< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (436. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
-
ACUNA DİK YAPAN ACUN SİNİRLİYKEN SURATINA BAKARAK GÜLEN ADAM 3 5 ZİBİDİDEN Mİ KORKACAK AYRICA ADAM MMA PROFESYONEL OLARAK YAPIYOR ORADA HERKESİ TEK TEK ZIPLATIR.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yedeklerden gelip ortamı yumuşatması gereken isim Ardahan'dır.
-
Sweety...
-
Ah be AYI, vah be AYI...
-
Jsjsjsjsjs...
-
Akşam şekeri
lzleyin büyülü bir video
-
...
-
...
-
-
Bi' de sürekli ''geliyorum-gidiyorum vs.'' diye KOLPA paylaşımların olmasa...
-
Ardahan esaret altındaki bir milletin kurtuluş umudu gibidir. Meme ellemek ister ama cesaret edemez; omuz, bacak, kol ile yetinir.
Bu yarışmaya katılabilmek için ya geçmişten bir ünün olması lazım ya da sosyal medyada vs ünlü olabilmen lazım hadi o da olmadı ağır torpilli olman lazım bu arkadaş nasıl katılabildi bu yarışmaya hala çözemedim.
Ogesu ve Nizanın yancısı olan haribocuk mu?
Yancısı olsa yine iyi. Ogenisa için bodyguardlık yapmaya çalıştı (dayak yedi), niza ile el şaklatmaca oynayıp defalarca avukatlığını yaptı, ogesudan azar yedi yine ogesuya yanladı, oge ve nisa bunu defalarca kovdu da sonra ben yalnız takılıyom ayağı yapmaya başladı. Yancılıktan bile red yemiştir haribo
sarı papatyacılar akıllı olun, isyancı robert gibi takımınıza ihanet etmeyin. Takım kaptanı kimse ona uyulacak o kaddar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X