... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (437. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
...
-
Vur dedik öldürdün hocam...
-
Yani benim için hikmet mazlum mahsun bir insandır çünkü BAŞKANdan dayak yemiştir. Başkanın da eli ağırdır dövdüğü adamdan hayır gelmez. Artık hikmete ne kızıyorum ne de aşağı görüyorum. Artık ona sadece üzülüyorum ama bu forumdaki haribocular o kadar zıplıyorki gündemimizde olmayan insanları gündemimize sokuyorlar. Birde toplu blok atmışlar bana ve bazı başkancılara. Adamların duygusal gücü o kadar zayıf ki biz üzülelim öfkelenelim diye laf atıyorlar ama muhataplarından gelecek cevapları kaldıramadıkları için onları blokluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fenerbahçe maçını izliyorum YUNUS EMRE BAŞKAN olmadığı için çok sıkıcı
-
Zaten olabildiğince maçlara göre ayar vermiş ACUN...
-
-
Hazır SMS yokken, şu güçsüzleri alan tayfayı yazın gitsin kendi aralarında oynasınlar elensinler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MERVE, KOLPA'sın...
(NET)
-
maydın sussss
-
kin ve kasvet orduları bayraklarınızı dikemeyecekseniz hiç daim köle olmadı olmayacak seco
-
Bu Sedayla sevgilide olunmaz
borunun içinde ne bağırıyor öyle
-
Ofsayt var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
''Yarı Otomatik...'' sisteme göre yok.
(Doğru konuya mı yazıldı bilmiyorum ama)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 14 Ocak 2024; 20:55:29 > -
temiz
-
Fb balı devrede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Lincoln Burrows. futbolda şansta bazen yanında olacak ama 4 5 net pozisyonu forvetler harcadı
-
classic lale orta fb gol
-
varya ben çok gıcık oluyorum yasin gibi insanlara, ya abicim kız belliki takimina yani sana guvenerek bu takimda kimse karsi takima gitmek istemez mesela diyor, niye bozuyorsun ki kızı? niye yani reelde de bazen böyle insanlarla karşılaşıyorum ayıp ya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 14 Ocak 2024; 21:12:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X