🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (372. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
SMS olacak zaten yakında. SMS birincisi 1 kişiyi direkt düelloya atacak. Sadece elenen sms ile belirlenmemiş olacak. Çok da güzel iyi olacak böylece :)
-
AKŞAM ŞEKERİ
-
aynen bilsem geçen sezonda izlerdim bu hatunu. bu sezon nefise ve damlacan başta olmak üzere kızlarda iş var hem görsel hem yetenek manasında
-
her sezon kırmızıları tutardım bu sezon ayar oldum resmen. gandalf ve aleyna heriç sempatik adam yok tutacak. turabi nagihan merve iticileri bir yandan..
-
Acun da futbolcu diye Sercan’ı mı koruyor anlamadım. Survivor’a katılan futbolcular arasında en başarısızı ve en rezili.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bravo hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka Pascal kötüydü, Barış Özbek erken elendi, İlhan Mansız'ın performansı Sercan'dan kötüydü.
Hatta Sercan en iyi performansa sahip 2.futbolcu bence. 1 ise Serhat Akın.
-
Barış’ı unutmuşum o da kötüydü. Pascal kendi sezonuda iyiydi. İlhan Mansız’ın, Sercan’dan kötü olduğunu düşünmüyorum. Yattara ve Ümit de çok kötü değildi. (Kendi sezonunda)
Sercan’ın tek başarısı kendi sezonu. Adamın 3. yarışması. 90 doğumlu olduğu yazıyor. Çoğundan yaş olarak küçük. En önemlisi 3 kez yarışmaya katılması. Bu da onu daha başarısız kılıyor.
AYI HİKMET BAŞKAN gelmeden asla izlemeyeceğim..
-
Ümit Karan ve Ahmet Dursun gayet iyiydi performans olarak. Serhat'ı hiç izlemedim. Pascal da hiç fena değildi.
-
Acun tüm sezonu smssiz Survivor üzerine kurdu onu bozmak gibi bir hata yapmaz smssiz Survivor ın ilk haftasinda inanılmaz zevk aldım yarışmacıların her yüzünü görmeye başladık bence reytingler böyle devam ederse ilerleyen yıllarda da sms komple kalkar
Pascal fena değil miydi ? Adam Nihat Doğan’a karşı oyun alamıyordu, en kötü futbolcu olabilir Survivor’a gelen
Nihat Doğan son zamanlarda herkesi yeniyordu ve adam ikinci oldu, farkındasın, değil mi? Oyun alarak Kıbrıs'ı garantileyen yarışmacı Nihat'tı.
-
Hocam Ahmet Dursun bence zirvede 2014 de çok fenaydı adam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E bunun sebebi zaten Nihat Doğan’ın iyi olması değil rakiplerinin kötü olması. Nihat Doğan diyoruz yani ne kadar iyi olabilirdi ki ?
Keza 2015’de de en kötü yarışmacılardandı Pascal…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 12 Ocak 2024; 20:33:20 >
Ayi Hikmet gelmiyor,instadan paylasim yapiyor devamlı.Yedekte olsa yapamazdı :( :( :(
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X