez, Zındanları zor gelmez, Gözlerinin karası var… Başka nizam istemem, Yurtta tasa istemem, Yasa masa istemem, Milletimin töresi var… Bir ülkedir uzakta, Yaralıdır tuzakta, Uzağında kalsakta, Gönlümüzde orası var… Ele surat asacak, Zalime kan kusacak, Sanma böyle susacak, Fırtınası, borası var… Sanma böyle susacak, Her şeyin bir sırası var…. Ere meydan isterem, Başa kağan isterem, Türk’e vatan isterem, Alınmadık neresi var… Yıldızları isterem, Türk’e başka neresi var ? Söz – Müzik : Ali Aksoy Farklı kanallarda yüklü olan bestelerime ve şiirlerime topluca ulaşmak için şu adrese bakabilirsiniz: http://antalyatv.com/category/yazarlar-konusmalar/ali-aksoy/ali-aksoy-besteleri-siirleri/ Yazı ve konuşmalarım için şu adrese bakabilirsiniz: http://antalyatv.com/category/yazarlar-konusmalar/ali-aksoy/ali-aksoy-yazilari-konusmalari/https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=s7YQ_vRDOGg
Kırmızı takımdaki üçlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 4 Mayıs 2024; 0:18:38 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X