🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (374. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Tuğsan hocam senden başka ayıyı konuşan yok 5 hesaptan sürekli ayıyı yazıp duruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galiba oyle hocam
-
NİZAYI GÖRSEM YOLUMU DEĞİŞİRİM HOCAM!
Niza bana çıkma teklifi etse şu zamana kadar nerede yanlış yaptım da bu kız bana çıkma teklifi etti diye düşünür kendime zarar veririm hocam
Yaa yunus emre etse.
Son 7 veya 8 de gitti. Düşük dediğin efecan ve serkay. Hepsine üstünlüğü vardı. En az Atakan kadar da başarılıydı o dönem.
Sercan olsam Acun'a giderim ve takım değişikliği isterim. Zamanında EYT'li atlet Nagihan yapmıştı. Böyle giderse başkanı çok yıpratacaklar. Hem Mavi takıma geçerse Kırmızı takıma karşı çok daha hırslı yarışacaktır, hem de mavi takımda sevdiği insanlar var Yasin olsun, Furkan olsun, Yunus Emre olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nihat muhtemelen bu hafta dahil olacak, uzun süredir aktif değil sosyal medyada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
...
-
Maalesef hocam...
-
...
-
...
-
...
-
Hocam Sercan İn kırmızıda kalıp başarılı olması daha iyi. Orda çok uzun kalabilir mavi de şansı daha az. Ogeday yunus poyraz Furkan var. Yaman da bile zorlanır ki hepsine göre yüzdesi daha düşük olabilir yani rakipleri seçecek. Mavi de yiyeceği çok kişi yok hatta belkide hiç yok. Ama kırmızı da bozoğu da ersinide hatta gelirse Nihatıda rahat yer. Başarısı yükseltirsen turabi yi bile yiyebilir.
5 hesabım varsa ve bu konuda yazıyorsam beni adminlere şikayet et kardeş elinden tutan mı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 13 Ocak 2024; 8:53:9 >
günaydın dostlar bugün YUNUS EMRE BAŞKANa kavuşuyoruz çok heyecanlıyım
YUNUS EMRE BAŞKAN OLEY
-
-
Ciddi misin yuh Acun yuh.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X