GENE Mİ GELDİN LEN ![]() |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4843. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Hocam orda seda ile olan oyun içinde yakın ilişkilerinden bahsediyor gibi düşündüm ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaverlik falan yaptığım yok bana kalsa nagihan'da yemre'de çoktan diskalifiye edilmeliydi
-
Turabinin bastonunu anlamak
Ailesine gönderme yapmış diyenler gördüm anlam veremedim
-
ŞU JANKATINOĞLUNU HANGİNİZ ALDIYSANIZ NUMARANIZI BOŞA ÇIKARTMAYI GÖSTEREYİM ÇOK SAÇMA HARCAMIŞSINIZ NUMARAYI BİR NUMARA 750 LİRA
-
-
-
Yarışmaya new isim önerisi
Survivor: Başkanın yolu
-
-
yunus basgan sınırlarını aşmış, nefise sultana yanlışlar yapmıştır. ilk erkek potasında bileti kesilmeli sağdıç! ı seco tarafından COME ON nidalarıyla adadan gönderilmelidir.
-
2020'de sağdıcının yanındaydı 2 erkek olarak Elif ve Aycan'ı taşımışlardı ama son 2 Survivorında yaver. Birinde Gökhan abisi Yasin ve Ardahanla bir oldu burda da Turabi abisinin yaverliğinden Atakan abisine geçti. Sarı papatya maalesef yoldan saptı. Seco başkan ise hala tek
-
-
Sercan Ogeday'la 22 oyuna çıkmış, Yunus 14.
Sercan Batuhan'la 21 oyuna çıkmış, Yunus 11.
Bu genel sayılar Nisan ayındaki istatistikleri bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 4 Mayıs 2024; 0:6:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başkanın başrolde olduğu, kalabalığa yürüyüp bütün takımı zıplattığı bölümlerden aldığım zevk
Simon Telloyoutube
kontravolta bu zevki hiç bir yerde alamıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=cs1xyPvG_pg -
-
boşver hocam anlatamazsın bende forumdan soğudum senin hatrına bakarım arada fan sayfasına döndü iyice
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X